Οι γερμανοί ξανάρχονται...

VG

Reaction score
0
Αυτες οι εταιρειες ολες επρεπε να ειχαν ηδη φυγει προ πολλου απο το κρατικο ελεγχο και να εχουν βρει καλους γαμπρους με σοβαρο σκοπο,ηταν αλλωστε φιλε healler ήταν βουληση και του Α.Παπανδρεου

Reaction score
8
Αυτες οι εταιρειες ολες επρεπε να ειχαν ηδη φυγει προ πολλου απο το κρατικο ελεγχο και να εχουν βρει καλους γαμπρους με σοβαρο σκοπο,ηταν αλλωστε φιλε healler ήταν βουληση και του Α.Παπανδρεου
Αυτή του τη βούληση, την είχε εξεφράσει ? γιατί ο Α.Π. όταν έλεγε
κάτι, ενοούσε το ακριβώς αντίθετο.
Εγώ θυμάμαι για κάτι "όχι στο εθνικό ξεπούλημα", άρα σωστά τα λες τη είχε τη βούληση.

Σοβαρά πάντως, πιστεύει κανείς σήμερα...εκτός της Κας Παπαρήγα,
ότι μπορούν Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε, Ολυμπιακή...να συνεχίσουν να υπάρχουν
χωρίς το ιδιωτικό management ?

Reaction score
4.723
Αυτή του τη βούληση, την είχε εξεφράσει ? γιατί ο Α.Π. όταν έλεγε
κάτι, ενοούσε το ακριβώς αντίθετο.
Εγώ θυμάμαι για κάτι "όχι στο εθνικό ξεπούλημα", άρα σωστά τα λες τη είχε τη βούληση.

Σοβαρά πάντως, πιστεύει κανείς σήμερα...εκτός της Κας Παπαρήγα,
ότι μπορούν Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε, Ολυμπιακή...να συνεχίσουν να υπάρχουν
χωρίς το ιδιωτικό management ?
Άλλο ιδιωτικό management με μεγαλομέτοχο το κράτος και άλλο ξεπούλημα των εταιρειών.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται όλες οι κυβερνήσεις να λένε ότι καταπολεμούν την διαφθορά , ότι είναι ικανότατοι διαχειριστές και παρόλα αυτά να είναι ανίκανοι να λειτουργήσουν μέσω των λαμογιών που στέλνουν για στελέχη μια εταιρεία που έχει μονοπώλιο. Δηλαδή ο ιδιώτης μάγος είναι και δεν μπορεί το κράτος??
Δεν με πείθουν εμένα .Μόνο την μίζα από το ξεπούλημα θέλουν και τίποτα άλλο. Χέστηκαν για το αν είναι καλύτερα για το κοινωνικό σύνολο ή όχι το ξεπούλημα ή χρειαζόταν κάτι διαφορετικό.

VG

Reaction score
0
Ο Παπανδρεου πραγματι ελεγε διαφορα για προπετασμα καπνου,αλλα μην ξεχνας οτι ηταν καθηγητης στις ΗΠΑ.Ηξερε βεβαια οτι εδω ειναι Βαλκανια και αυτα δεν γινονται απο την μια μερα στην αλλη,εβλεπε ομως και ολες αυτες τις μαυρες τρυπες που λεγονταν ΟΑ,ΟΣΕ,ΕΤΕ,ΑΤΕ,Εμπορικη,ναι ακομα και οι τραπεζες ηταν ζημιογονες και αν ειμασταν στις ΗΠΑ μαλλον θα ειχαν κλεισει προ πολλου.

Reaction score
8
Άλλο ιδιωτικό management με μεγαλομέτοχο το κράτος και άλλο ξεπούλημα των εταιρειών.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται όλες οι κυβερνήσεις να λένε ότι καταπολεμούν την διαφθορά , ότι είναι ικανότατοι διαχειριστές και παρόλα αυτά να είναι ανίκανοι να λειτουργήσουν μέσω των λαμογιών που στέλνουν για στελέχη μια εταιρεία που έχει μονοπώλιο. Δηλαδή ο ιδιώτης μάγος είναι και δεν μπορεί το κράτος??
Δεν με πείθουν εμένα .Μόνο την μίζα από το ξεπούλημα θέλουν και τίποτα άλλο. Χέστηκαν για το αν είναι καλύτερα για το κοινωνικό σύνολο ή όχι το ξεπούλημα ή χρειαζόταν κάτι διαφορετικό.
Έχουμε προ καιρού αμπεμπολήσει, το δικαίωμα και τη δυνατότητα να "προσλάβουμε" το ιδιωτικό management
στην "επιχείρησή" μας.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Οι γερμανοί ξανάρχονται...

