- Reaction score
- 23.541
Θα βοηθούσε σε όλα αυτά μια φράση γνωστού Γάλλου συγγραφέα την οποία έχω μια διαίσθηση ότι μπορεί να εγκρίνεις : Απαισιόδοξος στην διάνοια και αισιόδοξος στην θέληση.Τι παροξυσμός, αυτό το χόμπι μπορεί να φτάσει σε φάση... παράκρουσης ακριβώς επειδή δεν γίνεται να υφίσταται σε δικό του πλαίσιο κάποια ΄΄ορθή πλευρά της Ιστορίας΄΄ όπως συχνά διατείνονται οι εμπλεκόμενοι σε άλλες δραστηριότητες.

. Οπότε έχουμε από την μία ένα ηχείο των 5000 απέναντι σε ένα των 50000 . Σαμπ ιδια και λοιπά συνοδευτικά αντίστοιχης αξίας. Πιστευω λοιον οτι το δεύτερο ηχείο με πιο ποιοτικά μεγάφωνα, στιβαρότερη καμπίνα , πολύ καλύτερο κρος κλπ θα είναι αισθητά καλύτερο και σε στερεοφωνική εικόνα, διαστάσεις, διαχωρισμό οργάνων, και φυσικότητα, τα σημεία δηλαδή που βελτιώνονται κατά τους ισχυρισμούς των χρηστών του από το multichannel σύστημα. Μέχρι να ακούσω και τις δύο αυτές λύσεις στημένες , I rest my case . Αλλά για να διευκολύνουμε την κουβέντα ας παρακάμψουμε το θέμα του κόστους.
. Οπότε έχουμε από την μία ένα ηχείο των 5000 απέναντι σε ένα των 50000 . Σαμπ ιδια και λοιπά συνοδευτικά αντίστοιχης αξίας. Πιστευω λοιον οτι το δεύτερο ηχείο με πιο ποιοτικά μεγάφωνα, στιβαρότερη καμπίνα , πολύ καλύτερο κρος κλπ θα είναι αισθητά καλύτερο και σε στερεοφωνική εικόνα, διαστάσεις, διαχωρισμό οργάνων, και φυσικότητα, τα σημεία δηλαδή που βελτιώνονται κατά τους ισχυρισμούς των χρηστών του από το multichannel σύστημα. Μέχρι να ακούσω και τις δύο αυτές λύσεις στημένες , I rest my case . Αλλά για να διευκολύνουμε την κουβέντα ας παρακάμψουμε το θέμα του κόστους.   Μια χαρα αναπαραγωγή του ζωντανού γεγονότος κάνει το στερεο και εντυπωσιακα ακριβή και ιμέρσιβ που βελτιωνεται ακομη με οσο καλυτερο συστημα εχεις, με φροντισμένο χωρο και κατάλληλη ισοστάθμιση. Και σκέφτομαι λοιπόν εγώ ως πνεύμα αντιλογίας μήπως έχουμε απλά ένα πιο πειστικό και ακριβές artifact -τεχνούργημα που λένε και στο χωριο- σαν αυτά που εμφανίστηκαν την δεκαετία του 90, από την Yamaha, κατα αρχήν με επιλογές Gran Hall, jazz club, concert κλπ . Και αυτα εντυπωσιακά ήταν lol , λέμε τώρα. Επίσης πως καταφέρνει ο αλγόριθμος του upmix να αναδημιουργησει χωρική πληροφορία εκει που δεν υπαρχει κανονικά. Κάποιες απόπειρες εξήγησης που είδα στο νήμα απλά επιβεβαιώνουν την άγνοια μας. Τεσπά το θεμα ειναι Κώστα μου οτι οι εξελίξεις μας προσπερνούν.
 Μια χαρα αναπαραγωγή του ζωντανού γεγονότος κάνει το στερεο και εντυπωσιακα ακριβή και ιμέρσιβ που βελτιωνεται ακομη με οσο καλυτερο συστημα εχεις, με φροντισμένο χωρο και κατάλληλη ισοστάθμιση. Και σκέφτομαι λοιπόν εγώ ως πνεύμα αντιλογίας μήπως έχουμε απλά ένα πιο πειστικό και ακριβές artifact -τεχνούργημα που λένε και στο χωριο- σαν αυτά που εμφανίστηκαν την δεκαετία του 90, από την Yamaha, κατα αρχήν με επιλογές Gran Hall, jazz club, concert κλπ . Και αυτα εντυπωσιακά ήταν lol , λέμε τώρα. Επίσης πως καταφέρνει ο αλγόριθμος του upmix να αναδημιουργησει χωρική πληροφορία εκει που δεν υπαρχει κανονικά. Κάποιες απόπειρες εξήγησης που είδα στο νήμα απλά επιβεβαιώνουν την άγνοια μας. Τεσπά το θεμα ειναι Κώστα μου οτι οι εξελίξεις μας προσπερνούν. 

«Το σύστημά μου αξίζει σοβαρή μουσική»."
 «Το σύστημά μου αξίζει σοβαρή μουσική»." 
 , ενώ στην
 , ενώ στην  .  Classics revisited my friends, a fresh engagement with the classic texts.
.  Classics revisited my friends, a fresh engagement with the classic texts.  

για πε τι λεει το τσατ- πατ
 για πε τι λεει το τσατ- πατ