Οι θυσίες που κάνουμε για το home cinema

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
νεξτ προτζεκτ - μετατροπη κασας οθονης σε μαυρο βελουδο (με τον πλεον γνωστο τροπο)

.............................::::::::::
::::::::::.....................​

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα η Κυριακη εχει καταντησει η μερα του μερακλη! οποτε εχοντας παρεα ενα φρεντο εσπρεσσο αρχισα τη σκληρη αυτη δουλεια! :D

ηδη απο το πρωτο κομματι εδειχνε ωραιο οποτε συνεχισα με πολυ κεφι και χαρα! :party:

ολαααα τα μηχανηματα παλι εξω,ευκαιρια για καθαρισμα δηλαδη... και παμε!

επιτελους.. :geek:

η οθονη σηκωθει πιο μετα για τις δοκιμες και λογικα θα δω μια πιο καλη εικονα! αντε να δω τι αλλο θα προκυψει.:tongue:

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν ανηκω σε living room cinema η σε semi-dedicated;; :D

Reaction score
1.469
περα απο τις επενδυσεις
ειμαι περιεργος να πεις αν ο epson ειναι καλυτερος απ τον jvc και γιατι τον αλλαξες?
:thumbsup:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.620
Τώρα άρχισε να βάφεις και το ταβάνι μαύρο για να είσαι Σούπερ ;);)
Ίσως να μην είναι πολύ σημαντικό αφού ο προβολέας είναι ψηλά.

Προβλέπω πάντως να προχωράει η μαυρίλα. Τζάμπα η ταλαιπωρία με το βάψιμο τόσους μήνες... :D

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
περα απο τις επενδυσεις
ειμαι περιεργος να πεις αν ο epson ειναι καλυτερος απ τον jvc και γιατι τον αλλαξες?
:thumbsup:
oταν καλιμπραριστει θα σου πω. το σιγουρο ειναι οτι εχω πολυ περισσοτερο φως σε σχεση με πριν (cinema mode) και αυτο κανει την εικονα πιο ''punchy''. μην ξεχνας οτι θελεις φως για να γεμισεις 138". γενικα ομως μ'εντυπωσιαζει σαν μηχανημα.

ενα αλλο καλο ειναι οτι κλειδωνει πιο γρηγορα στο σημα του hdmi.
[DOUBLEPOST=1488729371][/DOUBLEPOST]
Ίσως να μην είναι πολύ σημαντικό αφού ο προβολέας είναι ψηλά.

Προβλέπω πάντως να προχωράει η μαυρίλα. Τζάμπα η ταλαιπωρία με το βάψιμο τόσους μήνες... :D
θα σας πω μετα τις δοκιμες καλε κοριτσια! οσον αφορα τη μαυριλα....ετοιμαζω plan b' με προσθετα πανελς! :sneaky:

Last edited:

Reaction score
1.469
προσωπικα αν δεν υπηρχε οικονομοτεχνικο θεμα δεν θα σκεφτομουν καν την συγκεκριμενη αλλαγη
εσυ ομως ως κατοχος ξερεις καλυτερα :D

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
προσωπικα αν δεν υπηρχε οικονομοτεχνικο θεμα δεν θα σκεφτομουν καν την συγκεκριμενη αλλαγη
εσυ ομως ως κατοχος ξερεις καλυτερα :D
η αλλαγη εγινε κυριως για το φως. στις 138" ιντσες θες κατι δυνατο. οσοι ειναι σ'αυτη την κατηγορια διαστασης ξερουν.

Reaction score
1.469
η αλλαγη εγινε κυριως για το φως. στις 138" ιντσες θες κατι δυνατο. οσοι ειναι σ'αυτη την κατηγορια διαστασης ξερουν.
περιμενουμε λοιπον εντυπωσεις σου οταν το ρυθμισεις και συγκριση μεταξυ των φοβερων αυτων προβολεων
να σαι καλα καλες θεασεις

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
*** Update ***

Mετα την γ@@@μενη την ιωση που με πηγε αρκετα πισω....ειπα να συνεχισω στα επομενα σχεδια μου! ;)

Παλι στον καλο κυριο σιδερα για τροποποιηση βασης κεντρικου με κλιση. Mε ειχε πρηξει ο Zizikos να εχει κλιση το κεντρικο. (και ο Καστρουνης) Δε θυμαμαι τις μοιρες καθως εγινε η μετρηση με το ματι! :D

Οι βασεις ειναι απο 2 ηχεια που ειχα παλια και μου ειχαν μεινει. μετα θα πεσει το κλασικο βαψιμο μαυρο ματ και αν χρειαστει διορθωση θα γινει με αυτοκολλητα τακακια στη πισω πλευρα.

και εδω ενα νεο plate για τον Epson. Στα ιδια κοψιματα με του JVC.(μαυρο)

λογικα την αλλη βδομαδα θα ειναι ολα τοποθετημενα. :thumbsup:

stay tuned!!! :dance2:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.134
νεξτ προτζεκτ - μετατροπη κασας οθονης σε μαυρο βελουδο (με τον πλεον γνωστο τροπο)

.............................::::::::::
::::::::::.....................​
dc fix είναι αυτό Τασούλη;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.280
Νεότερο μέλος
ikonsgr