- Reaction score
- 8.934
Δωσε ένα νεφρο ακόμα λέγεταιυβριδικο δικαναλο το λεν τουτο ?
Μπορεις να το πεις και σαλονατο πολυκαναλο.υβριδικο δικαναλο το λεν τουτο ?
Τι ; Εσείς οι πολυκάναλοι στήνετε συστήματα και στους διαδρόμους και τις σκάλες των πολυκατοικίων τώρα ;κοινόχρηστος χώρος
Αυτο λεγεται σαλαμοποιηση ενος σοβαρου ζευγους ηχειων που με dsp sub κλπ θα προσπαθησει να ξεπερασει το αρχικο setup με μαλλον διπλασιο κοστος και αμφιβολα αποτελεσματα. Ασε την παντοφλα "με αυτα που κρεμασες εκει ψηλα"
-μαι θοτς εξακλυ-Μ αρέσει που όλοι οι δικαναλοι ψάχνονται συνέχεια με αυτή την περιβόητη αναβάθμιση, το να προσθέσουν μερικά ηχεία ακόμη δεν τους πέρασε απ το μυαλό.
....ειναι σα να πεινας σα λυκος και να τρως σα προβατο - που δεν ειναι κακο απαραιτητα.Ρε 'σεις, κοινόχρηστος χώρος με πολλά ηχεία ηχεία θυμίζει αυτούς που αδειάζουν όλο το μπουκάλι με το κέτσαπ πάνω από 5 τηγανητές πατάτες..
View attachment 337408
Does not compute..
Δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι, εγώ είμαι απλά πολυδικάναλος..Τι ; Εσείς οι πολυκάναλοι στήνετε συστήματα και στους διαδρόμους και τις σκάλες των πολυκατοικίων τώρα ;
Ασθένεια είναι αλλά παλιά, όχι νέα..Τι είναι αυτό ; Καμιά καινούργια αρρώστια ;
Ουκ εν τω πολλώ το ευ.
Αυτό το σεταπΑυτο λεγεται σαλαμοποιηση ενος σοβαρου ζευγους ηχειων που με dsp sub κλπ θα προσπαθησει να ξεπερασει το αρχικο setup με μαλλον διπλασιο κοστος και αμφιβολα αποτελεσματα. Ασε την παντοφλα "με αυτα που κρεμασες εκει ψηλα"
Έχει δυνατότητα να προσθέσεις κεντρικό?Αυτό το σεταπ
View attachment 337467
έκατσα και άκουσα σήμερα.
Η καλύτερη αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κανείς ως δικάναλος. Μην ψάχνεστε με αλλαγές καλωδίων, ντακ κτλπ.
Απλά προσθέστε ακόμη 4 ηχεία
Με σαμπς εννοείται.
Για σαλόνι ειναι ότι πρέπει.
Μην του δίνεις θάρρος τώρα και μου τον ξεσηκώνεις με τέτοιες ερωτήσεις. Θα σου βγάλει άλλα έντεκα να πάρεις.Έχει δυνατότητα να προσθέσεις κεντρικό?
Ναι εννοείται, αυτό που έκανα ήταν να δηλώσω στον πολυκαναλο επεξεργαστή ως υπαρκτά μόνον τα ηχεία του ανωτέρω σεταπ για να δω πως ακούγεται.Έχει δυνατότητα να προσθέσεις κεντρικό?
Μπορείς να προσθέσεις και άλλα ηχεία το ζητούμενο όμως ήταν να διαπιστώσω ποιο θα μπορούσε να είναι το ελάχιστα αποδεκτό πλήθος ηχείων για μουσική απόλαυση.Μην του δίνεις θάρρος τώρα και μου τον ξεσηκώνεις με τέτοιες ερωτήσεις. Θα σου βγάλει άλλα έντεκα να πάρεις.
Το κατάλαβα βρε ότι πειραματίστηκες για να δεις πως ακούγεται και να ορίσεις το bare αποδεκτό ηχητικό minimum σου με αυτό το σύστημα.Ναι εννοείται, αυτό που έκανα ήταν να δηλώσω στον πολυκαναλο επεξεργαστή ως υπαρκτά μόνον τα ηχεία του ανωτέρω σεταπ για να δω πως ακούγεται.
Η προσθήκη κεντρικού θα ήταν η επόμενη λογική κίνηση. Το καλό με το πολυκαναλο είναι ότι δεν υπάρχει αυστηρά ένα και μοναδικό σεταπ με απαιτούμενο πλήθος ηχείων.
Μπορείς να προσθέσεις και άλλα ηχεία το ζητούμενο όμως ήταν να διαπιστώσω ποιο θα μπορούσε να είναι το ελάχιστα αποδεκτό πλήθος ηχείων για μουσική απόλαυση.
Καταλήγω στο ανωτέρω σεταπ με τα 6 ηχεία και την προσθήκη 2 σαμπς.