JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.832
Ναι όποιος είναι ο ενισχυτής ακουστικών , δεν το κοίταξα.
Μπορείς να συνδέσεις την pre-out με τον ενισχυτή ακουστικών και να ακούσεις τι γίνεται.Οποια και να επιλεξω δεν ακούγεται!!
Σίγουρα παιζει η preout και μαλιστα σωστα. Χωρις θορύβους και καποιο συντονισμό. Το θεμα ειναι οτι ακούγεται και απο τα ηχεία
Στις προδιαγραφές του δηλώνει μέγιστο κέρδος με εξαπλασιασμό της τάσης στην είσοδο.Άρα για 1 Volt στην έξοδο θα χρειαζόταν στη θέση υψηλού κέρδους περίπου 170 mVolts τουλάχιστον από το tape out.Ναι όποιος είναι ο ενισχυτής ακουστικών , δεν το κοίταξα.
Τπν Alexander δεν το εχω δοκιμάσει στο tape out ?γιατι εκεί δεν χρειάζομαι ακουστικά. Είναι απομονωμένος ο χώρος οποτε δεν ενοχλω με τις εντάσεις. Το κατω σπίτι οπου ειναι σαλόνι εκει χρειάζομαι τα ακουστικα.Θα εννοείς προφανώς το...Schiit ως προς την ευαισθησία εισόδου.
Απλα τζαμπα τα 99$ συν τα μεταφορικα για το shiitΕ τι θέλεις και συ τώρα? άντε άκου μουσική στον χώρο σου επάνω.
Δοκίμασες να πάρεις σήμα στον ενισχυτή ακουστικών απευθείας από την πηγή (πχ cd player)?Απλα τζαμπα τα 99$ συν τα μεταφορικα για το shiit
Αφού τώρα το έχεις αποκτήσει,αφήνουμε τις πλερέζες στην άκρη και βλέπουμε τι θα γίνει.Δοκίμασε να το συνδέσεις απευθείας στην έξοδο του Marantz υπό συνθήκες χαμηλού κέρδους και ρύθμιση στάθμης με τον εξασθενητή του Schiit.Απλα τζαμπα τα 99$ συν τα μεταφορικα για το shiit
Εχει διαφορα η απλη εξοδος απο τον pro!Εγώ θα ρωτήσω, αφού ο 100 έχει έξοδο ακουστικών, τί το ήθελες το σκατό; (shiit)
Δεν νομίζω πως μπορούν να πάνε "τσάμπα" τα χρήματα που έδωσες, όποιος έχει ακουστικά πάντα χρειάζεται έναν ικανό ενισχυτή. Βρες πρώτα με δοκιμές αν όντως δεν έχει κάποιο ελάττωμα ο schiit (που δε φαντάζομαι να έχει αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και μετά σίγουρα θα βρεις τρόπους να τον εκμεταλλευτείς, μπορώ να σκεφτώ διάφορους. Δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.Απλα τζαμπα τα 99$ συν τα μεταφορικα για το shiit
Aν διανοηθώ πως η προηγούμενη δοκιμή σου έγινε με τον επιλογέα σε διαφορετική θέση και πως έτσι περίμενες να πάρεις σήμα στον ενισχυτή ακουστικών ,θα πηδηχτώ από το παράθυρο..3. Θα ξανακανω δοκιμη σήμερα με την tape out και με τον επιλογέα στην πηγη πιυ θα κάνει αναπαραγωγή!
Δεν το νομίζω γιατί δοκίμασα. Όλες τις θέσεις του επιλογεα. Απλα χθες δεν ειχα πολυ χρόνο να κανω δοκιμές, οπότε επιφυλάσσομαι! Θα στειλω updateAν διανοηθώ πως η προηγούμενη δοκιμή σου έγινε με τον επιλογέα σε διαφορετική θέση και πως έτσι περίμενες να πάρεις σήμα στον ενισχυτή ακουστικών ,θα πηδηχτώ από το παράθυρο..
Οκ περιμένουμε. Πάντως σε αυτή τη διάταξη σύνδεσης δεν παίζει το "όλες οι θέσεις".Δεν το νομίζω γιατί δοκίμασα. Όλες τις θέσεις του επιλογεα. Απλα χθες δεν ειχα πολυ χρόνο να κανω δοκιμές, οπότε επιφυλάσσομαι! Θα στειλω update