Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
22.773
Μα πως δηλαδή, έτσι ξαφνικά, ξύπνησες μια μέρα και δεν σου έκανε πια κούκου με την μουσική που άκουγες?
Εάν τώρα πέρα από την πλάκα έλαβε χώρα αυτή η μεταβολή με την ιδιότητα του χομπιστα, δηλαδή ήρθες ήδη σε επαφή με τους Οντιο πιπολ τότε μπορώ να σου πω τι ακριβώς συνέβη και θα σου πω και γιατί τα Adam κάνουν και για κλασική.
Η αλλαγή μας σε κάτι είναι ένα σταδιακό φαινόμενο. Άσχετα εάν μπορεί να εμφανιστεί manifest εκδηλωθει (και φαίνεται να εμφανίζεται) απότομα και συνήθως σε υπερβολικό βαθμό και μεγάλη δίψα όταν συνειδητοποιείς πλέον σε τι έλλειψη ζούσες σε έναν συγκεκριμένο τομέα μέχρι τώρα , ιδίως όταν μια νέα ευκαιρία ή εμπειρία για εμάς τύχει να κάνει την εμφάνιση της ή να υπήρχε αλλά να μην ήταν συνειδητοποιημένος ή έτοιμος κάποιος να την ενστερνιστεί.

Ούτε σημαίνει και ούτε είπε φαντάζομαι ο ανθρωπος ότι σταμάτησε να ακούει και ότι άλλο άκουγε πρότερα.

Αυτά είναι basic stuff στην ζωή N.K. και αποτελούν κυριαρχο, φυσιολογικό και συχνό φαινόμενο μέσα σε αυτήν και στις εμπειρίες που μας επιφυλλάσει. Το ότι μόνο και το ρωτάς - με μια τάση και ύφος γνωρίζοντα κιόλας στην γραφή σου - με σκοπό να το αντιμετωίσεις και να το αποκαθηλώσεις ή νομίζοντας ότι αποτελεί κάτι αξιοπερίεργο ... προδίδει πολύ περισσότερο το νεαρό (και απο αυτό που νόμιζα) της ηλικίας σου ή έλλειψη εμπειριών για κάποιο λόγο. Μπορεί να προδίδει και εσκεμμένα σκοπούς πλήξης της λογικής και την αμφισβήτηση της φυσιολογικότητας της για να στηρίξεις σε επόμενο στάδιο μια προαποφασισμένη λανθασμένη δική σου λογική που θες να προσδώσεις στην πορεία του ατόμου αυτού και αποδόμησης της.

Εάν και βλέπω ο φίλος σου απάντησε ικανοποιητικά και κανονικά θα έπρεπε να σταματήσες αυτό το ανούσιο probing σου ... είπα να βοηθήσω.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.440
Η αλλαγή μας σε κάτι είναι ένα σταδιακό φαινόμενο.
Βασικά είναι πολύ δύσκολο πράγμα η αλλαγή.

Δεν υπάρχουν όρια στο μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος στον αγώνα του να υπερασπίζεται τα "κεκτημένα" από την πρότερη εμπειρία του, αρνούμενος οποιαδήποτε αλλαγή.

Reaction score
2.114
5ιντσο και κλασική μουσική δεν γίνεται._
Διαφωνώ και μαζί σου και άλλοι άνθρωποι του χώρου. Θέλεις να μιλήσεις καλύτερα για την περίπτωση του βλαισού μέγα δακτύλου που γνωρίζεις περισσότερα ; 😆

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.440
Ακόμα και το πιο "χαλαρό" συμφωνικό έργο κλασικής μουσικής, εάν το ακούσεις με 4-αδα σαμπ με ορθή ενσωμάτωση, θα τρέχεις αρων αρων να σβήσεις αυτά που τώρα γράφεις. 😎

Η αποτύπωση σε γράφημα συχνοτικού περιεχομένου γνωστών κομματιών κλασσικής μουσικής, είναι εξόχως αποκαλυπτική.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
331
Το καλό είναι ότι με το νέο σύστημα ακούω και αυτά που άκουγα παλιότερα με αναθερμασμενο ενδιαφέρον γιατί όπως τα ακούω τώρα δεν τα είχα ακούσει ποτέ.

Reaction score
2.114
Ακόμα και το πιο "χαλαρό" συμφωνικό έργο κλασικής μουσικής, εάν το ακούσεις με 4-αδα σαμπ με ορθή ενσωμάτωση, θα τρέχεις αρων αρων να σβήσεις αυτά που τώρα γράφεις. 😎

Η αποτύπωση σε γράφημα συχνοτικού περιεχομένου γνωστών κομματιών κλασσικής μουσικής, είναι εξόχως αποκαλυπτική.
Αυτο ειναι κατι αλλο απο το δεν μπορει να παιξει ικανοποιητικα κλασσικη μουσικη. Μπορεις να παρεις μεγαλυτερη κλιμακα και περισσοτερα δυναμικα και χαλαρα, αλλα καλυτερα το πετυχαινεις με μεγαλα ηχεια, πολυ ακριβα και ποιοτικα παρα με subs και μικρα ηχεια.

Reaction score
9.716
Εσένα μπορεί να σου είναι όλα γνωστά @thva .
Εγω από τη άλλη θέλω να το ψάξω πως ξεκίνησε να πειραματίζεται με κλασική και τζαζ και κατέληξε με Χαρμπεθ στο σαλόνι. :tongue:
Μια σύνδεση βλέπω εδώ που επιβεβαιώνει το σκεπτικό μου, ότι έχουμε να κάνουμε με συγκοινωνουντα δοχεία. :D
Το περίεργο εδώ είναι η διαπίστωση πως το ηχοσύστημα δεν αποδίδει την κλασική όπως θα έπρεπε χωρίς όμως να υπάρχει κάποιου είδους σταθερά ως μέτρο σύγκρισης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.440
Αυτο ειναι κατι αλλο απο το δεν μπορει να παιξει ικανοποιητικα κλασσικη μουσικη. Μπορεις να παρεις μεγαλυτερη κλιμακα και περισσοτερα δυναμικα και χαλαρα, αλλα καλυτερα το πετυχαινεις με μεγαλα ηχεια, πολυ ακριβα και ποιοτικα παρα με subs και μικρα ηχεια.
Κι αυτά που λες, λάθος είναι.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
331
Εσένα μπορεί να σου είναι όλα γνωστά @thva .
Εγω από τη άλλη θέλω να το ψάξω πως ξεκίνησε να πειραματίζεται με κλασική και τζαζ και κατέληξε με Χαρμπεθ στο σαλόνι. :tongue:
Μια σύνδεση βλέπω εδώ που επιβεβαιώνει το σκεπτικό μου, ότι έχουμε να κάνουμε με συγκοινωνουντα δοχεία. :D
Το περίεργο εδώ είναι η διαπίστωση πως το ηχοσύστημα δεν αποδίδει την κλασική όπως θα έπρεπε χωρίς όμως να υπάρχει κάποιου είδους σταθερά ως μέτρο σύγκρισης.
Ποια σύνδεση και τι εννοείς με τα συγκοινωνούντα δοχεία; Με το παλιό σύστημα δεν ήμουν ευχαριστημένος τα τελευταία χρόνια και με τα άλλα είδη μουσικής αλλά το πρόβλημα έγινε πολύ έντονο με την κλασική. Tα Adam ήταν λίγα και από ενίσχυση.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.281
Ποια σύνδεση και τι εννοείς με τα συγκοινωνούντα δοχεία; Με το παλιό σύστημα δεν ήμουν ευχαριστημένος τα τελευταία χρόνια και με τα άλλα είδη μουσικής αλλά το πρόβλημα έγινε πολύ έντονο με την κλασική. Tα Adam ήταν λίγα και από ενίσχυση.
μη μπλέκεις με τους "φιλόσοφους"!!!! θα σε κάψουν τελείως!!!
αφού σ' αρέσει τώρα το συστηματάκι σου, απόλαυσε τις μουσικές σου χωρίς ψυχολογικά!!!!

