wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.757
Το ανταλλάζει με μπάμιες!
Μιλάς για το good stuff φαντάζομαι, από τζούφιες θα βρεις όσες θες στα SM...Ούτε οι μπάμιες περισσεύουν, τις καπαρώνει αμέσως ο Μπρετς! Δεν προλαβαίνουν να εμφανιστούν στον Γαλαξία, κι άφαντες μετά...
Κάτι δεν μου άρεσε από την προηγούμενη προπόνηση προχθές αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Ένιωθα μεγαλύτερη ελαστικότητα στο πίσω μέρος. Σήμερα, ανέβηκα και πάλι ένιωθα περίεργα. Σα να είναι λίγο ξεφούσκωτο το λάστιχο και μπαλαντζάρει. Ελάχιστα αλλά αισθητά λόγω προπονητηρίου που δεν αφήνει χώρο για "παιξίματα".Πώς γκένεν αυτό;;;;
Edit: Και, πώς το κατάλαβες; Τι ένιωσες κατά τη διάρκεια που έκανες πετάλι; Άκουσες κάτι παράταιρο;
Μου τη σπάει γιατί έχω μπει σε ένα σταθερό πρόγραμμα και θα το χαλάσω μέχρι να βρεθεί άκρη. Αύριο θα πάρω τηλ στο Cyclist να δω τι παίζει.Είναι σε εικόνα οι ανησυχίες που έχω για το προπονητηριο.
Φτιάχνεται Αλεξ.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Κάτι δεν μου άρεσε από την προηγούμενη προπόνηση προχθές αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Ένιωθα μεγαλύτερη ελαστικότητα στο πίσω μέρος. Σήμερα, ανέβηκα και πάλι ένιωθα περίεργα. Σα να είναι λίγο ξεφούσκωτο το λάστιχο και μπαλαντζάρει. Ελάχιστα αλλά αισθητά λόγω προπονητηρίου που δεν αφήνει χώρο για "παιξίματα".
Ναι, join the club...Μου τη σπάει γιατί έχω μπει σε ένα σταθερό πρόγραμμα και θα το χαλάσω μέχρι να βρεθεί άκρη.
Άρα, εντάξει, δεν θα πάρεις ποδήλατο με σκελετό από τιτάνιο!Ούτως ή άλλως, αυτό που χρειάζομαι είναι ένα "κανονικό" ποδήλατο για το turbo trainer. Ούτε το βάρος με ενοχλεί, ούτε η μούρη, ούτε η μόδα. Σπίτι μου μένει και το βλέπω μόνο εγώ.