Πίσω αμορτισέρ σε Honda forza

Reaction score
584
Να πω εδώ μιας και το παρελειψα ότι η οδηγία της Honda είναι για 200 και 225 kpa (29/32,5 psi) και εγώ το δουλεύω 28/30 psi και κρατάει και καλύτερα το metzeler εκτός από το όφελος στο κοπανημα!
με χαμηλοτερες πιεσεις ελαστικων περαν του κατασκευαστη , να θυμασαι πως ερχεται πιο γρηγορα η φθορα του ελαστικου, εκτος του οτι (ακραιο μεν σεναριο) μπορει να δεχτει μεγαλη καταπονηση ο σκελετος του ελαστικου σου, μιας και Ελλαδα γαρ............ναρκοπεδιο απο λακουβες οι δρομοι ολοι!

Timaras

Reaction score
2.152
Ναι, βέβαια έτσι είναι,ότι θα έρθει πιο νωρίς η φθορά του ήδη μαλακού metzeler το έχω υπόψιν ωστόσο είναι καλύτερο το μηχανάκι στο πώς περνάει από τις διάφορες ανωμαλίες του δρόμου οπότε είμαι μια χαρά με αυτό.

Τώρα για τον σκελετό του ελαστικού νομίζω ,όπως έγραψες και εσύ,ότι είναι πολύ ακραίο το σενάριο με 2,5 psi λιγότερο αέρα!

Reaction score
38
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παραγγειλω τα αμορτισερ που προτεινε ο κυριος μπρετσος ,ειδα το σαιτ τους φαινεται πολυ σοβαρη εταιρια ,διαβασα και καποιες κριτικες ,τα θεωρουνε αμεσως καλυτερα μετα τα ohlins....

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.082
Members
38.408