Περι Προεδρου ο λογος....

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3.210
αισθάνεστε κι εσείς πιο ασφαλής τώρα ;

... πάμε όλοι μαζί :

Χέρια ψηλά ...

Reaction score
3.210
Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα μας εδώ περί καλωδίων ;
Αμα γραφτώ κι εγώ στο ACA θα πρέπει να πληρώνω 50 ευρώ το μήνα ή το εξάμηνο ;

Γίνεται να προκαταβάλω τα δίδακτρα για ένα χρόνο με την ανάλογη έκπτωση ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.018
καλά ρε, παζάρι χαιεντάδικο είναι αυτό? τι αξία έχουν βρε τα δίδακτρα μπρος στη χαρά της κλίκας? σε λίγο θα παζερέψεις και την ανωτερότητα του πικάπ εσύ.... επικίνδυνο σε κόβω.... περάστε έξω κύριε...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα μας εδώ περί καλωδίων ;
Αμα γραφτώ κι εγώ στο ACA θα πρέπει να πληρώνω 50 ευρώ το μήνα ή το εξάμηνο ;

Γίνεται να προκαταβάλω τα δίδακτρα για ένα χρόνο με την ανάλογη έκπτωση ;
Γιωργο δεν μπορεις να προκαταβαλεις διδακτρα γιατι οπως ανεφερα πριν πρεπει να περνας απο εξετασεις και αν οι ικανοι χαιενταδες βαθμολογητες σε περασουν(ειδες ο Μιχαλης με 1 και 2 κοπηκε)τοτε περνας στο επομενο τριμηνο και τοτε προκαταβαλεις τα χρηματα!!!!!!!!!
Και οταν με το καλο περασεις την χρονια το καλοκαιρι σας πηγαινουν σε θερετρο για ηρεμια και
αυτοκριτικη φυσικα μονο τους επιτυχωντες και τους υπερτατους ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ..............
Και το θερετρο λεγεται....................

Attachments

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Πλακα πλακα γραφτηκανε 100τοσα μηνυματα για τον pre-best-friend του πρωην diabolical και νυν και αει οτι ναναι ας κατεβεί.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Περι Προεδρου ο λογος....

.... Και οταν με το καλο περασεις την χρονια το καλοκαιρι σας πηγαινουν σε θερετρο για ηρεμια και
αυτοκριτικη φυσικα μονο τους επιτυχωντες και τους υπερτατους ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ..............
Και το θερετρο λεγεται....................
Νόμιζα πως ήταν σ' αυτό ....

:138:

(sorry Nick :438:)

Reaction score
10
Παιδια οτι ηταν να ειπωθει, ειπωθηκε, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το συνεχισουμε.

Reaction score
1.844

Ρε σεις, έλεος λέμε. :202:

...
Ζήτησα συγνώμη. :117:

Ήξερα πως κάνω λάθος, αλλά ο πειρασμός μεγάλος (είμαι και αδυνάτου χαρακτήρος) :119:
Εδώ όμως τέρμα απο μένα στο νήμα.

Reaction score
3.210
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γραφτώ στο ACA γιατί είμαι σίγουρος ότι οι αυστηροί κριτές του θα μου βάλουν πολύ καλό βαθμό, τουλάχιστον ένα 6άρι για ανάλυση, 8 για το χαμηλό και το μεσοχαμηλό. Στη μεσαία ένα 8,5 μπορεί και 9.
Εάν τα πράγματα δυσκολέψουν θα ενεργοποιήσω το ψηφιακό equalizer και θα φτιάξω 5 διαφορετικά profiles, ένα για κάθε κριτή.
Στο τέλος θα ξέρω και ποιες είναι οι προτιμήσεις του καθενός εξ αυτών.

Αλλά πριν αρχίσουμε την ακρόαση θα πάρουν όλοι το test του ύψους της στερεοφωνικής εικόνας που έχω δημιουργήσει για παρόμοιες περιστάσεις.

Δεν μπορεί στο ίδιο σύστημα ο ένας να ακούει τη φωνή στο κέντρο ανάμεσα στα δύο ηχεία και ο άλλος να την ακούει μισό μέτρο πιο πάνω ή πιο κάτω. Κάποιοι πρέπει να κοπούν εξ' αρχής, ειδικότερα οι έχοντες τα αυτιά τους μονίμως εκτός φάσης.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γραφτώ στο ACA γιατί είμαι σίγουρος ότι οι αυστηροί κριτές του θα μου βάλουν πολύ καλό βαθμό, τουλάχιστον ένα 6άρι για ανάλυση, 8 για το χαμηλό και το μεσοχαμηλό. Στη μεσαία ένα 8,5 μπορεί και 9.
Εάν τα πράγματα δυσκολέψουν θα ενεργοποιήσω το ψηφιακό equalizer και θα φτιάξω 5 διαφορετικά profiles, ένα για κάθε κριτή.
Στο τέλος θα ξέρω και ποιες είναι οι προτιμήσεις του καθενός εξ αυτών.
Στα άνω μεσοχαμηλά και στα κάτω μεσουψηλά τι θα γίνει όμως;

Άσε που νομίζω ότι ο καθένας εκεί μέσα θέλει από 5 profiles οπότε δεν καθαρίζεις έτσι εύκολα...

Αλλά πριν αρχίσουμε την ακρόαση θα πάρουν όλοι το test του ύψους της στερεοφωνικής εικόνας που έχω δημιουργήσει για παρόμοιες περιστάσεις.

Δεν μπορεί στο ίδιο σύστημα ο ένας να ακούει τη φωνή στο κέντρο ανάμεσα στα δύο ηχεία και ο άλλος να την ακούει μισό μέτρο πιο πάνω ή πιο κάτω. Κάποιοι πρέπει να κοπούν εξ' αρχής, ειδικότερα οι έχοντες τα αυτιά τους μονίμως εκτός φάσης.
Κοιτά αυτό λύνεται εύκολα...
Στην ακρόαση άλλος θα κάθεται 2-3 μέτρα πιο πίσω, άλλος θα ακούει ξαπλωτός στο πάτωμα, άλλος ανεβασμένος σε σκάλα, οπότε όλοι θα ακούν την σωστή στερεοφονική εικόνα...

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam