- Reaction score
- 79.749
gavla!!μετα τον susano θα έρθω από εκεί να κάνω τα κόλπα μου
Θα του κατουρήσεις τα ηχεία; Πάρε και τον "ασβό" να του χώσει αυτοκινητάκια στα ports των SVS!gavla!!μετα τον susano θα έρθω από εκεί να κάνω τα κόλπα μου
ΗρωίδαΦωτογραφίες με ολόκληρο το σαλόνι μετά από την τοποθέτηση πάνελ ακουστικής φροντίδας
View attachment 145413
View attachment 145414
View attachment 145415
View attachment 145416
View attachment 145417
Post automatically merged:
View attachment 145418
View attachment 145419
gavla!!μετα τον susano θα έρθω από εκεί να κάνω τα κόλπα μου
Γιατί όχι;Μόνο πικάπ θα έλειπε για να συμπληρωνόταν ο...αχταρμάς.
Σιγά μην έβαζε και αφυγραντήρα για να τακτοποιούσε την περίσσεια...υγρασία στις μεσαίες.
Επειδή προφανώς του αρέσει...να ζει τον αγώνα.Εγω θα ηθελα να καταλαβω γιατι δεν εβαλες ενα καλο μαστορι ηχου να το υλοποιησει το project και σπασατε τα κεφαλια σας να τα φτιαξετε μονοι σας.
Ένα μάτσο...χάλια.Απορώ πώς η σύζυγος δεν σ'έχει ήδη χωρίσει και τα παιδιά σου μιλάνε ακόμα.Φωτογραφίες με ολόκληρο το σαλόνι μετά από την τοποθέτηση πάνελ ακουστικής φροντίδας
View attachment 145413
View attachment 145414
View attachment 145415
View attachment 145416
View attachment 145417
Post automatically merged:
View attachment 145418
View attachment 145419
..εγώ θα φορούσα και κανένα κράνος.....καλού κακού....Έπρεπε επίσης να είχες εγκαταστήσει τα polyfusor με εγκάρσιο αντί επιμήκη προσανατολισμό στην οροφή ....
Ραβε.... ΞήλωνεΈπρεπε επίσης να είχες εγκαταστήσει τα polyfusor με εγκάρσιο αντί επιμήκη προσανατολισμό στην οροφή για να διαχέουν περισσότερη ενέργεια στα τζάμια και την κουζίνα αντί πίσω στα ηχεία.Δεν το είχα πει εκ των προτέρων γιατί μου αρέσει να...ταλαιπωρείσαι με τις ταβανόβιδες.
Εσύ θα έπρεπε να φοράς διαρκώς κράνος και με εσωτερική επένδυση αλουμινόχαρτου μάλιστα,αφού τα ραδιοκύματα φαίνεται να...σ'έχουν πειράξει πολύ...εγώ θα φορούσα και κανένα κράνος.....καλού κακού.