- Reaction score
- 34.646
Αμα αφησεις καποιο να βαλει τις μπασιες και πας κατω θα φρικαρεις
Ανετότατα.Άνετα.
αν ειναι ετσι, να βάλω το sub, στον ένοικο απο κάτω (ή στην παρακάτω για να κάνουμε και γνωριμίες),Αυτά που περιγράφετε για το μπάσο και πού (θα έπρεπε να) ακούγεται συμβαίνουν επειδή οι χαμηλές συχνότητες δεν έχουν κατευθυντικότητα (costas EAR speaking), συνεπώς δεν μπορεί να προβλεφθεί πού (=σε ποιο σημείο, δωμάτιο κτλ) θα ακούγονται και πού όχι.
Τίποτα από τα δύο.Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, δεν ξέρω εάν ειρωνεύεσαι ή όχι. Σε περίπτωση που δεν ειρωνεύεσαι, θα σου πρότεινα να διαβάσεις λίγο περί του θέματος και να επανέλθεις. Σε περίπτωση που ειρωνεύεσαι, ε, ΟΚ, εγώ προσπάθησα.
κατω απο -10 δεν εχει παει το volume σε μενα, στο -12 με -14 που εβαζα demo για να ακουσω, ειχαν ερθει 5 διαφορετικη γειτονες οχι ταυτοχρονα σε διαφορετικες μερες και ο ενας 3 φορες, χωρια τα χτυπηματα του ταβανιου του απο πανω, και ετσι εχω ξενερωσεις και πλεων παιζω χαμηλα για τα δεδομενα μου, παιζω το πολυ μεχρι -20 που περιπου ειναι σε ενταση απο 105 εως 107db αναλογα την ταινιαεσας δεν σας κάνουν παρατηρήση όταν παίζετε από -10 έως 0 στον ενισχυτή (reference);
Ψιθυριστάκατω απο -10 δεν εχει παει το volume σε μενα, στο -12 με -14 που εβαζα demo για να ακουσω, ειχαν ερθει 5 διαφορετικη γειτονες οχι ταυτοχρονα σε διαφορετικες μερες και ο ενας 3 φορες, χωρια τα χτυπηματα του ταβανιου του απο πανω, και ετσι εχω ξενερωσεις και πλεων παιζω χαμηλα για τα δεδομενα μου, παιζω το πολυ μεχρι -20 που περιπου ειναι σε ενταση απο 105 εως 107db αναλογα την ταινια
αστα γιατρε!!!!!Ψιθυριστά
κατω απο -10 δεν εχει παει το volume σε μενα, στο -12 με -14 που εβαζα demo για να ακουσω, ειχαν ερθει 5 διαφορετικη γειτονες οχι ταυτοχρονα σε διαφορετικες μερες και ο ενας 3 φορες, χωρια τα χτυπηματα του ταβανιου του απο πανω, και ετσι εχω ξενερωσεις και πλεων παιζω χαμηλα για τα δεδομενα μου, παιζω το πολυ μεχρι -20 που περιπου ειναι σε ενταση απο 105 εως 107db αναλογα την ταινια
σε καμια περιπτωση τσαμπα οτι εχουμε κανει. η ιδεα δεν ειναι μονο να τα εχουμε και να βλεπουμε ταινιες αλλα και να μαθαινουμε μεσα απο δοκιμες και πειραματισμους για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. το χομπυ μας ειναι πολυδιαστατο και αυτο ειναι που το κανει ιδιαιτερο.τσαμπα οι μηχανηματάρες ρε παιδια. τι -25 και -20..
μηπως να κάνουμε kickstarter για την εύρεση υπνωτισμού μέσω συχνοτήτων;
να τους βάζουμε ενα demo για 10 λεπτά με reference volume (εμεις με ωτοασπίδες)
και αφού υπνωτιστεί όλη η γειτονιά, να βάζουμε ανενόχλητοι την ταινιούλα μας με reference εντάση και τέρμα τα γκάζια!
το κατεβζεις το volume γιατι δεν εχεις κανει φροντιδα χωρου, και εγω ετσι εκανα πριν βαλω ηχοαποροφητικα, με κουρασε στο πρωτο 20λεπτο και χαμηλωνα την ενταση, μετα με την φροντιδα χωρου δεν χορτενω εντασης, οσο και να παιξω δυνατα {120db} δεν με ενοχλει, και το κυριοτερο δεν μπερδευει ο ηχος! πριν μετα τα 100db μπερδευε-θολονε ο ηχος........προσωπικα αυτο που αφορα εμενα ειναι το γεγονος οτι ξεκιναω στις καλες μερες την ταινια στο -15 και σιγα σιγα το ριχνω στο σημειο που δεν με κουραζει. υπαρχουν σκηνες σε ταινιες αλλα και το πως ειναι γραμμενες που το -15 εχει αισθηση -5.
εχεις δικιο οσον αφορα τη φροντιδα χωρου αλλα θα την κανω οταν καταληξω που θα το στησω ολοκληρωτικα. πρωτα απ'ολα ειναι σπιτι και μετα σινεμα. σκεφτομαι να βαλω κατι διακριτικο καποια στιγμη και να το συζητησουμε με το Μανωλη.το κατεβζεις το volume γιατι δεν εχεις κανει φροντιδα χωρου, και εγω ετσι εκανα πριν βαλω ηχοαποροφητικα, με κουρασε στο πρωτο 20λεπτο και χαμηλωνα την ενταση, μετα με την φροντιδα χωρου δεν χορτενω εντασης, οσο και να παιξω δυνατα {120db} δεν με ενοχλει, και το κυριοτερο δεν μπερδευει ο ηχος! πριν μετα τα 100db μπερδευε-θολονε ο ηχος........
συνηθος η ταινιες με dts hd master audio ειναι πιο χαμηλες σε ενταση, η dts η truehd και dollby atmos ειναι πιο ψηλα σε ενταση εως και 10db
απο τη μερα που το εβαλα πισω απο τον καναπε και να τον ακουμπαει.........απεκτησα ταυτοχρονα χαμηλες και buttkicker!Χωρις πλάκα, από τότε που έβαλα buttkicker, κατέβασα τις σταθμες αρκετα και έτσι δεν χρειάζεται να βάλεις πιο δυνατα τον ήχο για να σε κουνήσει το sub. Εννοείται ότι χρειαζεται το sub, αλλά το Buttkicker δίνει μια πινελιά παραπάνω που εντυπωσιάζει, ιδιαίτερα δε, βοηθάει πολυ αν θες να δεις μεταμεσονύχτια ταινία, χωρις να ενοχλήσεις τους γείτονες.
Εγώ πάλι, κάτι είχα ακούσει ότι "μακριά απ' τον κwλο μας, κι όπου θέλει ας είναι".απο τη μερα που το εβαλα πισω απο τον καναπε και να τον ακουμπαει.....