Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.095
Η επιδραση της μουσικης στον ανθρωπο ειναι τοσο πιο ισχυρη και διεισδυτικη απο την επιδραση που ασκουν σ αυτον οι αλλες τεχνες, επειδη οι αλλες τεχνες εκραφραζουν τις σκιες των πραγματων ενω η μουσικη την ουσια τους.
Αυτό πολύ μαρέσει κα θα συμπλήρωνα ότι προκαλλεί τα πιο έντονα και βαθειά συναισθήματα. Νομίζω όμως ότι είναι υποκειμενικό.

καθρέπτης

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.309
Ευγε νεε μου καλα πας ;) εισαι λιγο αγριουλης αλλα ολα καλα ;)

Reaction score
18.767
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ διδασκε δωρεαν ;)
Τον έθρεφε και τον προστάτευε ο πολιτικός και στρατηγός φίλος του (δε θυμάμαι τώρα 5.00 η ώρα το βράδυ χα χα μου φαίνεται ο Αλκιβιάδης ήταν) που του είχε σώσει την ζωή στον Πελοποννησιακό πόλεμο όπου ο Σωκράτης συμμετείχε και διέπρεψε, αντίθετα με το τι νομίζουν όλοι ότι ήταν εναντίον του πολέμου. Μάλλον ακριβώς επειδή είχε πολεμήσει ήταν κατά. Όπως και σήμερα όλοι όσοι εχουν πολεμήσει ή έχουν δει πόλεμο είναι κατά. Πόλεμο εύκολα θέλει μόνο η γενιά που δεν πολέμησε καθώς δεν εχει ιδέα τι σημαίνει. Εγώ είδα και στην Γιουγκοσλαβία (και στον 1ο και στον 2ο) και απο προσωπική εμπειρία και φωτογραφίες απο τους δικούς μου πάνω στα χωριά μας (ξέρεις) και ιστορίες να σου σηκώνονται οι τρίχες (όχι μόνο διάβασμα θεωρητικό, βιώματα που να κλαίει ο κόσμος όταν τα διηγείται και ας είναι 90 ετών). Και πολλοί συγγενείς. Και όλοι οι πόλεμοι μέσα της Ελληνικής ιστορίας.

Ο Σωκράτης ήταν ο πρώτος που τοποθετησε την ηθική πέρα απο την πρωτό- ηθική που λέμε των αρχαίων μορφών εξουσίας και δύναμης (μέσα και των Αθηναίων, π.χ. ενδεικτικά η καταστροφή της Μήλου και πως την δικαιολόγησαν στα τελεσίγραφα τους τότε). Την τοποθέτησε στην λογική και προκύπτουα της διερεύνησης της και στην φύση (και την ανθρώπινη και την κανονική).

Μετά την ηθική την πήρε ο Πλάτωνας και την τοποθέτησε ανοιτχά και κθαρά πλέον στο χώρο των ιδεών και έξω απο τον άνθρωπο, μετά ήρθε ο Χριστος και την τοποθέτησε στον Θεό και στην αγάπη, μετά ο Κάντ με το εαυτώ αλλά πάλι εξω απο τον άνθρωπο (χωρίς να αποκλείει έμεμσα και τον Θεό πάλι) , μετά ο Φρόυντ στο ασυνείδητο, μετά ο Σοπενχάουερ που την επανέφερε με εξέλιξη του Κάντ σε κάτι που στην ουσία προσομοιάζει ακριβώς στην ουσία τον Θεό με τα χαρακτηριστικά που του αποδίδει , μετά όλοι οι σύγχρονοι που αναμασούν τα ίδια και οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι είναι και πρέπει να είναι εκτός του ανθρώπου αλλιώς ... βρασε ορυζα όπως έχει αποδειχθεί πλέον και ιστορικά ...... γενικώς το πρόβλημα είναι ακόμη "άλυτο" όπως και όλα τα ουσιαστικά προβλήματα που απαοσχολούν την ανθρώπινη υπαρξη και υπόσταση. Ο μόνος που διαφωνεί (και πάλι όχι ακριβώς όπως το νομίζουν στην pop επιστημονικη ανάλυση) είναι ο Νίτσε με το σουπερ άνθρωπο. Αυτό πάνε να εφαρμόσουν τώρα τα γνωστα cult φαινόμενα που συναντάμε στο ιντερνετ (ακόμη και εάν δεν το γνωρίζουν τι ανοησίες ανπαράγουν και πόσο επικίνδυνες είναι κοινωνικά πολιτικά και οικονομικά ) αλλά με πολύ λάθος και αμμορφωσιά "ιδεολογικά" αναλυθέντα , δοσμένα και παρερμηνεύοντας τα όσο δεν πάει ... αλλά πιάνουν.

Πάω για υπνο είμαι γκόλ, με κούρασαν σήμερα οι audio people πολύ και έμαθα και δυσάρεστα νέα προ ολίγου για έναν φίλο.

