D
Deleted member 50795
Guest
Φαντάζεσαι κανενα καλύτερο για το matrix?
Τι λε ρε!¨Ειναι καλό παιδί στην ζωή του. Αλλά κακός ηθοποιός.
Τον βάζουν και πάντα τουλάχιστον δίπλα με άλλους καλούς σχετικά ηθοποιούς .... για να βγεί και το κάθε έργο.Φαντάζεσαι κανενα καλύτερο για το matrix?
Δράση μόνο Στέιθαμ, Ματ Ντέιμον, Στήβεν Σήγκαλ.Αυτό το τζον Γουίκ είναι καλό? Ξεκίνησα να το δω πέρυσι και με πήρε ο ύπνος στο 20λεπτο (έχω θέμα με τις ταινίες βράδυ )
Σηγκαλ, που τον θυμήθηκες τώρα …πολύ φαπίδι..
ναι αυτόν θα ήθελα να τον «δω» σε immersive, …σκυφτός μην αρπάξω καμία..
Ε, πάρε και εσύ χα χαΗ μόνη ταινία του Γλάρου που θυμάμαι είναι το Under Siege, και από αυτό μόνο μια-δύο σκηνές της Erika Seleniak.
Καλύτερα παιζει το (ώς) καρτούν.Το ξέραμε πως είναι (και) ο Batman?
Λίγο respect παρακαλώ..
People keep saying I'm back,Λίγα λέμεεεεε..
Εγώ τα γράφω σοβαρά ότι γράφω.
Διχασμός προσωπικότητας;πλάκα κάνω χα χα
Αφού ο Γουίκ είναι σε ιμμέρσιβ. Σωστά τον αναφέρουμε.θα μεταφέρουν πάλι δημοσιεύσεις στα σωστά θέματα.
Johnny Mnemonic
Το ξέρω αλλά δεν το βρήκα για να στο ποστάρω. Θα το κόψανε λόγω του λόγου που ξέρεις χα χαο κλιπ που έβαλες από το Under Siege ξεκινά ακριβώς μετά την καλή σκηνή!
Και πενταχασμός δεν λές ;Διχασμός προσωπικότητας;
Παντως Δημητρη, δεν ξερω αν θα συμφωνησεις, αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτοι που ακουν κλασικη μουσικη, η πλειοψηφια των γνωστων εργων υπαρχει ηδη σε imercive κι επομενως υπαρχει και ικανοποιηση. Στην jazz ομως, υπαρχει ακομη πολυς δρομος.Όλοι τα ίδια γράφουμε.
Εμένα με ενδιαφέρει να υπάρχει συνεχής και αυξανόμενη παραγωγή πολυκάναλων έργων. Φαίνεται πως αυτή η ανοδική τάση έχει εξασφαλιστεί. Οπότε είμαι απολυτως ικανοποιημένος.
Το που θα τα ακούει η πλειοψηφία δεν με πολυαπασχολεί, ακριβώς όπως δεν απασχολεί έναν δικαναλάκια από που ακούγανε δικάναλο οι νεολαίοι στην προηγούμενη δεκαετία.