- Reaction score
- 85.431
Συγνώμη που σκέφτομαι με όρους δικαναλου, αλλα ιδανικά απο την θέση ακροασης δεν θα έπρεπε να βλεπεις την πάνω μεριά του κεντρικού.Update!!!
Σημερα ειχα ορεξη ν'ασχοληθω με το κεντρικο....και τις ***ανακλασεις του!
Πλαισιο...βελουδο αυτοκολλητο.... και παμε! μη το φοβαστε δεν αφηνει κολλες και ξεκολλαει πανευκολα.
μπιφορενια.. (dali mentor το μοντελακι μας)
διαδικασια πουταιν! εεεεεε....ντυσιματος εννοω! με προηγμενα εργαλεια υψηλης κοπτικης και προετοιμασιας υλικου τ'οποιο εχει ζεσταθει με πιστολακι μαλλιων στους 33,7554 °C
το ντυσιμο ολοκληρωνεται...μαααα....το αποτελεσμα δε δικαιωνει την ολη προσπαθεια. γραμμες καθετες θα μου πειτε.το ξερω αλλα οπως λεν για ολα υπαρχει λυση! (η οποια εδω εχει εφαρμοστει κατα το ημισυ)
για να δουμε ομως εδω...
οπως εχω πει κ αλλες φορες οποιος θελει να κανει μασκινγκ (στη φωτο φαινεται αριστερα του ηχειου και δεξια) και διαφορα τετοια μπορει πολυ οικονομικα μιας και το μονο που θα δαπανησει κυριως ειναι χρονος. αξιζει η ολη προσπαθεια. δοκιμες αν και σιγουρο,σε λιγο.
ps. οσο για το πιστολακι..δε χρειαζεται καν!
Θα έπρεπε το κεντρικό να εχει τοσο τιλτ προς τα πάνω που να σε βλέπει φάτσα, οπότε δεν θα βλεπεις και εσυ την αντανάκλαση.
Διορθώστε με αν κάνω λαθος, αλλα εγω θα θεωρούσα αυτήν την αντανάκλαση ως χρησιμο σημάδι κακής τοποθέτησης=κλίσης. Σήκωσε την μπροστινή μεριά (ή κατέβασε την πίσω) μεχρι να μην βλεπεις αντανάκλαση.
(Είπε ο άσχετος απο χομ σίνεμα)