Πίσω αμορτισέρ σε Honda forza

Reaction score
584
Να πω εδώ μιας και το παρελειψα ότι η οδηγία της Honda είναι για 200 και 225 kpa (29/32,5 psi) και εγώ το δουλεύω 28/30 psi και κρατάει και καλύτερα το metzeler εκτός από το όφελος στο κοπανημα!
με χαμηλοτερες πιεσεις ελαστικων περαν του κατασκευαστη , να θυμασαι πως ερχεται πιο γρηγορα η φθορα του ελαστικου, εκτος του οτι (ακραιο μεν σεναριο) μπορει να δεχτει μεγαλη καταπονηση ο σκελετος του ελαστικου σου, μιας και Ελλαδα γαρ............ναρκοπεδιο απο λακουβες οι δρομοι ολοι!

Timaras

Reaction score
2.153
Ναι, βέβαια έτσι είναι,ότι θα έρθει πιο νωρίς η φθορά του ήδη μαλακού metzeler το έχω υπόψιν ωστόσο είναι καλύτερο το μηχανάκι στο πώς περνάει από τις διάφορες ανωμαλίες του δρόμου οπότε είμαι μια χαρά με αυτό.

Τώρα για τον σκελετό του ελαστικού νομίζω ,όπως έγραψες και εσύ,ότι είναι πολύ ακραίο το σενάριο με 2,5 psi λιγότερο αέρα!

Reaction score
38
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παραγγειλω τα αμορτισερ που προτεινε ο κυριος μπρετσος ,ειδα το σαιτ τους φαινεται πολυ σοβαρη εταιρια ,διαβασα και καποιες κριτικες ,τα θεωρουνε αμεσως καλυτερα μετα τα ohlins....

Timaras

Reaction score
2.153
Ναι είναι σοβαρή εταιρία και δε ζητάει και μια περιουσία όπως ohlins,matris, hyperpro.
Παλεύεται η κατάσταση.

Με λίγο λιγότερα χρήματα βέβαια έχεις την yss που προσφέρει και ρύθμιση συμπίεσης αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο σκληρό το ελατήριο σ' αυτό το σετ καθώς λογικά θα απευθύνεται σε πιο σπορτίφ οδηγικό χαρακτήρα!

Edit.
Γράψε λάθος.Μολις είδα τα νούμερα του ελατηρίου της yss gtx και είναι ίδια με αυτά του πιο απλού σετ που δίνει χωρίς compression adjustment. 50-10-15-220

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.730
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παραγγειλω τα αμορτισερ που προτεινε ο κυριος μπρετσος ,ειδα το σαιτ τους φαινεται πολυ σοβαρη εταιρια ,διαβασα και καποιες κριτικες ,τα θεωρουνε αμεσως καλυτερα μετα τα ohlins....
Δεν θα το μετανιώσεις, τρομερή ποιότητα κατασκευής, σωστή λειτουργία, μεγάλο εύρος σε ρυθμίσεις και τρομερά αξιόπιστη κατασκευή.
10 χρόνια τη έχω στη μεγάλη μου μοτοσυκλέτα, τις έχω ρουφήξει το μεδούλι και δεν έχει κάνει κιχ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.084
Members
38.407
Νεότερο μέλος
Nontas Lazaris