Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.790
κι έχεις την εντύπωση πως το εκλάβαμε ως αστείο?
ΟΧΙ να το ελαβετε σοβαρα και να παμε στον ΩΡΛ:gamer::D:p Μονο ο Μαρκησιος ακουει τα 21 χιλιαρικα ;)

Last edited:

Reaction score
19.550
Τα καλωδια μρε ΠΑΗ γιατι τα ψαχνεις :rofl: αφου η Ηχορυπανση:boast: που ακους δεν χρειαζονται ναχεις
Σουπερ ντουπερ και ουαου καλωδια:errwhat: αλλα ξεχαστικα τα θες να ακους της λεπτομερειες της ''μουσικης'' Αλλα ειμαι περιεργος να με πεις σε αυτο το πραμμα που ακους που εστιαζεις το ενδιαφερον σου στη χαμηλη περιοχη:errwhat: στη μεσαια:dance2:στην υψηλη:rofl:
Εγω ΠΑΗ μου μετα τους πεντε χιλιαδες κυκλους δεν ακουω τιπτα:dontmentionit::dance2::dance::help::help:
Οι audio people ακούνε ως γνωστόν μόνο ήχους (υψηλά , μεσαία. χαμηλά) ... όχι μουσική. Και λογικό με τέτοια συστήματα που έχω ακούσει ότι θεωρούν καλά μόνο ξεχωριστούς ήχους θα πεθάνουν και θα ακούνε και θα προσπαθούνε να τους "ταιριάξουνε" (αποσπασματικά). :D

Reaction score
19.550
Τα καλωδια μρε ΠΑΗ γιατι τα ψαχνεις :rofl: αφου η Ηχορυπανση:boast: που ακους δεν χρειαζονται ναχεις
Σουπερ ντουπερ και ουαου καλωδια:errwhat: αλλα ξεχαστικα τα θες να ακους της λεπτομερειες της ''μουσικης'' Αλλα ειμαι περιεργος να με πεις σε αυτο το πραμμα που ακους που εστιαζεις το ενδιαφερον σου στη χαμηλη περιοχη:errwhat: στη μεσαια:dance2:στην υψηλη:rofl:
Εγω ΠΑΗ μου μετα τους πεντε χιλιαδες κυκλους δεν ακουω τιπτα:dontmentionit::dance2::dance::help::help:
Και τι να το κάνεις παραπάνω απο τα 5.000 Hz κε Χρήστο ; 😍

Να ακούς ρόκ με τρείς νότες και πέντε συγχορδίες και μάλιστα πλέον μετα το 1990 να είναι όλες ίδιες κιόλας απο τα samples των "παραγωγγών - μουσικών" του Pro Tools και του Logic ; Και αυτά 80 χρόνια τώρα τα ίδια και τα ίδια.

Το ίδιο και το καλό σύστημα. Τι να το κάνεις με τη ρόκ ; 2-3.000 ευρώ το πολύ όλα μέσα. Μη σου πω ραδιόφωνάκι καλύτερα.

:D

Reaction score
2.660
Αυτά τα περί καλωδίων τα λένε οι αντί και τα επαναλαμβάνεις κι εσύ;
Ηχορρύπανση είναι να παίζουν 20 βιολιά(ευτυχώς δε μπορείς να τ' ακούσεις όλα) κι όχι μια fuzzαριστη κιθάρα.Ομως που να ξέρεις εσύ περί fuzz!
Έχω γράψει ξανά ότι το πρώτο σημείο στο οποίο εστιάζω,είναι η αίσθηση.Υστερα πηγαίνω στα επί μέρους.Αν δεν μείνω ικανοποιημένος στο πρώτο,το καλώδιο-η συσκευή απορρίπτεται.
Εσύ,τις μέτριες ηχογραφήσεις της κατ' ευφημισμόν κλασσικής μουσικής σου,τις ακούς;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.790
Ωχ τι εγινε μρε παιδια;;;; FUZZ με επιασες αδιαβαστο :p :D :rofl: :gamer::beach: δεν το ξερω θα αρωτηξω το ΦΡΙΚΙΟ:beta::dance2::dance:

Reaction score
19.550
Το καλό σύστημα την "αισθηση" που κοιτάς πρώτα, θα την βγάλει ακόμη και σε χάλια ηχογραφήσεις. Ακόμη και σε mp3.

