Εδω καποιοι ακομα επιμενουν σε ηχεια με καμπινες, το βινυλιο σε μαρανε?Ξερόλας ξεξερόλας, άμα περιμένετε να γμησετε με βινύλια, καήκατε κακομοίρηδές μου
.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εδω καποιοι ακομα επιμενουν σε ηχεια με καμπινες, το βινυλιο σε μαρανε?Ξερόλας ξεξερόλας, άμα περιμένετε να γμησετε με βινύλια, καήκατε κακομοίρηδές μου
.
Τι να διαβάσω τις δικαιολογίες του Ian για τις χάλια εγγραφές τους ; Χάλια θα είναι και τώρα.Ian Anderson and Bruce Soord interviewed about RökFlöte - Pure Audio Recordings %
Ian Anderson and Bruce Soord on the development of Jethro Tull, the album RökFlöte and the music production of the future.pureaudiorecordings.com
Ομορφιές @Bhutia
Μην το δει ο @thva χαθήκαμε
View attachment 322832
Procella Audio 11.1.8 Review Home Theater - True Cinematic Sound at Home
Cons | |
Limited Aesthetics | |
Premium Pricing |
Fixed
Cons Νο Aesthetics Premium Pricing
-λιγο ζορι θελει να το παραδεκτει κανεις (αυτο για οσους το παιζουν σκληρα καρυδια - προφανως δεν αναφερομαι στον Τζον Μαρκου) -Μπαίνει όλη η λαβρα μέσα και την ακούμε πολυκάναλα.
Όη αν σου βαστάει πες κουβέντα για John..-λιγο ζορι θελει να το παραδεκτει κανεις (αυτο για οσους το παιζουν σκληρα καρυδια - προφανως δεν αναφερομαι στον Τζον Μαρκου) -
Το budget οταν δεν ειναι απειρο, σου θετει το διλλημα η θα παρεις ηχεια και ηλεκτρονικα καλυτερων προδιαγραφων η πολυκαναλλο αλλα οχι τοσο ποιοτικο. Αυτο ειναι και θα παραμεινει για παντα το κυριο διλλημα. Αν εισαι απλος consumer πας σε λυσεις samsung, sonos κλπ για το σαλονι με την τηλεοραση. Εγω τζαμπα πηρα την oled δεν βλεπω ποτε τελικα...Μια 5ετια περασε απο τοτε που ο Tool ειπε το αποφθεγμα του και ανοιξε αυτο το thread αλλα το ρημαδι ζει και βασιλευει ενω κατι πολυκαναλα ,ακομα πλασαρονται σαν νεα τεχνολογια, τα εφαγε η μαρμαγκα και αλλα προσπαθουν να σηκωθουν απο το πατωμα. Μηπως να το ξαναδουμε ρε παιδια?
To παρών νήμα αναφέρεται στην προσωπική προτίμηση τους νηματοθέτη και όσων συμφωνούν μαζί του και τίποτα παραπάνω. Δεν αφορά καμία εμπορική επιτυχία - αποτυχία ή κάτι άλλο. Ακόμα και αν πέθανε για κάποιους δεν σημαίνει πως οι άλλοι τα βάψανε μαύρα .Μια 5ετια περασε απο τοτε που ο Tool ειπε το αποφθεγμα του και ανοιξε αυτο το thread αλλα το ρημαδι ζει και βασιλευει ενω κατι πολυκαναλα ,ακομα πλασαρονται σαν νεα τεχνολογια, τα εφαγε η μαρμαγκα και αλλα προσπαθουν να σηκωθουν απο το πατωμα. Μηπως να το ξαναδουμε ρε παιδια?
Εγώ πάντως είχα βάψει αρχικά το δωματιάκι με το δικάναλο μωβ και τα τελευταία χρόνια το έχω κάμει μπλε (ακόμα πιο σκούρο) οπότε κατά κάποιο τρόπο μπορείς να πεις πως όσο διαβάζω προς τα 'κει το πάω..Ακόμα και αν πέθανε για κάποιους δεν σημαίνει πως οι άλλοι τα βάψανε μαύρα .