Και από ότι φένεται θα γίνει και η μεγαλύτερη εξαγορά ΔΕΚΟ από ξένο επενδυτή.
Εξαγορά με μόλις το 20%?

GTX

Reaction score
39
Εμένα πάντως μου αρέσει που η φθηνότερη κιλοβατόρα της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα και ΔΕΝ μου αρέσει που πίνω το πιο ακριβό γάλα της Ευρώπης.
Βελτιώσεις και ρυθμίσεις παντού μπορούν να γίνουν για να γίνουν καλύτερα τα πράματα δεν είναι ανάγκη να πουλιούνται όλα τάχαμ για καλό (μόνο της τσέπης κάποιων).

Η φθηνότερη κιλοβατόρα που λες είναι υπολογισμένο μαζί με τους χαμηλότερους μισθούς και την χειρότερη ποιότητα ρεύματος???

Ούτε αυτό με το γάλα με πείθει ότι εδώ είναι ακριβότερο...

Reaction score
1
Η φθηνότερη κιλοβατόρα που λες είναι υπολογισμένο μαζί με τους χαμηλότερους μισθούς και την χειρότερη ποιότητα ρεύματος???

σωστά! (στην .... Κίνα ... πόσο στοιχίζει η κιλοβατάρα; ή στην Ινδία;).

Reaction score
4.723

Μάλλον δεν τα έψαξες καθόλου. Στην Γαλλία πρό μηνών αγόρασα 1 λίτρο φρέσκο γάλα 0.65 ευρώ. Χτές εδώ το αγόρασα 1.30 ευρώ. Είναι ξεκάθαρο από δεκάδες έρευνες ότι μαζί με το γάλα τα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης είναι από τα ακριβότερα στην Ευρώπη.

Και η κιλοβατόρα φυσικά δεν είναι υπολογισμένη με τους μισθούς σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα όμως που ακολουθούν τιμές ευρώπης είναι λίγο καλύτερα.

Reaction score
1
Θα ήθελες να ζείς στην Κίνα και στην Ινδία για να έχεις τις τιμές τους???
όχι... 8έλω μόνο τις τιμές τους των προϊόντων τους!!!

ούτως ή άλλως εισαγωγές τα κάνουμε . Δεν παράγουμε και τίποτα της προκοπής!

και αυτά που παράγουμε είναι σχεδόν πάντα ακριβότερα από τα εισαγόμενα που έρχονται και από μακρυά!

Δηλαδί το δικό μας το γάλα, μας το δίνουν τα ζωντανά μας με το ... τσιγκέλι και στις άλλες χώρες τα ζωντανά τους είναι πιο ... φιλότιμα;

Αλλά .... είπαμε..

Δεν έχει καρτέλ μόνο η ...Κολομβία!

VG

Reaction score
0
Καρτελ υπαρχουν παντου,ομως οι καταναλωτες μπορουν να τα χτυπησουν εαν δειξουν οτι δεν ειναι αυτοι....τα ζωντανα προς αρμεγμα.

Φωτια τα σαρακοστιανα αλλά τρωω μονο φρεσκα ελληνικα θαλασσινα,φωτια το γαλα αλλα αγοραζω αυτο που κανει 1.20 γιατι δεν εμπιστευομαι τα ιδιωτικης ετικετας,φωτια και ψευτιά στις αντιπροσωπειες αυτοκινητων αλλα μονο εκει παω για το service παρόλλο που ισχυει η εγγυηση μου οπου και αν παω....

Αν ενδιαφερεστε να περασετε μυνημα προς αυτον που τιμολογεί το προϊον,φερθείτε αναλογα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef