Να φτιάξω την αποθήκη της υπόγας;

Να κάνω την αποθήκη home theater;

• Total voters
    42

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
Απλά γκρέμισε τον τοίχο που χωρίζει το δωμάτιο με το τζάκι στην υπόγα από την αποθήκη της υπόγας και φτιάξε τη δική σου αίθουσα Village...:D
Αν επικοινωνούσαν, θα είχε γίνει. Αλλά μεσολαβεί η μικρή αποθήκη και η σκάλα.

Και μην αρχίσεις τα "κι άλλη αποθήκη". :p

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Κάτσε ρε αδερφέ γιατί μπερδεύτηκα τώρα...
Ποιο σύστημα υπόγας?
Αφού οι φώτο που ανέβασες είναι αποθήκης.
Που στο mp0Yτσ0 το έχεις το σύστημα??
δωσεεεε haris1308 δωσεεεε :D

• Like
Reactions: PPG

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
H ερωτηση ειναι μια. Θες αγαπη μου γλυκια κινηματογραφικη αισθηση? η απαντηση θα ερθει μεσα σου.:)

ενας τροπος υπαρχει. ολα τ'αλλα ειναι υποκατάστατα. :p

και μονο με την ιδεα του μπαινω στο dedicated σε προδιαθέτει να μπεις μεσα και να ζησεις αυτο που λεν και χωριο μ' "experience movies the way the directors intended" ;)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
Σε λαβύρινθο μένεις;

Το περίπου παραλληλόγραμμο σπίτι, στο ισόγειο έχει λογική διαρρύθμιση αλλά πολλές κολώνες κατά μήκος του κέντρου του που εμποδίζουν τους μεγάλους χώρους.
Στο απο τη μία πλευρά υπόγειο κι απο την άλλη ισόγειο σε πλαϊνό κήπο όμως, ξέφυγαν. Ο χώρος του τζακιού και της σκάλας ειδικά... :rolleyes:

Φτιάχτηκε το '96 και όχι το 1896, έλεος για τον μηχανικό ή τον αρχιτέκτονα... :mad:

Ήμουν βασιλιάς στο προηγούμενο παλιό σπιτάκι στην Κηφισιά, 130 μέτρα συν άνετο υπόγειο και 30 παράσπιτο σε 500+ μέτρα κήπο. Είχε σοβαρά θέματα παλαιότητας αλλά το αγαπούσα. Όταν όμως απο μηδενική συντήρηση έπεσε η σκεπή του παράσπιτου που δεν χρησιμοποιούσα πιά γιατί το είχα δει το έργο (και είχα προειδοποιήσει πολλάκις), ο γύφτος ιδιοκτήτης του 50% μου είπε πως αφού έμενα 14 χρόνια έπρεπε να τη φτιάξω εγώ... :rolleyes:

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία που μετά απο έναν χρόνο έρευνας και αφού είδα δεκάδες σπίτια, με οδήγησε σ΄αυτό. :)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Το περίπου παραλληλόγραμμο σπίτι, στο ισόγειο έχει λογική διαρρύθμιση αλλά πολλές κολώνες κατά μήκος του κέντρου του που εμποδίζουν τους μεγάλους χώρους.
Στο απο τη μία πλευρά υπόγειο κι απο την άλλη ισόγειο σε πλαϊνό κήπο όμως, ξέφυγαν. Ο χώρος του τζακιού και της σκάλας ειδικά... :rolleyes:

Φτιάχτηκε το '96 και όχι το 1896, έλεος για τον μηχανικό ή τον αρχιτέκτονα... :mad:

Ήμουν βασιλιάς στο προηγούμενο παλιό σπιτάκι στην Κηφισιά, 130 μέτρα συν άνετο υπόγειο και 30 παράσπιτο σε 500+ μέτρα κήπο. Είχε σοβαρά θέματα παλαιότητας αλλά το αγαπούσα. Όταν όμως απο μηδενική συντήρηση έπεσε η σκεπή του παράσπιτου που δεν χρησιμοποιούσα πιά γιατί το είχα δει το έργο (και είχα προειδοποιήσει πολλάκις), ο γύφτος ιδιοκτήτης του 50% μου είπε πως αφού έμενα 14 χρόνια έπρεπε να τη φτιάξω εγώ... :rolleyes:

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία που μετά απο έναν χρόνο έρευνας και αφού είδα δεκάδες σπίτια, με οδήγησε σ΄αυτό. :)
Αυτή η χρωματική ξύλινη επένδυση μαζί με τα επιτοίχια κηροπήγια και κάποιά άλλα έχουν μία μεσαιωνική αίσθηση που θυμίζουν ταινία.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.692
H ερωτηση ειναι μια. Θες αγαπη μου γλυκια κινηματογραφικη αισθηση? η απαντηση θα ερθει μεσα σου.:)

ενας τροπος υπαρχει. ολα τ'αλλα ειναι υποκατάστατα. :p

και μονο με την ιδεα του μπαινω στο dedicated σε προδιαθέτει να μπεις μεσα και να ζησεις αυτο που λεν και χωριο μ' "experience movies the way the directors intended" ;)
και για να γίνει και πιο ρεαλίστικ
εκεί σε μια γωνίτσα...άνοιξε και μια καντίνα να έρχεται να σου αγοράζει πατλάκες κάθε βράδυ:p:roflmao::lol::lolsign:

• Like

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Αυτή η χρωματική ξύλινη επένδυση μαζί με τα επιτοίχια κηροπήγια και κάποιά άλλα έχουν μία μεσαιωνική αίσθηση που θυμίζουν ταινία.
ε εχουμε πει...σαν σπιτακι σε χωριο ενα πραμα..απλα σε μεσαιωνικη βερζιον! ;)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
ε εχουμε πει...σαν σπιτακι σε χωριο ενα πραμα..απλα σε μεσαιωνικη βερζιον! ;)
Τι λέτε μωρέ, τα κηροπήγια είναι δικά μου. :D
Αναφέρομαι στις κολώνες που δεν μπορούσαν να βάλουν στις άκρες.

• Like

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Αυτό δεν είναι στενάρι σαν το δικό μου. :p

Πήρα χθες 2 ηχεία με βάσεις και τα έκανα βόλτες γύρω-γύρω...:)
και σε ποιο συμπέρασμα κατεληξες καλέ? :geek:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios