Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.165
Μαλιμπορε το βιδεο κραταει 2 ωρες και 26 λεπτα θα το παρακολουθησεις ολο
Και αν δεν απαντησεις στης ερωτησεις που θα σε κανω θα σε βαλω να πιεις ουρα Καμηλας οπως πινουν τα Μουσλιμια🧕🧕🧕

Reaction score
4.621
Μαλιμπορε το βιδεο κραταει 2 ωρες και 26 λεπτα θα το παρακολουθησεις ολο
Και αν δεν απαντησεις στης ερωτησεις που θα σε κανω θα σε βαλω να πιεις ουρα Καμηλας οπως πινουν τα Μουσλιμια🧕🧕🧕
Να μιλήσεις με τον δικηγόρο μου. :fuckyou:

Reaction score
21.473
βαριόμουνα να ψάξω σε ποιο thread να το βαλω :p

το τεστ:

τα αποτελέσματα:

Είναι γνωστό (πλέον) ότι τα υλικά που χησιμοποιούνται είναι τα ίδια είτε για ένα απλό dvd ή cd ή και dac 50 ευρώ και 50 Κ ευρώ και είναι άξιο απορίας όταν ακούγονται διαφορές και γιατί (χωρίς να το σχολιάσω αυτό).

Δείχνει ότι δεν υπάρχει κάποιο στανταρντ και μεθοδολογία.

Επίσης δείχνει ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι πολύ με τις digital πηγες .... τόσο χάλια είναι. :D :D Για αυτό πάρε πικάπ.

Last edited:

Reaction score
3.993

το τεστ:

τα αποτελέσματα:

Διαλεξε λοιπόν ποιο κομμάτι της πίτας σου αρέσει.Προσωπικα,είμαι μοναχοφαγας.
Επισης,ενημερωσε τον γουρλωματη πως το κλουβί του Αμιρ έχει χώρο για άλλον εναν τουλαχιστον.

Reaction score
21.473
Διαλεξε λοιπόν ποιο κομμάτι της πίτας σου αρέσει.Προσωπικα,είμαι μοναχοφαγας.
Επισης,ενημερωσε τον γουρλωματη πως το κλουβί του Αμιρ έχει χώρο για άλλον εναν τουλαχιστον.
Sabre θα ήτανε , για αυτό. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους συμμετέχοντες.

Αμ, εγώ προσπάθησα να σε προστατεύσω , δεν με ακούς.

Ακούς τους άσχετους σαν τον φίλο μου τον Marlboro και τον εαυτό σου. 😍

:D:D:D

Ρε πλάκα που έχουμε μείς οι audio people.

Υ.Γ. : Άκου αντικαταστάτης μου ο μισών τις λάμπες και ιδιοκτήτης - ανέχων sabre. :D :D Κάποια εμπλοκή θα έπαθε και ο γκουρού μας @Bhutia , δεν μπορεί να είναι και τέλειος. :D

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.731
Το ενδιαφέρον είναι πως οι περισσότεροι (από αυτούς που λένε: ακούμε και κρίνουμε αν έχει διαφορές) θα σχολιάσουν χωρίς να ακούσουν :p

Δε γ@μεις...
Μουσικούλα για όποιον δεν έχει ψυχολογικά με τον τόπο/τρόπο ηχογράφησης, ποιότητα youtube κ.λπ. :p

Reaction score
21.473
Χαμός γίνεται στο audio wnet.

Άκου με που σου λέω.

Αυτό το κατάλαβα σχεδόν απο την αρχή στην προσπάθεια μου να ακούσω μουσικούλα και που έμπλεξα.

Για αυτό και δεν παίρνω στα σοβαρά ούτε αυτούς που το παίρνουν στα σοβαρά (ακόμη και αντικειμενικά).

Αυτό που πασάρουν στον κόσμο για καλή αναπαραγωγή είναι σκατά.

Υπάρχει περίπτωση μικρή να βγάλεις άκρη και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες (άσχετως και τιμής , όχι πάντα βέβαια) αλλά προυποθέτει εντελώς άλλα πράγματα και "γνώσεις" απο αυτά που κυκλοφορούν ως συμβουλές και νουθεσίες στους audio κύκλους.