Reaction score
9.716
Το σκεπτικό είναι ότι δεν μπορεί κάτι που θεωρείται ευτελές ως αγαθό από τον κάτοχο του να συνδυαστεί με ένα άλλο αγαθό που έχει μεγάλη αξία πάλι σύμφωνα με τον χρήστη.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
331
Μα έχω αλλάξει πλήρως το σύστημα, δεν συνδύασα κάτι ευτελές με κάτι μεγάλης αξίας.
μη μπλέκεις με τους "φιλόσοφους"!!!! θα σε κάψουν τελείως!!!
αφού σ' αρέσει τώρα το συστηματάκι σου, απόλαυσε τις μουσικές σου χωρίς ψυχολογικά!!!!
Δεν έχω ή τουλάχιστον όχι τέτοια που να αφορούν τη μουσική και το ηχοσύστημα 😜

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.171
για κλασική μουσική εδώ

έλεος κάπου..

Reaction score
9.716
Μα έχω αλλάξει πλήρως το σύστημα, δεν συνδύασα κάτι ευτελές με κάτι μεγάλης αξίας.
:D

Αυτό λέω πάνω κάτω. Για να το κλείσουμε, συμφωνα με το δικό μου σκεπτικό, όταν ένα αγαθό όπως το ηχοσύστημα για παράδειγμα θεωρηθεί ευτελές από το εκάστοτε υποκείμενο τότε δύσκολα θα συνδυαστεί με ένα άλλο αγαθό όπως η κλασική που έχει τοποθετηθεί από το υποκείμενο στην κορυφή. Θα υπάρξει ανισορροπία.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
331
:D

Αυτό λέω πάνω κάτω. Για να το κλείσουμε, συμφωνα με το δικό μου σκεπτικό, όταν ένα αγαθό όπως το ηχοσύστημα για παράδειγμα θεωρηθεί ευτελές από το εκάστοτε υποκείμενο τότε δύσκολα θα συνδυαστεί με ένα άλλο αγαθό όπως η κλασική που έχει τοποθετηθεί από το υποκείμενο στην κορυφή. Θα υπάρξει ανισορροπία.
Δεν αντιμετωπίζω τα είδη μουσικής ιεραρχικά ούτε θεώρησα ευτελές το σύστημα σε σχέση με κάτι άλλο. Απλά σταδιακά και για αρκετό καιρό δεν ήμουν ευχαριστημένος από αυτό που άκουγα οπότε ήθελα να κάνω κάποια αλλαγή. Εξάλλου, όπως προείπα, δεν ήμουν ευχαριστημένος και στα άλλα είδη μουσικής που άκουγα με τον ήχο. Αλλά όταν πήρα και cd κλασικής το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.440
Θα κοπανάς το κεφάλι σου σε κάθε κίνηση
Άμα θες 5-ίντσο, προβλέπεται να το κοπανάς.
Είναι αποδεκτά ως near field monitors, για γραφείο ή κονσόλα μίξης, ακόμα και για τους επαγγελματίες (όχι ως main monitors).

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.944
Άμα θες 5-ίντσο, προβλέπεται να το κοπανάς.
Είναι αποδεκτά ως near field monitors, για γραφείο ή κονσόλα μίξης, ακόμα και για τους επαγγελματίες (όχι ως main monitors).
Άλλο αν έχεις δύο μπροστά σου.
Αν τα βάλεις γύρω γύρω πολυκάναλο, δεν θα έχεις από πού να φύγεις :roflmao:
Διαφωνώ και μαζί σου και άλλοι άνθρωποι του χώρου.
Έχετε πολλά ψωμιά να φάτε ακόμα, και εσύ, και οι άνθρωποι, και οι χώροι σας, για να μου πείτε για κλασική.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.707
Members
38.482