JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.970
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Ε! με chips tsakiris , cheap θα ακούς.
Ε! με chips tsakiris , cheap θα ακούς.

Εννοεις οτι μια καλιμπραρισμενη EIZO δεν ειναι του γουστου σου?Το φλατ είναι από τους χειρότερους ήχους .
Το έχουν εξηγήσει πολλές φορές εδώ μέσα .
Ενισχυτή που να μην βάζει τα δικά του "χρώματα" έψαχνα.
Το μουσικό περιεχόμενο είναι από μόνο του πολύ πλούσιο σε "χρώματα".
Η εκτίμηση μου είναι οτι τα Χιτάτσια το αναδεικνύουν και τα Belden το θάβουν .Πάντα αναφέρομαι σε αυτά σαν "σωστό,αχρωμάτιστο καλώδιο"![]()
Ο ήχος Metric-Lipinski-Lipinski είναι του γούστου μου.Εννοεις οτι μια καλιμπραρισμενη EIZO δεν ειναι του γουστου σου?
Δεν εχω τετοιο σκοπο. Αλλωστε τα σχολια του 6moons αφορουσαν προενισχυτη.@ Yiannis_ B
Αναφέρεσαi στα ice και την υλοποίηση της Wyred4sound.
Τα άκουσα και δεν μου άρεσαν.Δεν ξερω τι έφταιγε αλλά πέρασαν και δεν κόλλησαν.
Για τεχνικά θέματα μην απευθύνεσαι σε μένα ,έχω δηλώσει οτι γνωρίζω ελάχιστα και δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου επί τεχνικών παραμέτρων.
Το 6moons είναι αμερικάνικο hiendομάγαζο οπότε την προώθηση των αμερικάνικων προϊόντων την βρίσκω τουλάχιστον αναμενόμενη.
Μην quotάρεις λοιπόν τι λένε.Με αφήνει παγερά αδιάφορο.Την δουλεία τους κάνουν οι άνθρωποι .
Καληνύχτα.![]()
κανα Balanced interconnect παιζη;Μιλήστε μου για Hitachi..... φτιάξτε με!![]()
Εσύ είσαι φανερή.... τι να σε κάνω, τις κρυφές θέλω!εδω ειμαι βρε!!!!! τους αλλους δεν βλεπω!!
γιατι το λες;αρχιζουμε και χαιεντιζουμε λιγο,λιγο!
κανα Balanced interconnect παιζη;
Και αυτη HITACHI χρησιμοποιει.Μιλήστε μου για Hitachi..... φτιάξτε με!![]()
balanced ειναι; γιατi το βλεπω με rca.παραγγελνουμε κατευθειαν η απο καποιον απο τους dealers;αν δεν τσουζουν και τα μεταφορικα κατι γινεται Neutrikakia εχω να του βαλω.Μόνο από oyaide (ειναι balanced το καλώδιο) και όπως λέει στο σάιτ: The rebirth of the legendary "LC-OFC Quantum".
Είναι λίγο τσουχτερό στα 15-16 ευρώ το μέτρο! Oyaide είναι αυτή....
Ο γνωστός Βλάσης.... θα μας πει εντυπώσεις τις επόμενες μέρες! Υπομονή λοιπόν... ναι ειναι balanced.balanced ειναι; γιατi το βλεπω με rca.παραγγελνουμε κατευθειαν η απο καποιον απο τους dealers;αν δεν τσουζουν και τα μεταφορικα κατι γινεται Neutrikakia εχω να του βαλω.
αν εχει παρη κανεις παραπανω 2μ. θελω.