Δεν έχει σχέση με τίποτε απο αυτά που κυνηγάνε οι audio people. Και ούτε εξασφαλίζεται απο αυτά. Καλά είναι να υπάρχουν και αυτά αλλά για άλλους λόγους.

Αυτά που σου λέω δεν τα λέει ούτε το 0.000001 % των ασχολουμένων με το audio. Για αυτό και είναι άσχετοι και έχουν τόσο μεγάλη δυσκολία να φτιάξουν ένα σύστημα της προκοπής άσχετα τιμής και "ακρίβειας" στην αναπαραγωγή. Ούτε καν οι κατασκευαστές για αυτό δυσκολευόμαστε ακόμη και εμείς που ξέρουμε τι πρέπει να ακούσουμε. Αλλά οι άλλοι καλά κάνουν και παιδεύονται. Εμείς κρίμα ... γιατί ; Γαιτί με εσάς όλους σαν καταναλωτές οι κατασκευαστές παράγουν ότι κουκουρούκου θέλουν. :D

Αυτά θα τα βρείς , μόνο στο ελεύθερο νήμα.

Last edited:

Reaction score
2.660
Το καλό σύστημα την "αισθηση" που κοιτάς πρώτα, θα την βγάλει ακόμη και σε χάλια ηχογραφήσεις. Ακόμη και σε mp3.

Δεν έχει σχέση με τίποτε απο αυτά που κυνηγάνε οι audio people. Κια ούτε εξασφαλίζεται απο αυτά. Καλά είναι να υπάρχουν και αυτά αλλά για άλλους λόγους.
Η αίσθηση που θελω δε σημαίνει ότι είναι η ίδια αίσθηση που θέλει ο άλλος.
Δεν κυνηγούν όλοι τα ίδια πράγματα.Παρε τα subs από τον Κώστα και τον έχω ικανό να μην ακούσει μουσική ξανά.

Reaction score
19.550
Η αίσθηση που θελω δε σημαίνει ότι είναι η ίδια αίσθηση που θέλει ο άλλος.
Δεν κυνηγούν όλοι τα ίδια πράγματα.Παρε τα subs από τον Κώστα και τον έχω ικανό να μην ακούσει μουσική ξανά.
Δεν έχει σημασία τι είδους αίσθηση.

Όποια αισθηση θες εσύ ...εσυ φτιάχνεις την "πραγματικότητα" στην αναπαραγωγή, όπως και στην τέχνη. Για αυτό ακόμη δεν είναι αντικειμενικά τα κριτήρια και ειναι audio people όποιος κυνηγάει μόνο κάτι τέτοιο απο το audio και την αναπαραγωγή.

Αλλά η αίσθηση αυτή δεν έχει σχέση με τα είδη μουσικής. ¨Εχει σχέση με όλη την μουσική. Όπως την έχεις εσύ στο "μυαλό" σου και στην καρδιά σου. Το θέμα είναι να βρείς την δικά σου "αισθηση". "Εφαρμόζεται" (ισχύει συνήθως) σε όλα τα είδη εάν το πετύχεις έστω για ένα δύο είδη.

Για αυτό εξάλλου το reference μας όταν ακούμε είναι η κλασική και η ακουστική μουσική. ¨Ωστε τουλάχιστον να αυξήσουμε τις πιθανότητες για αυτή την καθολικότητα ισχύος σε όλα τα είδη. Αλλά ΟΚ εάν είναι να μην την ξέριες καλά ...άκου όντως αυτά που ξέρεις , "κατανοείς" και αγαπάς καλύτερα και περισσότερο.

Εάν ένα συστημα δεν σε μάθει να ακούς και να εκτιμάς σχεδόν όλα τα είδη ... δεν είναι καλό σύστημα. Ή εάν είναι μέσα στις δυνατότητές του να το κάνει αλλά εσύ δεν το κατανοήσεις αυτό τότε εσυ δεν του αξίζεις.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.790
Τι έπαθες;Δεν ακούς πλέον ούτε το μοναδικό βιολί;
ισως αυτο το βιολι να το ακουω της ψιλες της χανω :rofl: :rofl::p:D

Reaction score
19.550
Α, η ¨δικιά" μου η Jenny και οι Circa Paleo. 😍 Εδώ λίγο καλύτερο angle, να φαίνονται και όλοι οι μουσικοί τι παίζουν.

Last edited:

Reaction score
19.550
Μια άξια σύνθεση που παρόλο σύγχρονη πλησιάζει πάρα πολύ την παράδοση τους. Εύκολα το διαπιστώνεις άσχετα εάν είσαι Ελληνας ή ότι άλλο θές και έχεις ακούσει έστω λίγο τέτοια μουσική.

Κάτι σαν τις συνθεσεις του Κορακάκη για το ρεμπέτικο και το λαικό (όπως πσιτεύουν και θεωρούν πολλοι. Εγω αυτό δεν το σχολιάζω πρός το παρόν. :D Μερικές μόνο συνθέσεις του ... ΟΚ).

Ξωτικό elf, νεραίδα ποταμιού και ρυακιών η Jenny. :D

Last edited:

Reaction score
19.550
Έχομεν και Κασμίρ με μπουζούκι. :D

Ευτυχώς κατακλέψανε και υιοθετήσανε όλες τις παραδόσεις και τους ήχους οι Αμερικανοι απο διάφορες χώρες και κατάφερε και συνέχισε λίγο κάπως παραπάνω να ζήσει το ροκ. Απο τους Μπήτλς με την Ινδία μέχρι ακόμη και σήμερα το Χέβι μέταλ. Και δεν έμειναν μόνο στο ροκ εν ρολ του ΠΑΗ. :D

Last edited:

Reaction score
2.660
Έχομεν και Κασμίρ με μπουζούκι. :D

Ευτυχώς κατακλέψανε και υιοθετήσανε όλες τις παραδόσεις και τους ήχους οι Αμερικανοι απο διάφορες χώρες και κατάφερε και συνέχισε λίγο κάπως παραπάνω να ζήσει το ροκ. Απο τους Μπήτλς με την Ινδία μέχρι ακόμη και σήμερα το Χέβι μέταλ. Και δεν έμειναν μόνο στο ροκ εν ρολ του ΠΑΗ. :D

Γι αυτό έζησε; Αύριο με τον κηδεμονα σου τον κ.Χρηστο στο γραφείο μου!
The Raunch Hands:Blackjack

Reaction score
2.660
Η ρόκ ή ο Λένον ; :D
Η ροκ.Απο τις κλεψιες;Όχι βέβαια! Εξ' αλλου το ροκ είναι νεκρό εδώ και 50 χρόνια.Ο,τι ήταν να παιχτει,παίχτηκε.Δεν ανανεώνεται.Ανακυκλωνεται.

Reaction score
19.550
Ο,τι ήταν να παιχτει,παίχτηκε
Και τότε τον Κο Χρήστο γιατί τον λές όλο ... αρχαιότητα ;

Νόμιζα ότι εσύ ψάχνεις όπως όλοι μουσικά το καινούργιο, την εξέλιξη και άρα αυτό είναι το καλύτερο.

Reaction score
2.660
Και τότε τον Κο Χρήστο γιατί τον λές όλο ... αρχαιότητα ;

Νόμιζα ότι εσύ ψάχνεις όπως όλοι μουσικά το καινούργιο, την εξέλιξη και άρα αυτό είναι το καλύτερο.
Εντελώς το αντίθετο.Βεβαια,ο κ.Χρηστος είναι αιωνόβιος(στη μουσική)Τώρα που έχει χάσει τα πρίμα θα το ρίξει στις λάμπες όπως ο μακαρίτης ο Κατσένης.

Reaction score
19.550
Εντελώς το αντίθετο.Βεβαια,ο κ.Χρηστος είναι αιωνόβιος(στη μουσική)Τώρα που έχει χάσει τα πρίμα θα το ρίξει στις λάμπες όπως ο μακαρίτης ο Κατσένης.
Ποιός είναι (ήταν) πάλι ο Κατσένης ;

Οι λάμπες δεν εχουν τέτοιο πρόβλημα όπως σου έχω εξηγήσει ξανά σε άλλο νημα σχετικά πρόσφατα που έλεγες ξανά αυτή την ανοησία - κλισέ ... το αντίθετο μάλιστα συνήθως. Πολύ ριβιους και διαδικτυακές συζητήσεις διαβάζεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.285
Νεότερο μέλος
Dulappy