bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.452
Πως σε φάνηκε ως μέγεθος?
Εμ αυτό είναι το θέμα... ίσως ο ενθουσιασμός της πρώτης βόλτας δεν ξέρω θα δείξει δεν θα κάνω δηλώσεις. Αύριο μια μικρορυθμιση στην σέλα και πάλι δοκιμές.Πως σε φάνηκε ως μέγεθος?
Εβαλα το λειζερ και μετρήθηκα πρόχειρα λογικά θελω 10χιλ πίσω οπότε μεχρι το max το έχω το περιθώριο το βάζω εκεί και δοκιμάζω αύριο πάλιΑν βρεις τα σκούρα η prologo Scratch m5 έχει rails με περιθώριο 1,5cm
Και δεν θα πέσω στην παγίδα τέρμα πίσω και αγγούρι στυλ εδώ... λυγισμένα τα χεράκια καλά, σκυφτή θέση οδήγησης καλή, να μάθει το σώμαΕβαλα το λειζερ και μετρήθηκα πρόχειρα λογικά θελω 10χιλ πίσω οπότε μεχρι το max το έχω το περιθώριο το βάζω εκεί και δοκιμάζω αύριο πάλι
Αυτό σε στατική μέτρηση με το λέιζερ που μόλις έκανα είναι 10χιλ πίσω η σέλα (εκεί τερματίζει δυστυχώς ή ευτυχώς). Σε δυναμική μετρηση τώρα θα δείξει λογικά επειδή δεν κουνιέμαι και πολύ πάνω στην σέλα θα είναι +-2χιλ πιστεύωΤο θέμα είναι να έρθεις ακριβώς με τους άξονες των πεντάλ ώστε να μη έχς ενοχλήσεις στα γόνατα, τα υπόλοιπα είναι άλλο θέμα Σάκη
Τα μεγέθοι της giant είναι περίεργα πάντως, αυτό είναι γνωστό σε όλους.Το νούμερο - γεωμετρία πάντως μπυ πάει περισσότερο από το wilier το ένιωσα απευθείας αυτό
Το wilier έχει οριζόντιο 54 μετρημένο από εμένα το giant 56 και στο 2ο ένιωσα καλύτερα με την μια... βγάλε άκρηΚαλά θα το δεις και στη πράξη πάνω στο ποδήλατο εν καιρό.
Ωστόσο το μαρκάρισμα πάνω στα carbon rails καλό είναι να μη τα ξεπεράσεις, μπορεί σε καμία καλή αναπήδηση να φάνε ζόρισμα και να σπάσουν
Τα μεγέθοι της giant είναι περίεργα πάντως, αυτό είναι γνωστό σε όλους.
Για μένα το small είναι οριακό και το medium προς το μεγάλο
Άσε μου έδωσε ευχές για το ποδήλατο στο strava και δεν ξέρω τι να κάνω αύριο...Αυτό το λάθος δεν θα το έκανε ούτε ο κρόκ, ντροπή
Το ειδα, πήγαινέ το για εξορκισμόΆσε μου έδωσε ευχές για το ποδήλατο στο strava και δεν ξέρω τι να κάνω αύριο...