Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
18.432
Πολύ χαίρομαι , που δεν είμαι μέλος της επερεσίας.
Μα είσαι μέλος. Απο την ίδρυση της. Σε γράψαμε εμείς χωρίς να το ξέρεις. Πλαστογραφημένες υπογραφές, όλα. Είσαι και στο συμβούλιο. 😍

Reaction score
1.770
Μα είσαι μέλος. Απο την ίδρυση της. Σε γράψαμε εμείς χωρίς να το ξέρεις. Πλαστογραφημένες υπογραφές, όλα. Είσαι και στο συμβούλιο. 😍
Ναι,αλλά θα επαναξιολογηθει.Θα τον πιστοποιησω αυτό η το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Reaction score
1.770
Θα πας για ακρόαση ;
Είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος.Ελπιζω να είναι κι ο ίδιος γιατί θα αλλάξει πεποιθήσεις.Τον συμπαθώ διότι έχει άγνοια κινδύνου αντίθετα από τους υπόλοιπους που είναι υποψιασμένοι και δεν τολμούν.

Last edited:

Reaction score
1.258
Εχει IEC ο sansui η το καλώδιο ρεύματος ειναι μη αποσπομενο; Βαλτου εκει να ακούσει κανα πύθωνα που ειναι τοσο χοντρός που το μηχάνημα δεν μπορεί να τον υποστηρίξει (χωρίς να το χαλασεις το μηχάνημα, που θα βρει άλλο)

Reaction score
1.770
Ενα Μουσικόν τεμαχίων που νομίζω θα αρέσει στον ΠΑΗ

(Το λινκ δουλεύει ακόμα κα αν δεν έχετε tidal)
Progressive στον Ψυχεδελογκαραζιερη;Εδώ είναι το σωστό το Τime machine!
Viv and the Sect:Time machine

Reaction score
3.339
View attachment 348997
View attachment 349001
Για την Νοτια Πλευρα
View attachment 349005
βορεια πλευρα και τελος δεν θελω τιπτα ΑΛΛΟ :lol: :gamer:;)
Θες !
Σου έχω πει. Κρατάς τον προενισχυτή (αυτόν που έχεις δώσει για φτιάξιμο), αγοραζεις ομόσταυλο τελικό, κρατάς σαν back up τον class A ολοκληρωμένο, το sacd, το πικάπ και τα tuner. Όλα τα άλλα αγγελίες. Το μικρότερο σύστημα το κρατάς όπως είναι. Για ηχεία θα σου πω εγώ τι θα πάρεις. Μετά θα σε φτιαξω με καλώδια που παλι θα σου πω εγώ. Κονσόλα, PA κλπ αηδίες τον πουλο.
100 €
προκαταβολή για τις υπηρεσίες μου :smoke:

Reaction score
1.258
Progressive στον Ψυχεδελογκαραζιερη;Εδώ είναι το σωστό το Τime machine!
Viv and the Sect:Time machine
οκ δε σου άρεσε, η προσπάθεια μετράει
Θες !
Σου έχω πει. Κρατάς τον προενισχυτή (αυτόν που έχεις δώσει για φτιάξιμο), αγοραζεις ομόσταυλο τελικό, κρατάς σαν back up τον class A ολοκληρωμένο, το sacd, το πικάπ και τα tuner. Όλα τα άλλα αγγελίες. Το μικρότερο σύστημα το κρατάς όπως είναι. Για ηχεία θα σου πω εγώ τι θα πάρεις. Μετά θα σε φτιαξω με καλώδια που παλι θα σου πω εγώ. Κονσόλα, PA κλπ αηδίες τον πουλο.
100 €
προκαταβολή για τις υπηρεσίες μου :smoke:
έγινες και εσύ consultant :lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.378
Τι έγραψες Θανασάκη; :hunter:
Θες να σε πάω και εσένα στο Μπάφι;
Σιγά ρε όλοι σας με το μπάφι. Λες και το έχετε κληρονομιά.
Μόνο εγώ δικαιούμαι ώς κάτοικος να ομιλώ για το μπάφι. Οι υπόλοιποι κάντε μόκο.

Reaction score
3.339
Ναι,αλλά θα επαναξιολογηθει.Θα τον πιστοποιησω αυτό η το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Θα πας για ακρόαση ;
Ναι θα πάει! για την ακρίβεια θα τον πάω εγώ. :biggrin:
Περιμένω και τα σχετικά αυτοκόλλητα από το μέλος wnet. 8-)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.378
Τα αυτοκόλητα να τα βάλετε εκεί που ξέρετε. Εγώ αυτοκόλητα είπα δεν δέχομαι και μην τολμήσει κανείς σας γιατί θα του κολήσω εκεί που ξέρει με την κόλλα από την μέσα μεριά.
Νταξ ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.384
Members
38.176
Νεότερο μέλος
ziki