Βγάζεις και έναν καρκίνο (πέρα απο τα ψυχολογικά που θα σου αφήσει) εάν εμπλακείς και πολύ. :D

Για να "βρίζω" εγώ (όλους) που είμαι το καλύτερο παιδί στον κόσμο ... κάτι θα ξέρω. :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.990
Το ενδιαφέρον είναι πως οι περισσότεροι (από αυτούς που λένε: ακούμε και κρίνουμε αν έχει διαφορές) θα σχολιάσουν χωρίς να ακούσουν :p

Δε γ@μεις...
Μουσικούλα για όποιον δεν έχει ψυχολογικά με τον τόπο/τρόπο ηχογράφησης, ποιότητα youtube κ.λπ. :p

Χρόνια πολλά Ζήση , να χαίρεσαι τη Γιορτή σου.

Reaction score
21.473
Χρόνια Πολλά.

το τεστ:

τα αποτελέσματα:

Αυτός είναι φανάτικ και σάικο και δεν φαίνεται και επαγγελματίας πραγματικός ... τώρα είδα το κανάλι του και είχα δεί κανά δυο βιντεάκια του ..... θα σου ποστάρω (αρκεί να το βρώ, το είχα σωσει σαν bookmark έναν καλό που κάνει επίσης τέτοιες συγκρίσεις).

Αυτός καλά .. τα βγάζει όλα άχρηστα. Εϊναι "στρατόπεδο" ο τύπος , χειρότερο και απο τους Hi End τους περίεργους. χα χα

Last edited:

Reaction score
21.473
Χρόνια Πολλά.

Αυτός είναι φανάτικ και σάικο και δεν φαίνεται και επαγγελματίας πραγματικός ... τώρα είδα το κανάλι του και είχα δεί κανά δυο βιντεάκια του ..... θα σου ποστάρω (αρκεί να το βρώ, το είχα σωσει σαν bookmark έναν καλό που κάνει επίσης τέτοιες συγκρίσεις).

Αυτός καλά .. τα βγάζει όλα άχρηστα. Εϊναι "στρατόπεδο" ο τύπος , χειρότερο και απο τους Hi End τους περίεργους. χα χα
¨Ελα ... το βρήκα ... πιο ισορροπημένα πράγματα .... για εσένα το είχα σώσει (no joke) εδω και αρκετό καιρό .... αλλά δεν ήθελα να το ποστάρω γιατί ο κόσμος δεν θα καταλάβαινε το εξής (που δεν έχει καταλάβει και αυτός) : ότι θεωρεί ότι το αρχικό αρχείο που χρησιμοποιεί σαν reference ήταν digital (και με ανάλογη μιξη , ηχοληψία κλπ ... χωρίς καν και mastering) και με αυτό λέει ότι το βινύλιο (εννοείται) ότι διαφέρει απο αυτό που είναι το αρχικό .... εάν το αρχικό ήταν βινύλιο σε όλα αυτά να δούμε πόσο θα διέφερε το digitized αρχείο.

Αλλά όπως και να έχει είναι ενδιαφέρουσα η ανάλυση (for what it is and not out of context να την βγάλεις) του ιδίως για τα δυναμικά και το ποσσοτό των απλών ανθρώπων (ακροατών) που το θεωρησαν καλύτερο. Ποτε δεν θα εμπιστεύεσαι επαιδευμένους ακροάτες κατα την γνώμη μου , είτε είναι audio people, είτε ριβιούερες, είτε επαγγελματίες του audio (όλους) ... αυτό επειδη απο μεγάλη εμπειρία, conditioning και συνήθεια αναγνωρίζουν αμέσως εάν κάτι είναι cd ή βινύλιο ή .... ή .... κ.ο.κ. ... επηρεάζεται η κρίση τους καθώς πρέπει να εξυπηρετήσουν ασυνείδητα και απο εκπαίδευση τους precondition notions με τους οποίους έχουν μάθει να λειτουργούν αλλά και να παίρνουν θέση (μην γίνουμε και "ρεζίλι" χα χα) . Προτιμώ να take my chances με "ανεκπαίδευτα" αυτιά αλλά που πραγματικά τους αρέσει η μουσική και τι αυτή ακριβώς σημαίνει για αυτούς.

Last edited:

Reaction score
21.473
Δεν πιστεύω να ήθελες ή να ζήλεψες να πηγαινες π.χ. στο Παρίσι κανά ταξιδάκι για την γιορτή σου ; Καλύτερα είσαι εκεί που είσαι. :D

Μην πιείς και πολύ το βράδυ ... μην ξεχνάς ότι έχεις αρχίσει να γερνάς. :D

Reaction score
21.473
In 1961, A Chimp Trained Harder Than Katy Perry For Space, flew longer and higher and was trained to operate two levers when prompted.

John τι έχεις να πείς για την "πτήση" των κοριτσιών ;

:D:D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.085
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos