- Reaction score
- 88.960
Το SHD είναι δικάναλο, όχι πολυκάναλο.Οποτε μιλαμε αποκλειστικα για το SHD
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι παντελώς λάθος.
Το SHD είναι δικάναλο, όχι πολυκάναλο.Οποτε μιλαμε αποκλειστικα για το SHD
Εχουν ήδη γραφτεί στο νήμα, να μην επαναλαμβανόμαστε.τοτε για ποιον πολυκαναλο μιλαμε που εχει ισοσταθμιση και ειναι προ/ντακ?!
Νόμιζα ότι έγραφε ο Ear προς στιγμήν. Αίσχος! Προδοσία! Κι εσύ τέκνον Toole!!!
Όντως, θα μπορούσα να τα είχα γράψει ακριβώς έτσι.Νόμιζα ότι έγραφε ο Ear προς στιγμήν. Αίσχος! Προδοσία! Κι εσύ τέκνον Toole!!!
Ξεκινοντας από το τελευταιο, σε τι χωρο ακούσαμε τον δικαναλο. Πρωτα απ όλα στο σπιτι μας. Επι σειρα ετων. Τυπικα παραλληλόγραμμα δωματια. Μετα σε μαγαζια και σ εκθεσεις. Δηλαδη λιγο πολύ όπως ολος ο κοσμος. Στον ιδιο χωρο (σπιτι) που ειχα το δικαναλο συστημα εστησα και το πολυκαναλο. Και σημειωτεον στην περιπτωση μου μονο 3+1.Οποτε μιλαμε αποκλειστικα για το SHD το οποιο εχει ισοσταθμιση διοτι αλλιως απλα ΔΕΝ γινεται. Ειδικα σε χωρους οικιακους.
Υστερα λετε οτι 3 ηχεια ή 5 ηχεια απο adam/genelec με προ θα παιξουν καλυτερα απο καποια πχ elac/dynaudio με ενα δικαναλο ενισχυτη. δεν το νομιζω....
Αυτο που ειπε ενα παιδι πιο πριν για το τι γινεται στον χωρο οσο βαζεις ενα ηχειο. Γινεται χαμος ακομα και ψηφιακη ισοσταθμιση να γινει, διοτι αυξανεις τις ανακλασεις του ηχου. Απλο. Και αυτο μου το εχουν εξηγησει πολλα παλικαρια που στηνουν συναυλιες. Οσο πιο πολλα ηχεια τοσο μεγαλυτερο θεμα εχεις...
Ωστοσο που λετε για την φωνη οτι ερχεται απο μπροστα κτλ. Σε τι χωρο; μιλατε για χωρους τοσο καιρο και ποιον θεωρειται ιδανικο; Αυτα που ειναι στις εκθεσεις; ή σε μαγαζια;Εγω σε οσα παλικαρια εχω παει να ακουσω ή και σε μαγαζια ακομα μονο σε ενα χωρο......καταλαβα τι σημαινει φωνη εμπρος(δικαναλο). Ουτε με πανελ με 5ε θα καταφερεις να ακουσεις φωνη απο μπροστα,ουτε σε χωρους τετραγωνους. Και ακομα οσες(δεν τις ειδα και ολες) φωτο που ειδα εδω (βεβαια δεν ξερω εαν πλεον εχουν υποστει βελτιωση) απο χωρους παιδιων, χωρις να προσβαλω κανενας δεν ηταν γι αυτο που λεμε φωνη εμπρος κτλ. ΕΙδικα οταν καποιοι πετανε μπρορστα τηλεορασεις πανελ και κατι ρακ ισα με το ηχειο δεν μπορουν να λενε για εικονα. Και δεν το παιζω εξυπνος να μην παρεξηγηθω.
Οποτε για μενα βασικο ερωτημα ειναι το δικαναλο που λετε οτι πεθανε....σε τι χωρο το ακουσαμε και λεμε ειναι χειροτερο απο το πολυκαναλο; Ωστοσο η ομοιογενεια δεν σημαινει οτι συσχετιζεται και με τον διαχωρισμο φωνης οργανων κτλ.
Για πεςΠρεπει να το εχει κρυμενο (καμουφλαρισμενο) για να μην του χωθεί ο Dimifoot.
Πολύ καλύτερο δικάναλο με λιγότερα θέματα, χωρίς ισοστάθμιση; Για πες, τι έχεις υπόψη σου; Θέλω παράδειγμα με πηγή, ενισχυτές, προενισχυτή, ηχεία, καλώδια κτλ και το κόστος να είναι μικρότερο ή ίσο του παραδείγματος του @vastsar. Να δω, ρε παιδί μου, εάν πέταξα τα χρήματά μου άδικα.[...]
Ωστοσο αυτο που ειπες για τα ανταμ παει στον γκρεμο διοτι για να πετυχεις κατι τετοιο θες οπωσδηποτε ισοσταθμιση τυπου ντιρακ. Που σημαινει πολλα χρηματα. Ωστοσο με τα χρηματα που βγαλαμε για να παρεις 3 ή 5 ανταμ παιρνεις πολυ καλυτερο δικαναλο με λιγοτερο θεματα.
Ο θάνατος του δικάναλου
Ακριβώς.Οπως και στο ματι ετσι και στον ηχο
Αμα πεις σε 10 ατομα δειξε μου το κοκκινο θα σου δειξει ο καθενας διαφορετικο χρωμα
Αυτό κάνω.δειξε μου το κοκκινο.
Υπάρχει έρευνα/βιβλιογραφία που τεκμηριώνει το αντίθετο, πέραν πάσης αμφιβολίας, σε πολύ μεγάλο στατιστικό δείγμα.η μετρηση δεν σημαινει οτι θα αρεσει σε καποιον. Σιγουρα δηλωνει κατι αλλα δεν σημαινει οτι θα αρεσει. Η μετρηση δεν δειχνει πολλα πραγματα ωστοσο αποτελει μια αρχη για ολα.
Στην ερώτησή μου δεν απάντησες, όμως.
Από ότι φαίνεται από τα γραπτά σου, έχεις την απάντηση. Αλλιώς, γιατί να γράψεις το πιο κάτω;Aλλα να ξερεις ζητας απαντηση σε κατι που δεν εχει απαντηση. Διοτι ολα αυτα ειναι πολυ σχετικα...αναλογο του χωρου το κοστος που διαθετεις και υστερα με το τι εχεις ακουσει σαν συστημα αναφορας και ποσες φορες το ακουσες. Διοτι η μια φορα δεν αρκει λογω οτι ο συντελεστης διαθεση και εμπειρια δεν μενει σταθερος.
Όπως και να 'χει, δεν το συνεχίζω, σου απάντησε κι ο @Dimifoot.Ωστοσο αυτο που ειπες για τα ανταμ παει στον γκρεμο διοτι για να πετυχεις κατι τετοιο θες οπωσδηποτε ισοσταθμιση τυπου ντιρακ. Που σημαινει πολλα χρηματα. Ωστοσο με τα χρηματα που βγαλαμε για να παρεις 3 ή 5 ανταμ παιρνεις πολυ καλυτερο δικαναλο με λιγοτερο θεματα.
Οκ συμφωνω η μετρηση δεν σημαινει ότι θ αρεσει σ ολους.δειξε μου το κοκκινο.
Η μετρηση δεν σημαινει οτι θα αρεσει σε καποιον. Σιγουρα δηλωνει κατι αλλα δεν σημαινει οτι θα αρεσει. Η μετρηση δεν δειχνει πολλα πραγματα ωστοσο αποτελει μια αρχη για ολα.