- Reaction score
- 23
Η παινεία τέχνες κατεργάζεται!!!
Γιωργο δεν μπορεις να προκαταβαλεις διδακτρα γιατι οπως ανεφερα πριν πρεπει να περνας απο εξετασεις και αν οι ικανοι χαιενταδες βαθμολογητες σε περασουν(ειδες ο Μιχαλης με 1 και 2 κοπηκε)τοτε περνας στο επομενο τριμηνο και τοτε προκαταβαλεις τα χρηματα!!!!!!!!!Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα μας εδώ περί καλωδίων ;
Αμα γραφτώ κι εγώ στο ACA θα πρέπει να πληρώνω 50 ευρώ το μήνα ή το εξάμηνο ;
Γίνεται να προκαταβάλω τα δίδακτρα για ένα χρόνο με την ανάλογη έκπτωση ;
Νόμιζα πως ήταν σ' αυτό ........ Και οταν με το καλο περασεις την χρονια το καλοκαιρι σας πηγαινουν σε θερετρο για ηρεμια και
αυτοκριτικη φυσικα μονο τους επιτυχωντες και τους υπερτατους ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ..............
Και το θερετρο λεγεται....................
Ζήτησα συγνώμη. :117:Ρε σεις, έλεος λέμε. :202:
...
Στα άνω μεσοχαμηλά και στα κάτω μεσουψηλά τι θα γίνει όμως;Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γραφτώ στο ACA γιατί είμαι σίγουρος ότι οι αυστηροί κριτές του θα μου βάλουν πολύ καλό βαθμό, τουλάχιστον ένα 6άρι για ανάλυση, 8 για το χαμηλό και το μεσοχαμηλό. Στη μεσαία ένα 8,5 μπορεί και 9.
Εάν τα πράγματα δυσκολέψουν θα ενεργοποιήσω το ψηφιακό equalizer και θα φτιάξω 5 διαφορετικά profiles, ένα για κάθε κριτή.
Στο τέλος θα ξέρω και ποιες είναι οι προτιμήσεις του καθενός εξ αυτών.
Κοιτά αυτό λύνεται εύκολα...Αλλά πριν αρχίσουμε την ακρόαση θα πάρουν όλοι το test του ύψους της στερεοφωνικής εικόνας που έχω δημιουργήσει για παρόμοιες περιστάσεις.
Δεν μπορεί στο ίδιο σύστημα ο ένας να ακούει τη φωνή στο κέντρο ανάμεσα στα δύο ηχεία και ο άλλος να την ακούει μισό μέτρο πιο πάνω ή πιο κάτω. Κάποιοι πρέπει να κοπούν εξ' αρχής, ειδικότερα οι έχοντες τα αυτιά τους μονίμως εκτός φάσης.
Aυτος ειναι επισημα φευγατος ΚΑΙ................δεν ειναι ΧΑΙΕΝΤΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yπάρχει και άλλος ισόβιος Πρόεδρος να πάμε για βαθμολογία !
http://www.wikipedia.gr/β/α/σ/Βασίλης_Λεβέντης_9c90.html