Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ωραια αφου κανατε πραξικοπημα φευγω μονος μου οπως ο Κασσελακης
Μμμμ ωραιο σπονσορα βρηκατε
πολυυυυ proac ρε παιδι μου στην εκθεση, ωραια ειναι λιγο που τα ακουσα αλλα πανακριβα. εμένα πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσα δωμάτια είχαν proac, μπιτι Proac να λέμεΕτχαριστώ παιδιά για το like αλλά αφού δεν έβαλε ο Κος Χρήστος το πόστ ήταν μάπα. Το παρεξήγησε , είμαι σίγουρος.
Τελικά είναι καλά τα Proac ; :Ένα που άκουσα στην έκθεση (μικρό δπαέδου) τζάζ έπιαζε καλά ... ροκ δεν έπιαζε , επιλεκτικό μου φάνηκε.
πρώτη φορά βλέπω σήμερα άνθρωπο να παίζει με άνεση θερεμιν. πολύ καλός.
Αν μετονομαστουν σε Κομπανία Τυφλων θα κονομησουν χοντρά αλλιώς...Ελα Μαλμπορε εδω εισαι
Ελα Μαλμπορε εδω εισαι
ΓΛΑΠ(Για Λίγο Ακόμα Πρόεδρε)πες στους δικούς σου να μιμηθούν τους δικούς μουΑν μετονομαστουν σε Κομπανία Τυφλων θα κονομησουν χοντρά αλλιώς...
Γκαραζοπανκιο!Τι ειπες μρε Πανκιο;;
Τι εννοεις για λιγο ακόμα; Δηλαδή ηταν οριστικό; Νομίζω ηταν μια στιγμή παραφροσύνης ()ΓΛΑΠ(Για Λίγο Ακόμα Πρόεδρε)πες στους δικούς σου να μιμηθούν τους δικούς μου
Θα με πει και ο Αρχιτρανσμεταλοφρικουλας τι ειναι Γκαραζοπανκιο Αλλα εγω θελω να με πεις εσυ να βαλεις και ηχορυπανση για να καταλαβω οχι μεγαλο τεμαχιον 1 εως 2 λεπταΓκαραζοπανκιο!
Τα τραγούδια του Π.Α.Η. έτσι και αλλιώς δεν είναι πάνω απο δύο λεπτά το καθένα.Θα με πει και ο Αρχιτρανσμεταλοφρικουλας τι ειναι Γκαραζοπανκιο Αλλα εγω θελω να με πεις εσυ να βαλεις και ηχορυπανση για να καταλαβω οχι μεγαλο τεμαχιον 1 εως 2 λεπτα
Και μια ερωτηξη με την ηχορυπανση κρινεις τα σεταπια;;;;;; να βαλω και τα καλωδια μεσα;;;;;;;
Γκαζοπάνκικα είναι αυτά.Τα τραγούδια του Π.Α.Η. έτσι και αλλιώς δεν είναι πάνω απο δύο λεπτά το καθένα.