christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.301
Απευθυνομαι σε μελη της Επερεσιας γιατι πρεπει να ειναι μορφωμενα
Εσυ μαρη τι δλια εχεις και ανακατευεσαι
Εσυ μαρη τι δλια εχεις και ανακατευεσαι
Αυτό πολύ μαρέσει κα θα συμπλήρωνα ότι προκαλλεί τα πιο έντονα και βαθειά συναισθήματα. Νομίζω όμως ότι είναι υποκειμενικό.Η επιδραση της μουσικης στον ανθρωπο ειναι τοσο πιο ισχυρη και διεισδυτικη απο την επιδραση που ασκουν σ αυτον οι αλλες τεχνες, επειδη οι αλλες τεχνες εκραφραζουν τις σκιες των πραγματων ενω η μουσικη την ουσια τους.
καθρέπτης
Τον έθρεφε και τον προστάτευε ο πολιτικός και στρατηγός φίλος του (δε θυμάμαι τώρα 5.00 η ώρα το βράδυ χα χα μου φαίνεται ο Αλκιβιάδης ήταν) που του είχε σώσει την ζωή στον Πελοποννησιακό πόλεμο όπου ο Σωκράτης συμμετείχε και διέπρεψε, αντίθετα με το τι νομίζουν όλοι ότι ήταν εναντίον του πολέμου. Μάλλον ακριβώς επειδή είχε πολεμήσει ήταν κατά. Όπως και σήμερα όλοι όσοι εχουν πολεμήσει ή έχουν δει πόλεμο είναι κατά. Πόλεμο εύκολα θέλει μόνο η γενιά που δεν πολέμησε καθώς δεν εχει ιδέα τι σημαίνει. Εγώ είδα και στην Γιουγκοσλαβία (και στον 1ο και στον 2ο) και απο προσωπική εμπειρία και φωτογραφίες απο τους δικούς μου πάνω στα χωριά μας (ξέρεις) και ιστορίες να σου σηκώνονται οι τρίχες (όχι μόνο διάβασμα θεωρητικό, βιώματα που να κλαίει ο κόσμος όταν τα διηγείται και ας είναι 90 ετών). Και πολλοί συγγενείς. Και όλοι οι πόλεμοι μέσα της Ελληνικής ιστορίας.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ διδασκε δωρεαν