melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.174
Καλέ, τεράστια δείχνει η κλίση! με το μάτι τουλάχιστον και αν δεν ξεγελάει η φωτογραφία.
ναι!!dc fix είναι αυτό Τασούλη;
με το δικο σου ματι τωρα.....ολα τεραστια σου φαινονται!!Καλέ, τεράστια δείχνει η κλίση! με το μάτι τουλάχιστον και αν δεν ξεγελάει η φωτογραφία.
αφου με ξερεις τωρα...ειμαι ρομαντικο παιδι!Θα βάλεις και fer forgé βρε; Είσαι τεράστιος!
Τι εννοείς Τασούλη;με το δικο σου ματι τωρα.....ολα τεραστια σου φαινονται!!
εννοεί ότι με τα δικά μου μάτια τώρα όλα τεράστια μου φαίνονταιΤι εννοείς Τασούλη;
πλεον ακουω και μουσικη!Όλα πολυ όμορφα... Καμιά ταινία βλέπεις ή μπαααα;;;;
το ξερω αλλα οταν εχεις ηδη μπερδεψει το living room theater concept με το dedicated βγαινει ενας hybrid συνδυασμος που απαιτει μετα πολυπλοκους μαθηματικους αλγοριθμους επιλυσης προβληματων τραπεζακιου και λοιπων.Εύγε παιδί μου STAMPOL, εξαιρετική δουλειά.
Το τραπέζι του καθιστικού όμως σου κάνει ζημιά. Εχεις και την οθόνη πολύ χαμηλά , δεν ξέρω τι ακούς από το κεντρικό, με όση κλίση και αν έχουν τα stampol specs.
Λες γι' αυτό που, μετά απ' όλα αυτά, αλλάζεις σπίτι;Τωρα μενει να ερθει ο Καστρουνης να τα ρυθμισει και να παμε στο επομενο μυστικο προτζεκτ!
οχι καλε συ! θα γκρεμισω εναν τοιχο που μου χαλαει ολα τα σχεδια!!Λες γι' αυτό που, μετά απ' όλα αυτά, αλλάζεις σπίτι;
Στο διπλανό σπίτι ξέρουν ότι θα αποκτήσουν συγκάτοικο;οχι καλε συ! θα γκρεμισω εναν τοιχο που μου χαλαει ολα τα σχεδια!!
Με μισο ματι με κοιτανε οι παλιανθρωποι!Στο διπλανό σπίτι ξέρουν ότι θα αποκτήσουν συγκάτοικο;
Πρεπει να βρουμε ενα μαγικο τροπο να τους βαζουμε σε βαθυ υπνωτισμο τις ωρες προβολης.Αυτό το πράμα με τους γείτονες βρε παιδί μου... Έχω κι έγω έξαρση στην πολυκατοικία. Έχουμε γεμίσει γείτονες και δεν ξέρω τι να κάνω. Κανένα συνεργείο απογειτνίασης υπάρχει σε καλές τιμές;
Άνετα.Εδώ σε μένα που χαιρόμουν πλήρης ασυλίας για την ένταση ακόμα και αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα, τώρα με το θεριο 3x12, ήδη μου σφυρίζουν..
ενώ έχουν βγει εκτός της πολυκατοικίας 3-4 φορές, λογο σεισμικής δόνησης.
Υπερβολές..
που κατάλαβε η άλλη το μπάσο 3 ορόφους πιο κάτω. Είναι δυνατόν;