Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Brace your selves!

Σήμερα το μεσημέρι, από στιγμή, θα δοκιμάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου, μπάμιες.

1658830846232.jpg

Εάν επιζήσω, θα κάνω προπόνηση απόψε.

Αναλυτική ενημέρωση, αύριο.

wizzy

Reaction score
21.757
'Νταξ΄, δεν άντεξα... Δεν τις έφαγα όλες, δεν γινόταν, ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.

wizzy

Reaction score
21.757
Αμάν, εφιάλτης στην κουζίνα! Τι είναι αυτό το θρίλερ μεσημεριάτικά! :geek: o_O
Μ@λ@κ@ ανακατεύτηκα τώρα. Πραγματικά.
Ρε παιδιά, έβαλα τη φωτογραφία σε spoiler, τι άλλο να έκανα...;;;;;

της παράβρασες , λιγότερο θέλει
Αμάν αν τις δει ο μπάμιας καήκαμε....
Τα παράπονα στο εστιατόριο της εργασίας μου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Brace your selves!

Σήμερα το μεσημέρι, από στιγμή, θα δοκιμάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου, μπάμιες.

Εάν επιζήσω, θα κάνω προπόνηση απόψε.

Αναλυτική ενημέρωση, αύριο.
Παραβρασμένες μπάμιες -> έγκλημα=φυλακή τουλάχιστον 5 χρόνια...

wizzy

Reaction score
21.757
Το είδα, αλλά και πάλι δεν φαντάστηκα ότι ήσουν ικανός για κάτι τόσο αποτρόπαιο.
Και που να ακούσεις τη μουσική που ακούω... Εκεί να δεις (ακούσεις) αποτρόπαια. :roflmao:
Παραβρασμένες λίγδα -> έγκλημα=φυλακή τουλάχιστον 5 χρόνια...
Ξέρω τη μαγείρισσα, θα της το πω για την επόμενη φορά. (θα υπάρξει; θα δούμε...)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.198
Και που να ακούσεις τη μουσική που ακούω... Εκεί να δεις (ακούσεις) αποτρόπαια. :roflmao:

Κοίταξε, στο συγκεκριμένο να σου πω, δείχνω μια κατανόηση... εξάλλου, τα κακόμοιρα τα μπιεντάμπλγιου καταπονείς. Θα μου πεις, αντέχουν ξύλο, αλλά πόσο πια... Αλλά στις μπάμιες... μπρ.... πώς βρε παληκάρι μου έφτασες ως εκεί?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Ξέρω τη μαγείρισσα, θα της το πω για την επόμενη φορά. (θα υπάρξει; θα δούμε...)
Πες της πως κατεβαίνω Κύπρο αραιά και που, άμα τη βρω δεν θα ξανά έχει τη ευκαιρία να ξανά κάνει το ίδιο λάθος, θα τη βρει μεγάλο κακό πες της :punish:

wizzy

Reaction score
21.757
Πες της πως κατεβαίνω Κύπρο αραιά και που, άμα τη βρω δεν θα ξανά έχει τη ευκαιρία να ξανά κάνει το ίδιο λάθος, θα τη βρει μεγάλο κακό πες της :punish:
Να σου πω εγώ ότι εάν κατέβεις ξανά Κύπρο και δεν ενημερώσεις, ούτε εσύ θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ξανά το ίδιο λάθος. >:( 😘
Κοίταξε, στο συγκεκριμένο να σου πω, δείχνω μια κατανόηση... εξάλλου, τα κακόμοιρα τα μπιεντάμπλγιου καταπονείς. Θα μου πεις, αντέχουν ξύλο, αλλά πόσο πια... Αλλά στις λίγδες... μπρ.... πώς βρε παληκάρι μου έφτασες ως εκεί?
Τα B&W αντέχουν πολύ "ξύλο", μην ακούς άσχετους καραφλούς γιατρούς.:lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Δεν έχω χρόνο για ντόλτσε βίτα Γιώργο μου, για τη κακούργα όμως που διαπράττει έγκλημα θα βρω...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris