christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.787
ΟΧΙ να το ελαβετε σοβαρα και να παμε στον ΩΡΛ Μονο ο Μαρκησιος ακουει τα 21 χιλιαρικακι έχεις την εντύπωση πως το εκλάβαμε ως αστείο?
Last edited:
ΟΧΙ να το ελαβετε σοβαρα και να παμε στον ΩΡΛ Μονο ο Μαρκησιος ακουει τα 21 χιλιαρικακι έχεις την εντύπωση πως το εκλάβαμε ως αστείο?
Οι audio people ακούνε ως γνωστόν μόνο ήχους (υψηλά , μεσαία. χαμηλά) ... όχι μουσική. Και λογικό με τέτοια συστήματα που έχω ακούσει ότι θεωρούν καλά μόνο ξεχωριστούς ήχους θα πεθάνουν και θα ακούνε και θα προσπαθούνε να τους "ταιριάξουνε" (αποσπασματικά).Τα καλωδια μρε ΠΑΗ γιατι τα ψαχνεις αφου η Ηχορυπανση που ακους δεν χρειαζονται ναχεις
Σουπερ ντουπερ και ουαου καλωδια αλλα ξεχαστικα τα θες να ακους της λεπτομερειες της ''μουσικης'' Αλλα ειμαι περιεργος να με πεις σε αυτο το πραμμα που ακους που εστιαζεις το ενδιαφερον σου στη χαμηλη περιοχη στη μεσαιαστην υψηλη
Εγω ΠΑΗ μου μετα τους πεντε χιλιαδες κυκλους δεν ακουω τιπτα
Και τι να το κάνεις παραπάνω απο τα 5.000 Hz κε Χρήστο ;Τα καλωδια μρε ΠΑΗ γιατι τα ψαχνεις αφου η Ηχορυπανση που ακους δεν χρειαζονται ναχεις
Σουπερ ντουπερ και ουαου καλωδια αλλα ξεχαστικα τα θες να ακους της λεπτομερειες της ''μουσικης'' Αλλα ειμαι περιεργος να με πεις σε αυτο το πραμμα που ακους που εστιαζεις το ενδιαφερον σου στη χαμηλη περιοχη στη μεσαιαστην υψηλη
Αυτά τα περί καλωδίων τα λένε οι αντί και τα επαναλαμβάνεις κι εσύ;Τα καλωδια μρε ΠΑΗ γιατι τα ψαχνεις αφου η Ηχορυπανση που ακους δεν χρειαζονται ναχεις
Τι έπαθες;Δεν ακούς πλέον ούτε το μοναδικό βιολί;Ωχ τι εγινε μρε παιδια;;;;
Η αίσθηση που θελω δε σημαίνει ότι είναι η ίδια αίσθηση που θέλει ο άλλος.Το καλό σύστημα την "αισθηση" που κοιτάς πρώτα, θα την βγάλει ακόμη και σε χάλια ηχογραφήσεις. Ακόμη και σε mp3.
Δεν έχει σχέση με τίποτε απο αυτά που κυνηγάνε οι audio people. Κια ούτε εξασφαλίζεται απο αυτά. Καλά είναι να υπάρχουν και αυτά αλλά για άλλους λόγους.
Δεν έχει σημασία τι είδους αίσθηση.Η αίσθηση που θελω δε σημαίνει ότι είναι η ίδια αίσθηση που θέλει ο άλλος.
Δεν κυνηγούν όλοι τα ίδια πράγματα.Παρε τα subs από τον Κώστα και τον έχω ικανό να μην ακούσει μουσική ξανά.
ισως αυτο το βιολι να το ακουω της ψιλες της χανωΤι έπαθες;Δεν ακούς πλέον ούτε το μοναδικό βιολί;
Α, η ¨δικιά" μου η Jenny και οι Circa Paleo. Εδώ λίγο καλύτερο angle, να φαίνονται και όλοι οι μουσικοί τι παίζουν.ισως αυτο το βιολι να το ακουω της ψιλες της χανω
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Μια άξια σύνθεση που παρόλο σύγχρονη πλησιάζει πάρα πολύ την παράδοση τους. Εύκολα το διαπιστώνεις άσχετα εάν είσαι Ελληνας ή ότι άλλο θές και έχεις ακούσει έστω λίγο τέτοια μουσική.ισως αυτο το βιολι να το ακουω της ψιλες της χανω
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Γι αυτό έζησε; Αύριο με τον κηδεμονα σου τον κ.Χρηστο στο γραφείο μου!Έχομεν και Κασμίρ με μπουζούκι.
Ευτυχώς κατακλέψανε και υιοθετήσανε όλες τις παραδόσεις και τους ήχους οι Αμερικανοι απο διάφορες χώρες και κατάφερε και συνέχισε λίγο κάπως παραπάνω να ζήσει το ροκ. Απο τους Μπήτλς με την Ινδία μέχρι ακόμη και σήμερα το Χέβι μέταλ. Και δεν έμειναν μόνο στο ροκ εν ρολ του ΠΑΗ.
Η ρόκ ή ο Λένον ;Γι αυτό έζησε;
Η ροκ.Απο τις κλεψιες;Όχι βέβαια! Εξ' αλλου το ροκ είναι νεκρό εδώ και 50 χρόνια.Ο,τι ήταν να παιχτει,παίχτηκε.Δεν ανανεώνεται.Ανακυκλωνεται.Η ρόκ ή ο Λένον ;
Και τότε τον Κο Χρήστο γιατί τον λές όλο ... αρχαιότητα ;Ο,τι ήταν να παιχτει,παίχτηκε
Εντελώς το αντίθετο.Βεβαια,ο κ.Χρηστος είναι αιωνόβιος(στη μουσική)Τώρα που έχει χάσει τα πρίμα θα το ρίξει στις λάμπες όπως ο μακαρίτης ο Κατσένης.Και τότε τον Κο Χρήστο γιατί τον λές όλο ... αρχαιότητα ;
Νόμιζα ότι εσύ ψάχνεις όπως όλοι μουσικά το καινούργιο, την εξέλιξη και άρα αυτό είναι το καλύτερο.
Ποιός είναι (ήταν) πάλι ο Κατσένης ;Εντελώς το αντίθετο.Βεβαια,ο κ.Χρηστος είναι αιωνόβιος(στη μουσική)Τώρα που έχει χάσει τα πρίμα θα το ρίξει στις λάμπες όπως ο μακαρίτης ο Κατσένης.
Ο πάλαι ποτέ δοκιμαστής του Ήχου.Ποιός είναι (ήταν) πάλι ο Κατσένης ;