- Reaction score
- 99.831
Άλλοι σας τα δίνουν έτοιμα, αλλά δεν αντέχετε την αλήθεια...Ψάξε εσύ, εγώ ζεσταίνομαι!![]()
Άλλοι σας τα δίνουν έτοιμα, αλλά δεν αντέχετε την αλήθεια...Ψάξε εσύ, εγώ ζεσταίνομαι!![]()
Δε βλέπουν ότι από αρχές Ιουνίου φέτος,Άλλοι σας τα δίνουν έτοιμα, αλλά δεν αντέχετε την αλήθεια...
Ναι, αυτοίΠοιοι μωρέ, αυτοί που λένε ότι το 1977 είχαμε 48 βαθμούς στην Αθήνα;
Προσωπικά, μισούσα τη ζέστη από μικρό παιδί. Σκάω από την Άνοιξη και ιδρώνω ακόμα και τον Χειμώνα.Πάντως εγώ που γενικά δεν πολυσκάω, έχω βρει αφάνταστα ενοχλητικό αυτό το συνεχές 36-38 ακόμα και τη νύχτα. Δεν έχω βάλει τόσο κλιματισμό ποτέ, δεν σβήνει πρακτικά καθόλου.
Πάντως εγώ που γενικά δεν πολυσκάω, έχω βρει αφάνταστα ενοχλητικό αυτό το συνεχές 36-38 ακόμα και τη νύχτα. Δεν έχω βάλει τόσο κλιματισμό ποτέ, δεν σβήνει πρακτικά καθόλου.
Θυμάμαι και τον καύσωνα του 87 που ήμανε ναυτάκι στο Κοτρώνι και είχα βγεί εξοδούχος μεσημέρι , με τους 45 με την μηχανή , και μέχρι να έρθω εδώ από Νέα Μάκρη και Διόνυσο τα είχα δει τόσο κωλυόμενα , που είχα ζαλιστεί από τη ζέστη .
Αχ, καλοκαιράκι του '87, να περνάς λυβ στη Λήμνο, να βγαίνει ο ιδρώτας στην αλφατάφ και στην Αθήνα να έχουν κάτι νεκρουσδεθυμαμαιπόσους, αλλάνα μη στα κάνει τσουρέκια το κάθε πληρωμένο τσουτσέκι και η κάθε βλαμένη λαλάκω για κλιματικές αλλαγές και γκλόμπαλ γουώρμιν. Με γουώκμαν με κασέτα και φουλ αναλογικό ήχο, με φύσημα και να τσουλάει πχχχχχχιιιιοοο ααααρρρρργά ο Μάικλ Τζάκσον όταν έπεφταν οι μπαταρίες. Ωραίες εποχές.Αμ έλα που δεν γίνεται αλλιώς.
Και εγώ έχω αναμένα 6 A/C όλες αυτές τις μέρες συνεχώς . Δεν σβήνουν ποτέ.
Ούτε να αερίσουμε για 10 λεπτά δεν μπορούμε. Μπαίνει όλη η λαβρα μέσα και την ακούμε πολυκάναλα.
Χτες το βράδυ στις 01΄30 , είχα 31 βαθμούς έξω. Κάτω από την Πάρνηθα. Απίστευτο.
Θυμάμαι και τον καύσωνα του 87 που ήμανε ναυτάκι στο Κοτρώνι και είχα βγεί εξοδούχος μεσημέρι , με τους 45 με την μηχανή , και μέχρι να έρθω εδώ από Νέα Μάκρη και Διόνυσο τα είχα δει τόσο κωλυόμενα , που είχα ζαλιστεί από τη ζέστη .
Δεν γίνεται χωρίς αρκούδα παιδιά , με τίποτα.
Γατάκια…εγώ δουλεύω έξω.
Κι εγώ μέσα…Ακριβώς στον καύσωνα - ήρθα απρόσμενα - και χάλασε το κλιματιστικό με μια διακοπή ρεύματος που είχαμε την πρώτη βραδυα .Νομιζαμε πως θα πεθάνουμε…,πως θα σκάσουμε….Επειδή ως ψυχαναγκαστικος περπατάω κάθε βράδυ, και σήμερα μάλιστα είναι η μέρα που θα πρέπει από πάνω να τρέξω και 3 χιλιόμετρα, η εξάντληση μετά από μιάμιση ώρα, στις 11+ το βράδυ που θα έπρεπε να δροσίζει, είναι εκνευριστική, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανονικά. Και ο κλιματισμός δροσίζει μεν, αλλά κάνω αφύσικο ύπνο. Γενικώς με ενοχλεί όλη την ώρα να είμαι σε τέτοιες συνθήκες.