Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Θέλουμε και τη κούπα μαζί με το μετάλλιο :biggrin:

@Leon33 Μία πολύ σημαντική παρατήρηση θα ήθελα να κάνω στο νέο βίντεο που έκανες.
Στο κομμάτι κράνος θα έπρεπε να υποθεί ότι σε περίπτωση πτώσης ή ατυχήματος το κράνος πρέπει να αντικατασταθεί.
Ενώ είναι αυτονόητο δεν το γνωρίζουν πολλοί, στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ξανά και ξανά το ίδιο σπασμένο κράνος, νομίζοντας ότι θα προστατέψει το ίδιο.

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Ξέρεις πόσες φορές μου έχει πέσει στο πάτωμα στο σπίτι; Χωρίς το κεφάλι μου μέσα εννοείται.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Άλλο αυτό, όταν πέφτει κατ χωρίς το κεφάλα μέσα δεν έχει το βάρος που θα του προκαλέσει ζημιά στο σημαντικό μέρος του φελιζόλ.
Με τη κεφάλα μέσα μόλις φάει τη αδράνεια σπάει το υλικό αυτό για να σε προστατέψει, ενώ εξωτερικά το κράνος δείχνει άψογο, στη ουσία είναι άχρηστο.
Σε μελλοντικό ατύχημα δεν θα προστατέψει το ίδιο, άμα τώρα τη ξανά φάει στο ίδιο σημείο δεν θα προστατέψει καθόλου

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Κατ' αρχάς όταν πέφτει στο πάτωμα από το 1 μέτρο έχει μόνο την επιτάχυνση της βαρύτητας, στο ατύχημα πέραν της κεφάλας, που εξαρτάται εδώ και πόσο μυαλό κουβαλάει μέσα ο καθένας, έχει ήδη την ταχύτητα με την οποία φεύγει και ξεκινάει την τροχιά του ο ποδηλάτης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Γιώργη τη έχεις κάνει ποτέ ως προπόνηση?
Αν όχι θα πρότεινα μέχρι τον αγώνα να τη κάνεις έστω μια φορά, θα βοηθήσει αρκετά τη μέρα του αγώνα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Γιώργη τη έχεις κάνει ποτέ ως προπόνηση?
Όχι. Έχω κάνει παρόμοια (εδώ)
Αν όχι θα πρότεινα μέχρι τον αγώνα να τη κάνεις έστω μια φορά, θα βοηθήσει αρκετά τη μέρα του αγώνα.
Το ξέρω, αλλά δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος.

Reaction score
2.324
Τα μετάλια που θα λάβουν όσοι τερματίσουν στις 13/11/2022, στο L' Etape Cyprus. 😍

View attachment 266783

View attachment 266784

View attachment 266785

Να έχουμε κάτι να θυμόμαστε, ρε παιδί μου!
Πόσο πάει το λιλί εκεί κάτω στην μαρτυρικήν Γκύμπρον Γιώργο? Εδώ ζητάνε 120€ και κάπως μούρθε όταν το είδα...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
@AthanasiosL: Εδώ θα δεις τις τιμές.

Σημείωση: η τιμή των €79 ίσχυε για "early birds" (= εγγραφές από 01/12/2021 - 01/01/2022). Μετά ανέβαιναν οι τιμές. Εάν κάνεις click στο "register" και μετά scroll down για να φτάσεις στο "The Race" θα δεις τις τιμές που ισχύουν σήμερα. Επίσης, εδώ, στο #4, έχει αναλυτικές περιγραφές του τι περιέχει και πόσο στοιχίζει κάθε πακέτο συμμετοχής.

Reaction score
2.324

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
6,85kg με δίσκους, ωρέ που πάμε???
Τόσο ακριβώς είναι και το θκόμ, χωρίς τα πετάλια φυσικά. :biggrin:
Θα τολμήσω να γράψω ότι είναι πρώτη φορά που δεν με αρέσει το oltre, σχεδιαστικά, γιατί λειτουργικά θα είναι πύραυλος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452
Αν έλεγες πολλά, θα έριχνα σύρμα στους απανταχού γυαλιστερούς να σε περιμένουν το πρωί στο λιμάνι, θα σε δέρνανε με τα assos bib :lolsign:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.010