vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.555
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Το ερώτημα είναι αν θα είναι αντικαταθλιπτικά
Το ερώτημα είναι αν θα είναι αντικαταθλιπτικά
προφανώς!Να υποθέσω ότι η μεταστροφή σου ξεκίνησε από ήταν ακουστική εκτίμηση?
ΑυτονοητοΤο ερώτημα είναι αν θα είναι αντικαταθλιπτικά
Off topic, αλλά η ψωρίαση ουδεμία σχέση έχει με τις ψείρες.Το ολο thread θα μπορούσε να γινει σκέτο ψωρίασης μιας και αφορά μόνο ψείρες.
Ένας ημίκουφος ψείρας που έχει ψείρα στ' αυτί...και ψάχνεται με καλώδια στα nCore....Τελικά, δεν έχω αποφασίσει τί είναι χειρότερο: Η ψωρίαση, η ψώρα, η ψείρα, ο ψείρας που ψάχνεται με καλώδια, ή τα nCore; Bhutia τί λες;
Είναι τόσο αναμφισβήτητη,όσο κι επιλεκτική.γιατί βρε; δεν έχω φαντασία στην περιγραφή των μεσαίων;
Τεράστια,άμα το ΄΄πώς΄΄ μας οδηγήσει να μάθουμε το ΄΄γιατί΄΄...Να και μία ακόμα τέτοια ερώτηση, πηγαίνοντάς το λίγο παρακάτω:
Τι αξία έχει το "πώς" αν δεν ξέρεις το "γιατί"; (Μας λείπεις.-)
Δύσκολες ερωτήσεις οι παραπάνω, αφού ουσιαστική απάντηση θα βρούμε μόνο μέσα μας, ο καθένας για τον εαυτό του. Ακόμα πιο δύσκολη, δε, μπορεί να αποδειχθεί η απάντηση, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να αντικρίσουν από τι είναι φτιαγμένοι.
Xειρότερη είναι η...ζήλεια,η οποία μπορεί ν'αποτελέσει και γενεσιουργό αιτία των υπολοίπων-εξαιρουμένης της φθειρίασης του τριχωτού της κεφαλής.Τελικά, δεν έχω αποφασίσει τί είναι χειρότερο: Η ψωρίαση(αυτοάνοσο), η ψώρα(μολυσματική παρασίτωση), η ψείρα(παράσιτο), ο ψείρας(...οικόσιτο) που ψάχνεται με καλώδια, ή τα nCore; Bhutia τί λες;
τους πουλησαμε για να φτιαξουμε τους δικους μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!τους θελαμε φρεσκους!!!!!
Που είναι οι ncore;
Σημερα θα βρισκονται στο συστημα μου, κατοπιν ευγενικης χορηγιας του vet.