- Μηνύματα
- 43.182
- Reaction score
- 77.401
Δεν έχουν στεγανά με αέρα, αλλά γεμάτα με αφρό πολυουρεθάνης σε όλη τη γάστρα.Τα boston whaler γιατί διαφημίζονται ως αβύθιστα, τι διαφορετικό έχουν;
Tender σε 8-10μετρο;


Δεν έχουν στεγανά με αέρα, αλλά γεμάτα με αφρό πολυουρεθάνης σε όλη τη γάστρα.Τα boston whaler γιατί διαφημίζονται ως αβύθιστα, τι διαφορετικό έχουν;
Τα Boston whaler ακόμα και αν γεμίσουν νερό μέχρι την κούπαστη δεν βουλιάζουν, αν χάσουν όλο τον πάτο δεν βουλιάζουν. Ξέρω άνθρωπο που έχασε το μισό πάτο του σκαφους του σε ξερα και γύρισε πίσω μια χαρά.Τα boston whaler γιατί διαφημίζονται ως αβύθιστα, τι διαφορετικό έχουν;
Ο ένας παιδιόθεν φίλος του φίλου χωρίς πρόσβαση με τον οποίο ταξίδευαν μαζί σε πολλές απο τις προηγούμενες ιστορίες, βρήκε (όχι ο ίδιος) μια μέρα ένα Boston 15" adrift στον Ειρηνικό. Το μάζεψαν, το έφεραν εδώ μετά απο λίγο καιρό, το γυάλισε, του έβαλε καινούρια original ξύλα, Yamahaκι, και το πάρκαρε στο γκαράζ του. Πρέπει να μπήκε στο νερό 15 μέρες συνολικά σε 15 χρόνια...(είναι όντως ακριβά καινούργια και κρατάνε τιμή ως μτχ)
Μήπως αυτος ο φίλος φιλου φιλης γνωστου χωρίς πρόσβαση να γράψει τις ιστορίες του εδω η σε ένα βιβλίο?Ο ένας παιδιόθεν φίλος του φίλου χωρίς πρόσβαση με τον οποίο ταξίδευαν μαζί σε πολλές απο τις προηγούμενες ιστορίες, βρήκε (όχι ο ίδιος) μια μέρα ένα Boston 15" adrift στον Ειρηνικό. Το μάζεψαν, το έφεραν εδώ μετά απο λίγο καιρό, το γυάλισε, του έβαλε καινούργια original ξύλα, Yamahaκι, και το πάρκαρε στο γκαράζ του. Πρέπει να μπήκε στο νερό 15 μέρες συνολικά σε 15 χρόνια...
Ο άνευ προσβάσεως τον παρακαλάει εδώ και 10 χρόνια, μα το @@ δεν του το πουλάει.
-Πάρ' το όποτε θέλεις για όσο θέλεις, αλλά θα είναι δικό μου.
Πλησιάζει επικίνδυνα η εποχή που θα μαζεύονται με άλλον κοινό φίλο, τον ιδρυτή, και θα διηγούνται ιστορίες από τα νιάτα τους.Μήπως αυτος ο φίλος φιλου φιλης γνωστου χωρίς πρόσβαση να γράψει τις ιστορίες του εδω η σε ένα βιβλίο?
Έχει πολλά να διηγηθει
κ μιας και το θέμα ηχεια έχει λυθεί με τα D και τα ενεργά θα είχε ενδιαφέρον
![]()
Σιγά. Υπάρχουν πολλοί με μεγάλη εμπειρία στο νερό και πολύ περισσότερες ώρες σε συνθήκες που ούτε έχει διανοηθεί ο φίλος που ποτέ δε γούσταρε την ταλαιπωρία.Μήπως αυτος ο φίλος φιλου φιλης γνωστου χωρίς πρόσβαση να γράψει τις ιστορίες του εδω η σε ένα βιβλίο?
Έχει πολλά να διηγηθει
κ μιας και το θέμα ηχεια έχει λυθεί με τα D και τα ενεργά θα είχε ενδιαφέρον
![]()
Αυτές οι ιστορίες δεν μοιράζονται εύκολα σε φόρουμ....Σιγά. Υπάρχουν πολλοί με μεγάλη εμπειρία στο νερό και πολύ περισσότερες ώρες σε συνθήκες που ούτε έχει διανοηθεί ο φίλος που ποτέ δε γούσταρε την ταλαιπωρία.
εγώ πάντως ψήνομαι να πάμε όλες μαζί εκδρομή μ'αυτό εδώ!Βρε γράψτε ιστορίες να έχουμε να διαβάζουμε και να έχουμε να λέμε μετά και εμείς![]()
Μέχρι Πέραμα - Σαλαμίνα κάνει αυτό, αν δεν έχει κύμα.εγώ πάντως ψήνομαι να πάμε όλες μαζί εκδρομή μ'αυτό εδώ!
εχω και αλλη μια προταση πιο....λαρτζ!Μέχρι Πέραμα - Σαλαμίνα κάνει αυτό, αν δεν έχει κύμα.
Προτιμώ να μαζευτούμε όλες στο σπίτι του Zizik.
...με τα παπούτσια.
Σημασία έχει να φτάσουν οι τουρίστες στον προορισμό τους.Μέχρι Πέραμα - Σαλαμίνα κάνει αυτό, αν δεν έχει κύμα.![]()