Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.911
Ήθελα να γράψω καιρό για αυτά τα γάντια. Τα έχω πάνω από 1 χρόνο, άφησα να περάσει καιρός για να δω αν αξίζουν τις παράδες που ζητάνε.
Τα δουλεύω κυρίως στο grip της κούρσας, δεν έχω βάλει καλύτερο γάντι, δουλεύει απίστευτα, θα πει ο άλλος "εντάξει είναι ένα γάντι", όχι δεν είναι απλά ένα γάντι, τα υλικά ενώ στη αρχή δεν βγάζουν μάτι σε ποιότητα, σε βάθος χρόνου δείχνουν τα δόντια.
Όλα τα μαξιλαράκια βρίσκονται εκεί που πρέπει από πεπιεσμένο Elastic Interface υλικό. Αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι το μαξιλαράκι ανάμεσα από αντίχειρα και δείκτη, το σημείο που σφίγγγουμε σε όλα τα σημεία το τιμόνι. Μετά από ένα χρόνο και πολύ πλύσιμο, δεν έχουν χάσει το χρώμα, τη φόρμα και δεν δείχνουν σημάδια φθοράς.
Όποιος θέλει ένα ποιοτικό γάντι που δουλεύει, με κλειστά μάτια

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.911
Επειδή ζηλεύεις, θα στα πάρω δώρο να σε περάσει και ο καημός από τη πόρτα που έφαγες με τα ηχεία :lolsign:
Εγώ πήρα tracking number, έρχονται 😛

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.911

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.759
Θα γίνω μισητός σε πολλούς αλλά είμαι με τον οδηγό για λόγο που δεν έχει σχέση με το ποιος είναι σε ποιο όχημα.
Αυτό που σε κλείνουν για να μη φύγεις μετά από μία απλή παρεξήγηση και παίρνουν τηλέφωνο με ύφος "Τώρα θα δεις, θα το πω στη μαμά μου!" είναι αιτία για πολύ ξύλο.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.233
Θα γίνω μισητός σε πολλούς αλλά είμαι με τον οδηγό για λόγο που δεν έχει σχέση με το ποιος είναι σε ποιο όχημα.
Α, διαφωνώ. Εγώ είμαι με τον οδηγό ακριβώς επειδή είναι στο συγκεκριμένο όχημα 😁

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.203
Δεν ξέρουμε τι είχε προηγηθεί, το σίγουρο είναι ότι η ενέργεια του ποδηλάτη είναι ενδεχομένως (απλώς) παράνομη, αλλά του γιωταχί όχι μόνο παράνομη αλλά και για ξύλο. Απορώ πώς δεν τον πλάκωσε το πλήθος. Εάν δεν υπήρχαν τα σόσιαλ και οι κάμερες, δεν ξέρω πόσο καθαρή θα την έβγαζε.

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε πριν, όποτε δεν μπορώ εγώ προσωπικά να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Όχι όμως ότι είναι σωστό να ρισκάρεις πατώντας ένα ποδήλατο σχεδόν μαζί με τον αναβάτη του.. μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.759
Δεν ξέρουμε τι είχε προηγηθεί, το σίγουρο είναι ότι η ενέργεια του ποδηλάτη είναι ενδεχομένως (απλώς) παράνομη, αλλά του γιωταχί όχι μόνο παράνομη αλλά και για ξύλο. Απορώ πώς δεν τον πλάκωσε το πλήθος. Εάν δεν υπήρχαν τα σόσιαλ και οι κάμερες, δεν ξέρω πόσο καθαρή θα την έβγαζε.
Με 'χεις μπερδέψει! :p :biggrin:

Εξετάζουμε το συμβάν νομικά αλλά ταυτόχρονα δεν μας ενοχλεί η απόδοση "δικαιοσύνης" με ξύλο; :roflmao:

Εγώ το βλέπω ψυχρά χωρίς να με αφορά το δίκαιο. Αν είχα παρεξηγηθεί με κάποιον (η ιδιότητά του είναι άσχετη) κι αυτός έκανε ότι με εμπόδιζε να φύγω με ύφος "Τώρα θα δεις!", θα τον πλάκωνα στα χαστούκια.

Στο συγκεκριμένο γεγονός, ο οδηγός ό,τι και να 'κανε θα ήταν "λάθος". Εντάξει, ήταν μαλακία που του πάτησε το ποδήλατο. Αλλά αν έβγαινε και τον έσπρωχνε, του έδινε μερικές ή ό,τι άλλο, για να φύγει από τη μέση, θα έβρισκε ποτέ το δίκιο του; Γιατί πρέπει να δεχτούμε ότι θα περάσει το πείσμα του ποδηλάτη να περιμένουν την αστυνομία για μία ηλίθια καθημερινή παρεξήγηση; Αν ο άλλος έχει χρόνο για ξόδεμα είναι δικό του θέμα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.203
Με 'χεις μπερδέψει! :p :biggrin:

Εξετάζουμε το συμβάν νομικά αλλά ταυτόχρονα δεν μας ενοχλεί η απόδοση "δικαιοσύνης" με ξύλο; :roflmao:

εγώ είμαι πάντα υπέρ της απόδοσης δικαιοσύνης.Όταν κάποιος προκαλεί το κοινό αίσθημα υφίσταται τις ανάλογες συνέπειες. Το λεει και ο δικός μας κώδικας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.176
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giorgosfs90