Νομίζω ότι έχουν πει και ωραία τραγούδια...

Reaction score
1.842
Απάντηση: Νομίζω ότι έχουν πει και ωραία τραγούδια...

Το παραπάνω δεν φαίνεται - παίζει, γιατί στο link είναι γραμμένο
[youtube ]sVBrGBIIfdY&feature=related[/youtube]
Πρέπει το &feature=related να παραλείπεται. :403:

Reaction score
1.842

Η Έλενα Παπαρίζου έχει έρμηνεύσει ένα αγαπημένο παλιότερο τραγούδι το ''Μη φεύγεις''...
Στο videoclip η Ελενάρα είναι ... ζαρκάδι! :107:

Reaction score
38

Το παραπάνω δεν φαίνεται - παίζει, γιατί στο link είναι γραμμένο
[youtube ]sVBrGBIIfdY&feature=related[/youtube]
Πρέπει το &feature=related να παραλείπεται. :403:
Μπα δεν φταίει αυτό απλώς δεν έπαιζαν 2-3 κλιπάκια....το έφτιαξα και παίζει τώρα το ......ζαρκάδι:138:

Reaction score
28
απο ολα αυτα που γραφονται εδω ενα κυριο συμπερασμα βγαινει,
οτι οι περισσοτεροι απο τους <καλλιτεχνες> αυτους ενω εχουν αναμφισβητητες αρετες (φωνη-ερμηνεια-παρουσια) αναλισκωνται σε ανουσια θεματολογια και αισχιστου ειδους αντικειμενο μουσικο ,προσβαλωντας το μουσικο ιδιωμα και τις διαχρονικες αξιες τουτου εδω του τοπου και του λαου που γεννησε την αρμονια των τεχνων.
το οτι εχουν κατα καιρους πει και ορισμενα καλα τραγουδια ποσως με ενδιαφερει και αυτο δεν αποτελει αλλοθι και δεν τους σωζει με τιποτα ,επι πλεον μαλλον κατα λαθος τα εχουν ερμηνευσει ετσι ισως για ξεκαρφωμα του στιχουργου και των ιδιων ,ετσι για να λενε οτι ο ταδε καλλιτεχνης εχει κανει και ποιοτικο τραγουδι ,τρομαρα τους, σε αντιπαραθεση βεβαια σε κατι θολοκουλτουριαρηδες απο συγκεκριμενο πολιτικο χωρο ,οι οποιοι μεχρι την δεκαετια του 80 -85 αναθεματιζαν το ροκ ως προιον παρακμης του <δυτικου κοσμου> και κατοπιν οταν εννοιωθαν να χανουν το εδαφος κυριως στους νεους ανθρωπους ,ενστερνηθηκαν το συγκεκριμενο ειδος ως εκφραση επαναστατικοτητας και προοδευτισμου !!!

Reaction score
38

Σε αυτό το θέμα haralas βάζουμε μεμονωμένα κομμάτια που ξεχωρίσαμε κατά καιρούς από κάποιους ανθρώπους που έκαναν εμπορικές επιτυχίες μερικές φορές ανούσιες.....προς τι οι αφορισμοί εκ μέρου σου? Δεν θέλεις... δεν γράφεις απλά πράγματα....τώρα το τι έχουν κάνει κατά καιρούς διάφοροι τέτοιοι τραγουδιστές δεν μας αφορά.....light πράγματα....φιλικά πάντα σου απαντώ....:123:

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Νομίζω ότι έχουν πει και ωραία τραγούδια...

Γεγονός είναι ότι ο haralas προσπαθεί να εμβαθύνει...
Δεν αντιλέγω καθόλου αλλά δεν χρειάζεται πάντα....:126:
Τι θέλω να πώ?.....Υπάρχει ένα τραγούδι για παράδειγμα.....''στα λιμάνια'' που το τραγούδησε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικας και στίχους Τάσου Μπουλμέτη ένα πολύ όμορφο ποιοτικό τραγούδι ερμηνευμένο από μια λαϊκή εμπορική τραγουδίστρια(δεν βρήκα βίντεο της) .....εδώ από τις κυρίες
Ρεμπουτσικα -Πασπαλα-Στα λιμανια
[YOUTUBE]yzJinaxuqIM[/YOUTUBE]

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Νομίζω ότι έχουν πει και ωραία τραγούδια...

Δεν αντιλέγω καθόλου αλλά δεν χρειάζεται πάντα....:126:
Ωριμάζουν σιγά σιγά οι συνθήκες για ν'ακούσεις Prodigy :116:

Reaction score
28
μα δεν διαφωνουμε φιλη μου ,απλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο θεμα που ανοιξες δεν ειναι και τοσο απλο εχει και <ουρα> και εγω συμφωνω οτι εχουν πει και καλα τραγουδια ,το θεμα ειναι ,κατα ποσον αυτοι οι ιδιοι θεωρουν αυτα τα τραγουδια τους αξια λογου
η τα συμπεριλαμβανουν στο ρεπερτοριο τους απο <αναγκη> νομιζω οτι λογω καποιου μυστικου να πω η κρυφου τροπον τινα συμβιβασμου τα θεωρουν < δευτερα> και στα συγκεκριμενα μαγαζια οπου δουλευουν δεν τους δινουν και τοση σημασια ,εκτος αυτου εγω τον καλλιτεχνη τον βλεπω και τον εκτιμω συνολικα ουτως ωστε ακομη και ενω μπορει να μου αρεσουν καποια τραγουδια κατι <μεσα> μου με αποτρεπει να δωθω ολοκληρωτικα και κραταω πισινη οπως λεμε .
κατα τα αλλα ναι συμφωνω εχουν πει και ομορφα τραγουδια και καλα κανουμε που τα αναφερουμε εδω.
φιλικα.

Reaction score
1.842
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νομίζω ότι έχουν πει και ωραία τραγούδια...

Παναίτσα μου
Όπως έχει διδάξει ο Αργύρης (argi) το σωστό είναι

Παναΐαμ. Μια λέξη, μικρό και συντριπτικό!

:119:

Haralas αυτό που λες είναι σωστό αλλά εκτός θέματος. Μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα, με αφορμή το παρόν και τα λέμε εκεί. :403:

... Υπάρχει ένα τραγούδι για παράδειγμα.....''στα λιμάνια'' που το τραγούδησε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικας και στίχους Τάσου Μπουλμέτη ένα πολύ όμορφο ποιοτικό τραγούδι ερμηνευμένο από μια λαϊκή εμπορική τραγουδίστρια(δεν βρήκα βίντεο της) ...
Μπορούσες να ζητήσεις βοήθεια, τιμαί λογικαί! :142:

[youtube]r6KHytBysUA[/youtube]

Καλύτερα το λέει απ' την Πασπαλά μου φαίνεται.

Reaction score
38

Mπράβο παλικάρι μου :107:....σίγουρα το λέει καλύτερα ή Νατάσα Θεοδωρίδου....τι σου οφείλω?:142:

Reaction score
38

haralas δεν άνοιξα εγώ το θέμα αλλά η Μyrtw......το κακό με τους περισσότερους εμπορικούς τραγουδιστές είναι ότι τραγούδησαν 1-2 όμορφα τραγουδάκια και τα υπόλοιπα...... :108::122:

Reaction score
16.325
quote=XRISTINA K.;762065]Γιωργος Μαργαριτης----"Οι Δρομοι του Πουθενα"
1.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΡΥ ΡΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΙΚΟ!!! 2.ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΖΙΑΜ (ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ).
Γιατι με κουοταρεις...Ποια ειναι η ενσταση σου...

Reaction score
25.727
ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΡΚΕΤΑ ΡΟΚ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΟ ΠΑΝΑΖΙΑΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ.

Reaction score
38

Το ''Παναζίαμ'' το έγραψε για μένα μάλον.....:142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.974
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1