Μηδέν (0) ευρώ.

Ο Μαέστρος έχει δικιο. (εκτός παο πολυ λίγα πράγματα που εάν συαντιόμασταν θα τον έπειθα ή τουλάχιστον θα τα μετριάζα χα χα). Αλλά δεν χρειάζεται καθώς ξέρω ότι θα γινόταν. ;) 😍 Αλλά και αυτός για άλλα θα με έπειθε και εμένα.

Ευχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Υ.Γ. : ¨Ακουγα μουσική (κλασική ) Κε Χρήστο απο τις 9 μέχρι τις 4 το πρωί. Ευχαριστηθηκα σήμερα.

Last edited:

Reaction score
1.900
Κ. Χρήστο,από τους δικούς μου θα μαθεις αλήθειες της ζωής που οι δικοί σου τις κρύβουν!
The New Things:The only woman you can trust(Mom)

Reaction score
3.507
Πρόεδρε δεν νομίζω στα 5 κομμάτια που θα επιλέξεις να βάλεις κάνα Ηπειρώτικο. :hunter:

Reaction score
18.767
Αυτά που λέει ο Ear στο νήμα audio people για τις ηχομπάρες είναι λιγο ανησυχητικά.

Μήπως πρέπει η Επερεσία να αναθέσει μια μελέτη σε κατάλληλο πρόσωπο να αποφανθεί πως μπορεί να επηρρεάσουν ή να πλήξουν και σε τι βαθμό αυτές οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις τον ρόλο και επιρροή της Επερεσίας στα ήδη υπάρχοντα και εγγεγραμμενα μέλη της που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι μέλη ππυ διατηρούν δικαναλικό σύστημα ;

:D:D

Reaction score
1.900
Αυτά που λέει ο Ear στο νήμα audio people για τις ηχομπάρες είναι λιγο ανησυχητικά.

Μήπως πρέπει η Επερεσία να αναθέσει μια μελέτη σε κατάλληλο πρόσωπο να αποφανθεί πως μπορεί να επηρρεάσουν ή να πλήξουν και σε τι βαθμό αυτές οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις τον ρόλο και επιρροή της Επερεσίας στα ήδη υπάρχοντα και εγγεγραμμενα μέλη της που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι μέλη ππυ διατηρούν δικαναλικό σύστημα ;

:D:D
Εγώ παραμένω ανεπηρέαστος.Αν και όταν αποκτήσω εγγόνι,η ηχομπαρα θα κοσμήσει τα παιχνίδια του.
Προς το παρόν,έχω ν' ασχοληθώ με σοβαρότερα ζητήματα.Αυριο θα παραλαβω το ένα από τα δύο καλώδια ρεύματος τα οποία θα αντικαταστήσουν τα πολύ προσφατως πωληθεντα.

Last edited:

Reaction score
18.767
Εγώ παραμένω ανεπηρέαστος.Αν και όταν αποκτήσω εγγόνι,η ηχομπαρα θα κοσμήσει τα παιχνίδια του.
Θεωρείτε αξιότιμο νέο μέλος ότι δεν αποτελούν αξιόλογο κίνδυνο και να μην χάνει χρήματα και χρόνο η Επερεσία αναθέτοντας την συγκεκριμένη μελέτη ;
το ένα από τα δύο καλώδια ρεύματος
Ποιά είναι ;

Reaction score
1.900
Θεωρείτε αξιότιμο νέο μέλος ότι δεν αποτελούν αξιόλογο κίνδυνο και να μην χάνει χρήματα και χρόνο η Επερεσία αναθέτοντας την συγκεκριμένη μελέτη ;
Βεβαιότατα.Οποιος επιθυμεί να βελτιώσει τον ήχο της τηλεόρασης του ας πάρει καλύτερα ένα καλώδιο ρεύματος.Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα του.Ηχομπαρες και αηδιες!

Reaction score
18.767
Βεβαιότατα.Οποιος επιθυμεί να βελτιώσει τον ήχο της τηλεόρασης του ας πάρει καλύτερα ένα καλώδιο ρεύματος.Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα του.Ηχομπαρες και αηδιες!
Εάν ένα μηχανήμα που να θεωρήσουμε "ανταποκρίνεται" αρκετά έως πολύ σε καλώδια ... και κάνει Χ χρήματα πόσο %Χ mininmum και πόσο maximum προτέινεις να αποτελούν σαν έξοδο τα καλώδια ;

Reaction score
3.507
Εάν ένα μηχανήμα που να θεωρήσουμε "ανταποκρίνεται" αρκετά έως πολύ σε καλώδια ... και κάνει Χ χρήματα πόσο %Χ mininmum και πόσο maximum προτέινεις να αποτελούν σαν έξοδο τα καλώδια ;
Αν δεν τοποθετείται μόνιμα (αν αποσπάται όποτε θέλουμε χωρίς μαστόρεμα) ας είναι και ακριβότερο της συσκευής.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof