Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.550
Ο πάλαι ποτέ δοκιμαστής του Ήχου.
Τι σου είπα ; Πολύ διαβάζεις. όπως όλοι :D Εγώ ενα τεύχος του ήχου δεν έχω πάρει ή δαιβάσει ποτέ μου.

Εάν περιμένατε (και σας έμαθαν) το ενδιαφερον για τον ηχο και την ανάγκη επιλογής και χτισίματος ενος σύστηματος ή εύρεση της "αισθησης" σας να σας την δώσει και διαμορφώσει το διάβασμα ή η συμμετοχή σε ένα φόρουμ και τι conditioning περιλαμβάνει που οι ίδιοι μάλιστα το αποζητάτε ή τι λέει ο καθένας .... καταλαβάινω πλέον τους audio people και πως κατέληξαν εδώ που κατέληξαν και παρατηρώ τέτοιες συμπεριφορές και επίπεδο. :D

Κάτι σαν τα αμάξια, ρολόγια, γκάτζετ ως λατρεία και όχι σαν εργαλείο για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό κλπ. :D Τον σκοπό θα σας τον μάθουν οι άλλοι, αυτοί που δεν τον ξέρουν ή και στην καλύτερη να τον ξέρουν ... είναι ο δικός τους σκοπός όχι ο δικός σας. :D

Reaction score
2.661
Τι σου είπα ; Πολύ διαβάζεις. όπως όλοι :D Εγώ ενα τεύχος του ήχου δεν έχω πάρει ή δαιβάσει ποτέ μου.

Εάν περιμένατε (και σας έμαθαν) το ενδιαφερον για τον ηχο και την ανάγκη επιλογής και χτισίματος ενος σύστηματος ή εύρεση της "αισθησης" σας να σας την δώσει και διαμορφώσει το διάβασμα ή η συμμετοχή σε ένα φόρουμ και τι conditioning περιλαμβάνει που οι ίδιοι μάλιστα το αποζητάτε ή τι λέει ο καθένας .... καταλαβάινω πλέον τους audio people και πως κατέληξαν εδώ που κατέληξαν και παρατηρώ τέτοιες συμπεριφορές και επίπεδο. :D

Κάτι σαν τα αμάξια, ρολόγια, γκάτζετ ως λατρεία και όχι σαν εργαλείο για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό κλπ. :D Τον σκοπό θα σας τον μάθουν οι άλλοι, αυτοί που δεν τον ξέρουν ή και στην καλύτερη να τον ξέρουν ... είναι ο δικός τους σκοπός όχι ο δικός σας. :D
Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στα παραπάνω.Τον ανέφερα διότι έχει γράψει μερικά από τα μεγαλύτερα ηχητικά παραμύθια.Καποιοι τα πηραν στα σοβαρά.

Reaction score
1.815
Εγώ πριν γραφτώ εδώ χαμό ησαντο νορμάλ άνθρωπάς....

Είστε κακή επιρροή κύριοι.

Μια σκάλα ρε μαλαααακες να το ισιαξω θα πέσει σε κάνα κεφάλι να τρέχουμε στα μπουρδέλα τα εφημερεύοντα

1000005848.jpg

Αυτά, καλό σας βράδυ

Reaction score
19.550
Εγώ πριν γραφτώ εδώ χαμό ησαντο νορμάλ άνθρωπάς....

Είστε κακή επιρροή κύριοι.

Μια σκάλα ρε μαλαααακες να το ισιαξω θα πέσει σε κάνα κεφάλι να τρέχουμε στα μπουρδέλα τα εφημερεύοντα

View attachment 355438

Αυτά, καλό σας βράδυ
Πολύ μεγάλη απόσταση έχεις αφήσει μεταξύ Αριθέρμ και πλάκας ταβανιού.

