christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.158
ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟΥΣ κιοραταδες
Μα είσαι μέλος. Απο την ίδρυση της. Σε γράψαμε εμείς χωρίς να το ξέρεις. Πλαστογραφημένες υπογραφές, όλα. Είσαι και στο συμβούλιο.Πολύ χαίρομαι , που δεν είμαι μέλος της επερεσίας.
Ναι,αλλά θα επαναξιολογηθει.Θα τον πιστοποιησω αυτό η το επόμενο Σαββατοκύριακο.Μα είσαι μέλος. Απο την ίδρυση της. Σε γράψαμε εμείς χωρίς να το ξέρεις. Πλαστογραφημένες υπογραφές, όλα. Είσαι και στο συμβούλιο.
Θα πας για ακρόαση ;Ναι,αλλά θα επαναξιολογηθει.Θα τον πιστοποιησω αυτό η το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος.Ελπιζω να είναι κι ο ίδιος γιατί θα αλλάξει πεποιθήσεις.Τον συμπαθώ διότι έχει άγνοια κινδύνου αντίθετα από τους υπόλοιπους που είναι υποψιασμένοι και δεν τολμούν.Θα πας για ακρόαση ;
Progressive στον Ψυχεδελογκαραζιερη;Εδώ είναι το σωστό το Τime machine!Ενα Μουσικόν τεμαχίων που νομίζω θα αρέσει στον ΠΑΗ
(Το λινκ δουλεύει ακόμα κα αν δεν έχετε tidal)
Θες !View attachment 348997
View attachment 349001
Για την Νοτια Πλευρα
View attachment 349005
βορεια πλευρα και τελος δεν θελω τιπτα ΑΛΛΟ
οκ δε σου άρεσε, η προσπάθεια μετράειProgressive στον Ψυχεδελογκαραζιερη;Εδώ είναι το σωστό το Τime machine!
Viv and the Sect:Time machine
έγινες και εσύ consultantΘες !
Σου έχω πει. Κρατάς τον προενισχυτή (αυτόν που έχεις δώσει για φτιάξιμο), αγοραζεις ομόσταυλο τελικό, κρατάς σαν back up τον class A ολοκληρωμένο, το sacd, το πικάπ και τα tuner. Όλα τα άλλα αγγελίες. Το μικρότερο σύστημα το κρατάς όπως είναι. Για ηχεία θα σου πω εγώ τι θα πάρεις. Μετά θα σε φτιαξω με καλώδια που παλι θα σου πω εγώ. Κονσόλα, PA κλπ αηδίες τον πουλο.
100 €προκαταβολή για τις υπηρεσίες μου
Τι έγραψες Θανασάκη;Λοιπόν ξήλωμα όλοι όπως κάνει ο Τράμπ και νέα πρόσωπα στην Επερεσία, δεν υπάρχει άλλη λύση.
Σιγά ρε όλοι σας με το μπάφι. Λες και το έχετε κληρονομιά.Τι έγραψες Θανασάκη;
Θες να σε πάω και εσένα στο Μπάφι;
Ναι,αλλά θα επαναξιολογηθει.Θα τον πιστοποιησω αυτό η το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Ναι θα πάει! για την ακρίβεια θα τον πάω εγώ.Θα πας για ακρόαση ;