Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.806
E, αφού ο μαέστρος το "γύρισε" στα ελληνικά, ε, να βάλω κι εγώ ένα τραγούδι από ελληνικό συγκρότημα...

Elysian Fields - Chaoskrator

Reaction score
19.812
E, αφού ο μαέστρος το "γύρισε" στα ελληνικά, ε, να βάλω κι εγώ ένα τραγούδι από ελληνικό συγκρότημα...

Elysian Fields - Chaoskrator

Αυτοί είναι παλιοί, τους ξέρω, μελωδικοί. Καινούργιο είναι αυτό ?

wizzy

Reaction score
21.806
Αυτοί είναι παλιοί, τους ξέρω, μελωδικοί. Καινούργιο είναι αυτό ?
Ναι και ναι. Προσωπικά τους "γνώρισα" το 1995 από το "Adelain". Μετά, τους "έχασα" και μου "συστήθηκαν" ξανά πρόσφατα.

Reaction score
19.812
σημερα πηρε το ματι μου οτι κυκλοφορησε αυτο, και υπαρχει και περιορισμενη εκδοση με cd
View attachment 238870

Και ενας συνδεσμος
Ωχ , αρχίζουν να μας ανακαλύπτουν .... βλέπω τα ηπειρώτικα να γίνονται έμπνευση για ποπ, ροκ, μεταλ, πανκ, σινεμά κλπ. ή καμιά μισιρλού. Το ψαξανε λές καλά για τη μισιρλού , ξέρανε, για να μην πληρώνουν και δικαιώματα. ?

Reaction score
19.812
Ναι και ναι. Προσωπικά τους "γνώρισα" το 1995 από το "Adelain". Μετά, τους "έχασα" και μου "συστήθηκαν" ξανά πρόσφατα.
Ναι και εγω αυτό ξέρω και ενα άλλο που εβγαλαν δε θυμάμαι το 2000. Ωραίο.

Ο Κος Χρήστος να ακούσει το instrumental Νο.4 χα χα που δεν έχει και τις φωνές που τον "ενοχλούν" λίγο.

Last edited:

Reaction score
19.812
ωχ ωχ ωχ... αγρίεψε και ο @thva τώρα με τα death metal.... πάει ο μανέστρος... ειναι για αλλαγή εγκεφαλικών λυχνιών :p :p
Προέβλεψα... έβαλα excerpt μ/ονο instrumental χα χα, αλλα ενταξει ήταν εδιτ , δε το πρόλαβες

Reaction score
19.812
Εγω φίλε μου @wnet είμαι απο τους λίγους στην Ελλάδα που έχω ελεύθερη και πλήρη πρόσβαση σε δισκοθήκη μόνο μέταλ (και μόνο βινυλίου, δε σου μιλάω σε cd) άνω 50.000 δίσκων. Άσε πως και γιατί χα χα. Δε θέλω να πω.

Τρείς απο τους παδικούς μου φίλους και οι καλύτεροι είναι μεταλάδες απο το 1980 τουλάχιστον χα χα. Πρώτα από όλα όπως καταλαβαίνεις, θέλω δε θέλω , μου αρέσει. Μπορώ να βρω εαν θέλω και οτιδήποτε κυριολεκτικά.

wizzy

Reaction score
21.806
Ναι και εγω αυτό ξέρω και ενα άλλο που εβγαλαν δε θυμάμαι το 2000. Ωραίο.
Από το "Adelain" λάτρεψα το "Un sentiment/I Was Dying Once Again". Ο δίσκος έχει λιώσει στο τραγούδι αυτό. Όταν το "βρήκα" σε mp3 έπαιζε στο repeat μέρες ολόκληρες και - εννοείται - μπήκε σε όλες τις λίστες που έκανα κατά καιρούς.

Reaction score
19.812

Breakfast at Tiffany's (και ωραίο εστιατόριο Tiffany's στη Θεσσαλονίκη που το έβαζε αυτό το τραγούδι το '85).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent