christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.309
Απευθυνομαι σε μελη της Επερεσιας γιατι πρεπει να ειναι μορφωμενα
Εσυ μαρη τι δλια εχεις και ανακατευεσαι
Εσυ μαρη τι δλια εχεις και ανακατευεσαι
Αυτό πολύ μαρέσει κα θα συμπλήρωνα ότι προκαλλεί τα πιο έντονα και βαθειά συναισθήματα. Νομίζω όμως ότι είναι υποκειμενικό.Η επιδραση της μουσικης στον ανθρωπο ειναι τοσο πιο ισχυρη και διεισδυτικη απο την επιδραση που ασκουν σ αυτον οι αλλες τεχνες, επειδη οι αλλες τεχνες εκραφραζουν τις σκιες των πραγματων ενω η μουσικη την ουσια τους.
καθρέπτης
Τον έθρεφε και τον προστάτευε ο πολιτικός και στρατηγός φίλος του (δε θυμάμαι τώρα 5.00 η ώρα το βράδυ χα χα μου φαίνεται ο Αλκιβιάδης ήταν) που του είχε σώσει την ζωή στον Πελοποννησιακό πόλεμο όπου ο Σωκράτης συμμετείχε και διέπρεψε, αντίθετα με το τι νομίζουν όλοι ότι ήταν εναντίον του πολέμου. Μάλλον ακριβώς επειδή είχε πολεμήσει ήταν κατά. Όπως και σήμερα όλοι όσοι εχουν πολεμήσει ή έχουν δει πόλεμο είναι κατά. Πόλεμο εύκολα θέλει μόνο η γενιά που δεν πολέμησε καθώς δεν εχει ιδέα τι σημαίνει. Εγώ είδα και στην Γιουγκοσλαβία (και στον 1ο και στον 2ο) και απο προσωπική εμπειρία και φωτογραφίες απο τους δικούς μου πάνω στα χωριά μας (ξέρεις) και ιστορίες να σου σηκώνονται οι τρίχες (όχι μόνο διάβασμα θεωρητικό, βιώματα που να κλαίει ο κόσμος όταν τα διηγείται και ας είναι 90 ετών). Και πολλοί συγγενείς. Και όλοι οι πόλεμοι μέσα της Ελληνικής ιστορίας.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ διδασκε δωρεαν
Εγώ παραμένω ανεπηρέαστος.Αν και όταν αποκτήσω εγγόνι,η ηχομπαρα θα κοσμήσει τα παιχνίδια του.Αυτά που λέει ο Ear στο νήμα audio people για τις ηχομπάρες είναι λιγο ανησυχητικά.
Μήπως πρέπει η Επερεσία να αναθέσει μια μελέτη σε κατάλληλο πρόσωπο να αποφανθεί πως μπορεί να επηρρεάσουν ή να πλήξουν και σε τι βαθμό αυτές οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις τον ρόλο και επιρροή της Επερεσίας στα ήδη υπάρχοντα και εγγεγραμμενα μέλη της που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι μέλη ππυ διατηρούν δικαναλικό σύστημα ;
Πρόεδρε δεν νομίζω στα 5 κομμάτια που θα επιλέξεις να βάλεις κάνα Ηπειρώτικο.
Αποσύρω την παρέμβαση, φοβούμαι.View attachment 350385
Το κεφαλι ξερς που θα το βαλεις
Θεωρείτε αξιότιμο νέο μέλος ότι δεν αποτελούν αξιόλογο κίνδυνο και να μην χάνει χρήματα και χρόνο η Επερεσία αναθέτοντας την συγκεκριμένη μελέτη ;Εγώ παραμένω ανεπηρέαστος.Αν και όταν αποκτήσω εγγόνι,η ηχομπαρα θα κοσμήσει τα παιχνίδια του.
Ποιά είναι ;το ένα από τα δύο καλώδια ρεύματος
Βεβαιότατα.Οποιος επιθυμεί να βελτιώσει τον ήχο της τηλεόρασης του ας πάρει καλύτερα ένα καλώδιο ρεύματος.Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα του.Ηχομπαρες και αηδιες!Θεωρείτε αξιότιμο νέο μέλος ότι δεν αποτελούν αξιόλογο κίνδυνο και να μην χάνει χρήματα και χρόνο η Επερεσία αναθέτοντας την συγκεκριμένη μελέτη ;
Εάν ένα μηχανήμα που να θεωρήσουμε "ανταποκρίνεται" αρκετά έως πολύ σε καλώδια ... και κάνει Χ χρήματα πόσο %Χ mininmum και πόσο maximum προτέινεις να αποτελούν σαν έξοδο τα καλώδια ;Βεβαιότατα.Οποιος επιθυμεί να βελτιώσει τον ήχο της τηλεόρασης του ας πάρει καλύτερα ένα καλώδιο ρεύματος.Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα του.Ηχομπαρες και αηδιες!
Αν δεν τοποθετείται μόνιμα (αν αποσπάται όποτε θέλουμε χωρίς μαστόρεμα) ας είναι και ακριβότερο της συσκευής.Εάν ένα μηχανήμα που να θεωρήσουμε "ανταποκρίνεται" αρκετά έως πολύ σε καλώδια ... και κάνει Χ χρήματα πόσο %Χ mininmum και πόσο maximum προτέινεις να αποτελούν σαν έξοδο τα καλώδια ;