bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.911
Θα κάνω ότι μπορώ, δεν υπόσχομαι τίποτα όμως,όπως βλέπεις κάνει τη πάπια
Είναι maap, αλλά όχι μαααπα όμως ε;Δεν είναι μόνο η τιμή, είναι maap, αυτό που το βάνς?
Έχω το τρέκινγκ για αυτές τις δλειές, σχάρα με τσάντες πίσω, έχω φορτώσει έως 10 κιλά μπάμιεςΆμα ήταν ένα σακί μπάμιες, δεν θα σε πείραζε, όμως!
Θα γίνω μισητός σε πολλούς αλλά είμαι με τον οδηγό για λόγο που δεν έχει σχέση με το ποιος είναι σε ποιο όχημα.Η στιγμή που οδηγός στο Λονδίνο πήρε «αμπάριζα» ποδήλατο, αφού ο αναβάτης δεν έκανε στην άκρη (vid)
Η σοκαριστική στιγμή που μια μαύρη Jaguar διαλύει ένα ποδήλατο, αφήνοντας το ποδηλάτη και τους περαστικούς άφωνους.www.gazzetta.gr
Α, διαφωνώ. Εγώ είμαι με τον οδηγό ακριβώς επειδή είναι στο συγκεκριμένο όχημαΘα γίνω μισητός σε πολλούς αλλά είμαι με τον οδηγό για λόγο που δεν έχει σχέση με το ποιος είναι σε ποιο όχημα.
Με 'χεις μπερδέψει!Δεν ξέρουμε τι είχε προηγηθεί, το σίγουρο είναι ότι η ενέργεια του ποδηλάτη είναι ενδεχομένως (απλώς) παράνομη, αλλά του γιωταχί όχι μόνο παράνομη αλλά και για ξύλο. Απορώ πώς δεν τον πλάκωσε το πλήθος. Εάν δεν υπήρχαν τα σόσιαλ και οι κάμερες, δεν ξέρω πόσο καθαρή θα την έβγαζε.
Με 'χεις μπερδέψει!
Εξετάζουμε το συμβάν νομικά αλλά ταυτόχρονα δεν μας ενοχλεί η απόδοση "δικαιοσύνης" με ξύλο;