- Reaction score
- 4.620
Δεν πειράζει, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να βοηθάμε αυτούς που δεν ξέρουν. 

Ορίστε και η επιβεβαίωση
τώρα που το λες, έχω ένα VLAN για πρόσβαση από έξω σε ένα bookstack που έχω,Όλες οι καρτες δικτύου (εκτός από καμιά αρχαία ή καμιά σαβούρα) είναι γαλβανικα απομονωμένες και δεν χρειάζονται κάτι έξτρα από κάποιο σπέσιαλ switch...
Τώρα αν κάποιοι ακούτε διαφορές.... ε, πάρτε και switch και ότι γουστάρετε...
Προσωπικά αν αλλάξω switch θα είναι για καθαρά δικτυακούς λόγους (managed, vlans κ.λπ.)
τώρα που το λες, έχω ένα VLAN για πρόσβαση από έξω σε ένα bookstack που έχω,
μήπως το χαραμίζω και να το δώσω στο streamer; Θα παίζει καλύτερα λες; μου βάζεις ιδέες
το μόνο που δεν ακούσαμε ακόμα, είναι διαφορές στον ήχο αν αλλάξεις αριθμό VLAN, πχ αντί για 100 να έχεις 200,
που ξέρεις;
από τη στιγμή που το streamer/player κατεβάζει τα δεδομένα μαζεμένα και μετά τα παίζει (buffer),![]()
SilentPower LAN iPurifier Pro - Ethernet Filter with Optical Isolation
Elevate your network’s performance with the LAN iPurifier PRO. Designed to reduce noise in Ethernet connections, it improves audio and video clarity for high-end streaming and gaming. Perfect for audiophiles and home theatre enthusiasts, this advanced noise filter ensures cleaner data...www.silentpower.tech