- Reaction score
- 725
Αφού δεν είναι ιδιόκτητος χώρος,εγώ προσωπικά δε θα πετούσα χρήματα.
Στην ιδιόκτητη αποθήκη μου το έκανα.
Στην ιδιόκτητη αποθήκη μου το έκανα.
Τα υπόγεια , ακόμα και για όσους τα έχουν , είναι λύσεις ανάγκης.
Σωστός! Να μπει στο poll παρακαλώ.Όπως παντα στα poll, λειπει μια επιλογή:
Αφηνεις το συστημα ως εχει στο σαλονι ή το κανεις λιγο πιο light/lifestyle, και φτιαχνεις ένα hardcore στην υπογα, με εντοιχισμένα array μπροστα, custom 18αρια subs, μερικα kW PA ενισχυτες κι έναν Sony από πανω.
...και bar με dj booth στην πισω γωνια...
...τα παντα όλα!
Λεφτα υπαρχουν
Όχι μωρέ, τον ενοχλεί η κρυσταλλιέρα !!μαλλον γουσταρεις ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε μου φαινεται... κι εμεις σκεφτομαστε να το δυναμωσουμε λιγο παραπανω, με ψυχολογικη πιεση λογω οικοδομης ολη μερα, να μη μας την πει κανενας, με αποτελεσμα στην ουσια να μην μπορουμε ν απολαυσουμε πραγματικα και ψυχολογικα αυτο για το οποιο παιδευτηκαμε τοσο πολυ να χτισουμε και να εχουμε!
Εισαι ωραιος και εγω γουσταρω παιδικα!!!!!!!!!!!Τα ζητήματα του σαλονιού, που όταν βρισκόταν σε άλλη θέση πριν το 2011 με 110' δεν υπήρχαν. Γιατί υπήρχε μέτρο.
1. Τα surround είναι κοντά. Απο το κέντρο του καναπέ, το ένα είναι στο 1,30* και το άλλο στο 1,50. Τα SB στα 1,70 και τα LCR στα 2,50.
*Το 1,30 γίνεται εύκολα κι αυτό 1,50, αλλά είμαι τεμπέλαρος και δεν φτιάχνω ένα ξύλινο ραφάκι στο ύψος του πρώτου σκαλιού ώστε να ανέβει η ρυθμιζόμενη βάση του ηχείου.
View attachment 84969
2. Αριστερά τοίχος, δεξιά 3,50+ μέτρα. Όσο και να βελτιώνεται με την ισοστάθμιση (πολύ), δεν παύει να ακούγεται ελαφρά διαφορετικά.
Μου αρέσουν τα σκι αποπάνω και διασκεδάζω, αλλά αν υπήρχε ταβάνι θα ήταν καλύτερα για τον ήχο, έστω και χωρίς τον "αέρα" που υπάρχει τώρα.
3. Τα subs γεμίζουν μιά χαρά το χώρο, χωρίς φυσικά πίεση λόγω των 300 κ.μ., αλλά ακούγονται τριγμοί και συντονισμοί απο πόρτες και παράθυρα στα πολύ δυνατά. Ακούω πολύ δυνατά.
4. Επειδή δεν υπάρχουν παντζούρια, έχω βάλει παντού ρολά συσκότισης που λειτουργούν τέλεια το βράδυ αλλά όχι το απόγευμα.
Δεν είναι σοβαρό θέμα, αλλά θα ήθελα να βλέπω τα Disney και τα Studio Ghibli μου νωρίς με τα άλλα παιδάκια.
View attachment 84968
Καθόλου, χθες το μεσημέρι πριν την παρουσίαση και το βράδυ αφού γύρισα, έκατσα στα γ@μωκαθίσματα που έχει παρκάρει ένας φίλος και το εξέταζα.εγω σας λέω οτι το έχει αποφασίσει ήδη και μας κάνει γυμνάσια...
Καθόλου, χθες το μεσημέρι πριν την παρουσίαση και το βράδυ αφού γύρισα, έκατσα στα γ@μωκαθίσματα που έχει παρκάρει ένας φίλος και το εξέταζα.
View attachment 84998
View attachment 84999
View attachment 85000
Η οθόνη είναι σταθερή. Μόλις μέτρησα πλήρες ολικό, 3,50 μέτρα.Κρεμάς την οθόνη από το δοκάρι, καναπές εκεί που είναι ο σωρός με το στρώμα θαλάσσης . Πάλι στριμωχτά είσαι. Μπασοπαγίδες μετά κτλ κτλ.
Μια χαρά ,τέλειος, άλλοι αυτό τον χώρο έχουν για σαλόνι.Καθόλου, χθες το μεσημέρι πριν την παρουσίαση και το βράδυ αφού γύρισα, έκατσα στα γ@μωκαθίσματα που έχει παρκάρει ένας φίλος και το εξέταζα.
View attachment 84998
View attachment 84999
View attachment 85000
Οι περισσότεροι φίλοι του, απ' ό,τι μαθαίνω, πάνε για ταινίες και όχι για φαγητό. Τώρα αν προκύψει κι αυτό, μια χαρά συνδυάζονται όλα στο σαλόνι.Εγώ ανάποδα θα τα έκανα.. home cinema στην υπογα, με τα πάντα τοποθετημένα σωστά ωραία κι όμορφα,κρυμμένα καλώδια και πολλά dB και στο σαλόνι θα έβαζα ένα παρταδικο ηχοσύστημα για να κάνουμε κέφι με την παρέα σε μαζώξεις, τραπεζια, γιορτές κλπ κλπ. Παρεα βέβαια με τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως ένα booth, barακι κλπ. Δε θα μου άρεσε να φέρνω κόσμο σπίτι και να περνάει μπρος πίσω πάνω κάτω από ηχεια-ενισχυτες-οθονες κλπ. Ειδικά αν έχουν και πιτσιρίκια!
Πώς θα τα χωρέσει τα focal με το οθονάκι του;Μια χαρά ,τέλειος, άλλοι αυτό τον χώρο έχουν για σαλόνι.