Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αυτή του τη βούληση, την είχε εξεφράσει ? γιατί ο Α.Π. όταν έλεγεΑυτες οι εταιρειες ολες επρεπε να ειχαν ηδη φυγει προ πολλου απο το κρατικο ελεγχο και να εχουν βρει καλους γαμπρους με σοβαρο σκοπο,ηταν αλλωστε φιλε healler ήταν βουληση και του Α.Παπανδρεου
Άλλο ιδιωτικό management με μεγαλομέτοχο το κράτος και άλλο ξεπούλημα των εταιρειών.Αυτή του τη βούληση, την είχε εξεφράσει ? γιατί ο Α.Π. όταν έλεγε
κάτι, ενοούσε το ακριβώς αντίθετο.
Εγώ θυμάμαι για κάτι "όχι στο εθνικό ξεπούλημα", άρα σωστά τα λες τη είχε τη βούληση.
Σοβαρά πάντως, πιστεύει κανείς σήμερα...εκτός της Κας Παπαρήγα,
ότι μπορούν Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε, Ολυμπιακή...να συνεχίσουν να υπάρχουν
χωρίς το ιδιωτικό management ?
Έχουμε προ καιρού αμπεμπολήσει, το δικαίωμα και τη δυνατότητα να "προσλάβουμε" το ιδιωτικό managementΆλλο ιδιωτικό management με μεγαλομέτοχο το κράτος και άλλο ξεπούλημα των εταιρειών.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται όλες οι κυβερνήσεις να λένε ότι καταπολεμούν την διαφθορά , ότι είναι ικανότατοι διαχειριστές και παρόλα αυτά να είναι ανίκανοι να λειτουργήσουν μέσω των λαμογιών που στέλνουν για στελέχη μια εταιρεία που έχει μονοπώλιο. Δηλαδή ο ιδιώτης μάγος είναι και δεν μπορεί το κράτος??
Δεν με πείθουν εμένα .Μόνο την μίζα από το ξεπούλημα θέλουν και τίποτα άλλο. Χέστηκαν για το αν είναι καλύτερα για το κοινωνικό σύνολο ή όχι το ξεπούλημα ή χρειαζόταν κάτι διαφορετικό.
Εξαγορά με μόλις το 20%?Και από ότι φένεται θα γίνει και η μεγαλύτερη εξαγορά ΔΕΚΟ από ξένο επενδυτή.
Εμένα πάντως μου αρέσει που η φθηνότερη κιλοβατόρα της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα και ΔΕΝ μου αρέσει που πίνω το πιο ακριβό γάλα της Ευρώπης.
Βελτιώσεις και ρυθμίσεις παντού μπορούν να γίνουν για να γίνουν καλύτερα τα πράματα δεν είναι ανάγκη να πουλιούνται όλα τάχαμ για καλό (μόνο της τσέπης κάποιων).
Η φθηνότερη κιλοβατόρα που λες είναι υπολογισμένο μαζί με τους χαμηλότερους μισθούς και την χειρότερη ποιότητα ρεύματος???
Ούτε αυτό με το γάλα με πείθει ότι εδώ είναι ακριβότερο...
Μην βιάζεσε μέχρι το Σεπτέμβριο θα δείς....Εξαγορά με μόλις το 20%?
Μάλλον δεν τα έψαξες καθόλου. Στην Γαλλία πρό μηνών αγόρασα 1 λίτρο φρέσκο γάλα 0.65 ευρώ. Χτές εδώ το αγόρασα 1.30 ευρώ. Είναι ξεκάθαρο από δεκάδες έρευνες ότι μαζί με το γάλα τα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης είναι από τα ακριβότερα στην Ευρώπη.Η φθηνότερη κιλοβατόρα που λες είναι υπολογισμένο μαζί με τους χαμηλότερους μισθούς και την χειρότερη ποιότητα ρεύματος???
Ούτε αυτό με το γάλα με πείθει ότι εδώ είναι ακριβότερο...
Θα ήθελες να ζείς στην Κίνα και στην Ινδία για να έχεις τις τιμές τους???σωστά! (στην .... Κίνα ... πόσο στοιχίζει η κιλοβατάρα; ή στην Ινδία.
όχι... 8έλω μόνο τις τιμές τους των προϊόντων τους!!!Θα ήθελες να ζείς στην Κίνα και στην Ινδία για να έχεις τις τιμές τους???