Αυτό είναι μόνο 5 εκατοστά πάχος. Δεν μπορείς να αφήσεις μεγαλύτερο κενό απο 5 εκ. Θα έχεις πτώση στα 120 ή/έως στα 200 Hz και θα ψάχνεις απο που είναι και δεν θα ξέρει κανένας να σου πεί απο που είναι. . Βάλε και άλλα Αριθέρμ μέχρι τουλάχιστον να καλύψεις την μισή απόσταση (ίση με αυτή που θα αφήσεις κενό). Καλύτερα βέβαια να το γεμίσεις μέχρι πάνω.

Δεν την βλέπω και πολύ στέρεα την κατασκευή. :D Αλλά φαντάζομαι είναι δοκιμαστική. Προσοχή με την σκάλα. ¨Εχεις και μια ηλικία και θα σπάσουν και τα 206 κοκαλάκια σου εάν πέσεις. Μέχρι τα 35 θα μπορούσες να πέσεις πιο άνετα -άφοβα. 😍
Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στα παραπάνω.Τον ανέφερα διότι έχει γράψει μερικά από τα μεγαλύτερα ηχητικά παραμύθια.Καποιοι τα πηραν στα σοβαρά.
Τον αναγνωρίζω εγώ σε εσένα. :D Κανένας audio people δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του. Εάν ήταν έτσι θα είχαμε σωθεί όλοι και εγω δεν θα είχα λόγο να κάνω τα "τεστάκια" μου για να διασκεδάζω λίγο απο την βαρετότητα που μου προκαλούν. :D Οι άλλοι δεν γράφουν παραμύθια ; Μόνο αυτός εγραφε ; :D Για να λες εσύ παραμύθια , καλός θα ήταν ο άνθρωπος. Εσείς δεν καταλαβαίνατε. :D ¨Ετσι πρέπει να είναι το audio. Ένα ωραίο παραμύθι.

Last edited:

Reaction score
1.815
Πολύ μεγάλη απόσταση έχεις αφήσει μεταξύ Αριθέρμ και πλάκας ταβανιού.

Αυτό είναι μόνο 5 εκατοστά πάχος. Δεν μπορείς να αφήσεις μεγαλύτερο κενό απο 5 εκ. Θα έχεις πτώση στα 120 ή/έως στα 200 Hz και θα ψάχνεις απο που είναι και δεν θα ξέρει κανένας να σου πεί απο που είναι. . Βάλε και άλλα Αριθέρμ μέχρι τουλάχιστον να καλύψεις την μισή απόσταση (ίση με αυτή που θα αφήσεις). Καλύτερα βέβαια να το γεμίσεις μέχρι πάνω.

Δεν την βλέπω και πολύ στέρεα την κατασκευή. :D Αλλά φαντάζομαι είναι δοκιμαστική. Προσοχή με την σκάλα. ¨Εχεις και μια ηλικία και θα σπάσουν και τα 206 κοκαλάκια σου εάν πέσεις. Μέχρι τα 35 θα μπορούσες να πέσεις πιο άνετα -άφοβα. 😍
:D
Είναι τέλειως δοκιμαστικό βρε, απλά να δω τι κάνει και τι πιάνει, γενικά συμπεριφορά. Αύριο το πρωί θα τα κατεβάσω.
Αν δουλέψει θα την κάνω μεγαλύτερη 2χ2 με μια γυψοσανίδα να τελειώνω αντί για 1,2 χ1,2 που είναι τώρα.

Μεχρι ταβανι θα γεμίσει είναι 20 πόντοι περίπου.

Θα κόψει λες στα 120-200;;; Εγώ το κάνω για να μου δώσει τίποτα εκεί γιατί έχω ακυρώσεις....

Εεεεμ τα λέω εγώ πριν ησαντο νορμάλ ανθρωπας, μια ηχομπαρα και φυσαγα

Reaction score
19.550
Θα κόψει λες στα 120-200;;; Εγώ το κάνω για να μου δώσει τίποτα εκεί γιατί έχω ακυρώσεις....
Όχι εάν το γεμίσεις μέχρι πάνω (ή έστω ίδια κενό με πάχος υλικού) σε λέω. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.285
Νεότερο μέλος
Dulappy