- Reaction score
- 88.839
Κατάλαβες τίποτα τελικά ή όχι;ΑΥΤΟ το τελευταίο ξαναγράψτο. Και κάτσε και σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ξέρουν πιο πολλά από εσένα, και όσα εσύ πρεσβεύεις μέσω των δικών σου αναζητήσεων.
Κατάλαβες τίποτα τελικά ή όχι;ΑΥΤΟ το τελευταίο ξαναγράψτο. Και κάτσε και σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ξέρουν πιο πολλά από εσένα, και όσα εσύ πρεσβεύεις μέσω των δικών σου αναζητήσεων.
Προτείνω να τα κρατούσες.κωστα, αν αγοραζα σημερα ηχεια ενεργα, ανευ ετερας σηζητισεως, πουλαω τα quat 989 αμεσως
Δεν τις μπορώ τις λογικές ακροβασίες.Αν διαβάσεις προσεκτικά όλη τη παράγραφο που εμπεριέχει το τμήμα που έχεις αποκόψει, θα δεις ότι ακριβώς αυτό λέει κι ο φίλος μας....προσεκτικα όμως!!
Κι ενίοτε...κέρατα....
"Ο θάνατος της λογικής γεννάει τέρατα"
παρολο που εχω προσανατολιση το δωματιο μουσικης ,δυαχυτες αποροφητες για τα quad ,πλαγιους τοιχους οροφη 30τετραγωνικα συνολο . οπως λεει ο κυριος '' συναδελφος'' και ο κυριος διμιφουτης ρτ60 ως αναφορα για τη χαλαροτητα εχεται απολυτο δικιο,υγ,ειμαι αυστηρα δικαναλοςΠροτείνω να τα κρατούσες.
Όχι για πολυκαναλικό setup,αλλά για εναλλακτικό που θα έμενε ως καταφύγιο στην ακροαματική...χαλαρότητα.![]()
Εν οίδα, την τύφλα μου.![]()
Βεβαίως.ΑΥΤΟ το τελευταίο ξαναγράψτο.
Αναλογίσου το εξής : ο Ear δεν ξεφορτώθηκε τα καλά ΄΄πιστά΄΄ του Magnepan.Ούτε ο DF τα Β&W.Ή ο Flash τα Zingali...παρολο που εχω προσανατολιση το δωματιο μουσικης ,δυαχυτες αποροφητες για τα quad ,πλαγιους τοιχους οροφη 30τετραγωνικα συνολο . οπως λεει ο κυριος '' συναδελφος'' και ο κυριος διμιφουτης ρτ60 ως αναφορα για τη χαλαροτητα εχεται απολυτο δικιο,υγ,ειμαι αυστηρα δικαναλος
Ειναι αυτό που λέμε "ασχολήσου με άλλα πράγματα στη ζωή που έχουν αξία και άσε το Audio σε αυτούς που ξέρουν. Έτσι και αλλιώς σκ@τ@ θα τα κάνεις".Βεβαίως.
Εν οίδα, την τύφλα μου.
ΥΓ. Γι'αυτό πήγα και πήρα τρινοβ, που κάνει tone matching, γιατί ξέρω ότι δε μπορώ να το παλέψω. Βλέπω λόγου χάριν τα διαφορετικά διαγράμματα φασικης απόκρισης στο ακουστό φάσμα, και δε καταλαβαίνω πως μπορούνε 2 τέτοια να διορθωθούν ώστε να γίνουν απολύτως όμοια και μετά να συνδυαστούν σε κάποιο σεταπ, έστω δικάναλο. Αυτοί, ξέρουν να το κάνουν. Πάσο. Δε ξέρω τίποτα. Την τύφλα μου. Οπότε αγοράζω αυτά που καλύπτουν τις δικές μου ανεπάρκειες. Οκ Μαρκούλη;![]()
Αν δεν το έπαιξες και από...Harbeth,τότε you still know nothing Jon Snow.το πολυ γελιο επεσε οταν επαιζα εγω, το μερος του κλαρινετου απο το κονσερτινο του βεμπερ τοτε καταλαβαν οι χαλιενταδες και εχουμε πολλους στα ιωαννινα πως ακουγεται ζωντανα ενα οργανο.
στα quad 989 ακουω μεχρι 85db ειναι ψυχοβγαλτικα ηχεια ευτυχως εχω τα επαγγελματικα 15αρια υποβαθυφωνα 2 τον αριθμο, και δορυφορους 12αρια κορνα ,οταν θελω db ειναι μονοδρομος πχ ,οργανο, δυνατα την ιεροτελεστια της ανοιξης η ο ''μομπης'' ενιωτε και στοκχαουζενΓι αυτό και θεωρώ περίεργο το να καταλογίζεται τεχνοκρατικός φανατισμός σε όσους υποστηρίζουν σθεναρώς τα αντικειμενικά δεδομένα,ενώ εξακολουθούν να ευχαριστιούνται και χαλαρότερες καταστάσεις.
Πάμε, αν και όταν μπορούμε.νταξ, συναυλιες παει κανεις? ή δεν παει κανεις και δε γινονται...
Αν δεν το έπαιξες και από...Harbeth,τότε you still know nothing Jon Snow.![]()
To σχόλιο δεν έγινε με απαξιωτικό πνεύμα,το κλαρινέτο υπάγεται στην οικογένεια των ξύλινων πνευστών,οπότε αναμένεται να είναι...βούτυρο στο ψωμί των Harbeth.με τα επαγγελματικα τους το επεξα για δυναμικα ,δεν ξερω αν εχει harbeth εδω καλη εμπειρια θα ηταν
![]()
δεν υπαρχει θεμα απαξιωσεις,οταν επεζα στο πιανο -το ελαχιστο που ξερω- της χαμηλες νοτες της εγγραφα στο σι ντι αρ ακουγωταν πολυ καλα και απο τα quad αριστα ομως ακουγωτανε απο ηλεκτροδυναμικα υποβαθυφωνα 15αριαTo σχόλιο δεν έγινε με απαξιωτικό πνεύμα,το κλαρινέτο υπάγεται στην οικογένεια των ξύλινων πνευστών,οπότε αναμένεται να είναι...βούτυρο στο ψωμί των Harbeth.
Μα τα ηχεία μου δεν τα έχει χεριάσει ο οπχοιοσδήποτε!Εσύ άντε πάρε κανά σοβαρό ηχείο πλην των B&W ουχί χεριασμένο, και άσε τους Αυλούς, σε αυτούς που ξέρουν και μπορούν να τους εκτιμήσουν.
Το κλαρίνο που είναι για τα πανηγύρια..... αυτό και αν είναι...... βούτυρο στο ψωμί των χαρμπεθTo σχόλιο δεν έγινε με απαξιωτικό πνεύμα,το κλαρινέτο υπάγεται στην οικογένεια των ξύλινων πνευστών,οπότε αναμένεται να είναι...βούτυρο στο ψωμί των Harbeth.