Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.203
Εντάξει το content, όταν ο άλλος έρχεται από πίσω και σου πετάει μπουκάλια έχουμε θέμα.
Ποιους youtubers έχεις υπόψη που το κάνουν συστηματικά αυτό; Παρακολουθώ πάρα πολλούς, αλλά κάτι τέτοια βιντεο συνήθως στο fb ανεβαίνουν, μετά από καιρό μάλιστα, από κάποια δίκη για το περιστατικό, κλπ...Αυτό είναι το πρόσχημα. Οι youtubers όμως διψάνε για content και κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Ανυπομονούν να κάνει ένα λαθάκι κάποιος οδηγός για να το μεγαλοποιήσουν και να βγει το απαραίτητο 10λεπτο βιντεάκι με την αντίστοιχη αντιπαράθεση. Κι αν τσιμπήσει ο οδηγός και παρεκτραπεί κατά την αντιπαράθεση ω εκεί
να δεις χαρά από μέσα του ο youtuber, που θα έχει περισσότερα views.
Και youtuber να μην είναι, θα το στείλει σε αγγλικό site για χαρτζηλίκι. Κι από εκεί το κλέβουν και τα ελληνικά κανάλια και γίνεται viral.
Φαντάς τώρα το 1,5 λίτρο να σε πετύχει, πέρασε από δίπλα σαν βολίδα και έπειτα έσκασε στη άσφαλτο και σέρνονταν για δεκάδες μέτρα.Εντάξει το content, όταν ο άλλος έρχεται από πίσω και σου πετάει μπουκάλια έχουμε θέμα.
Ήρεμα θα στο πω, αυτά που λες εδώ δεν είναι ωραία λόγια. Δεν υπάρχει δικαιολογία να κανείς αυτή τη πράξη, καμια. Αν υπάρχει θέμα οργής, υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι που πληρώνονται να βοηθήσουν, και είναι πολύ αποδοτικοί.Θα γίνω μισητός σε πολλούς αλλά είμαι με τον οδηγό για λόγο που δεν έχει σχέση με το ποιος είναι σε ποιο όχημα.
Αυτό που σε κλείνουν για να μη φύγεις μετά από μία απλή παρεξήγηση και παίρνουν τηλέφωνο με ύφος "Τώρα θα δεις, θα το πω στη μαμά μου!" είναι αιτία για πολύ ξύλο.
Εξήγησα την άποψή μου στα παρακάτω μηνύματα.Ήρεμα θα στο πω, αυτά που λες εδώ δεν είναι ωραία λόγια. Δεν υπάρχει δικαιολογία να κανείς αυτή τη πράξη, καμια. Αν υπάρχει θέμα οργής, υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι που πληρώνονται να βοηθήσουν, και είναι πολύ αποδοτικοί.
Ούτε δέχομαι να με τσουβαλιάζουν ότι οι ποδηλάτες αυτό και οι ποδηλάτες εκείνο. Όπως έχουμε ξαναπεί, παντού υπάρχουν βλαμμένοι, εγω όμως ρισκάρω τη ζωή μου κάθε μέρα που είμαι εκεί έξω, και εννοειτε προσέχω 100 φορές περισοτερο από τον μέσο οδηγό αυτοκινήτου. Ο βλαμμένος οδηγός όμως του αυτοκινήτου με το κινητο στο χέρι όλη την ώρα, που τείνουν στο άπειρο δυστηχως, δεν θα με καθυστερήσει απλά κάπου, μπορεί κάλλιστα και να με σκοτώσει.
Κάτι που ο brets για παράδειγμα το βίωσε στο πετσί του, και ευτυχώς, ίσως όχι 100%, με πολύ αγώνα όμως, έχει επανέλθει.
Αχ και αντί για Μπρέτσο να μην πρόσεχαν και να πετούσαν το μπουκάλι σε κανένα τύπου ΑρνιΦαντάς τώρα το 1,5 λίτρο να σε πετύχει, πέρασε από δίπλα σαν βολίδα και έπειτα έσκασε στη άσφαλτο και σέρνονταν για δεκάδες μέτρα.
Αν σου τύχει πίστεψέ με δεν θα συγκρατήσεις ούτε εσύ πινακίδαΠινακίδες έχουν, δεν έχουν; Αχ και να σε περιμένει το βράδυ μια οκταφυλλη ντουλάπα έξω από το σπίτι...
Το αρχικό γράσο που έχουν οι αλυσίδες είναι πολύ καλής ποιότητας και εμποτισμενο έως το μεδούλι της αλυσίδας, είναι όμως απίστευτα κολλώδης και μια βόλτα αρκεί να μαζέψει τα πάντα στο διάβα σαν μαγνήτης.Την καινούρια αλυσίδα πως την τοποθετούμε, την πλένουμε πρώτα να φύγει η εργοστασιακή λίπανση ή τη βάζουμε όπως είναι?
Έχω ακούσει πρέπει να πλυθεί διότι το γράσο που έχουν είναι για την προστασία τους από την υδρασία ή άλλους παράγοντες, δεν είναι για λίπανση. Είπα να κάνω όμως μία ερώτηση.Το αρχικό γράσο που έχουν οι αλυσίδες είναι πολύ καλής ποιότητας και εμποτισμενο έως το μεδούλι της αλυσίδας, είναι όμως απίστευτα κολλώδης και μια βόλτα αρκεί να μαζέψει τα πάντα στο διάβα σαν μαγνήτης.
Όπως είναι καινούρια τη πετάω μέσα σε μπανάκι υπερήχων με σβέλτο πιάτων και σε 10 λεπτά έχει γίνει τζιτζίκος, λαδώνω με Morgan blue syn και φύγαμε
Πρώτη φορά το ακούω αυτόΈχω ακούσει πρέπει να πλυθεί διότι το γράσο που έχουν είναι για την προστασία τους από την υδρασία ή άλλους παράγοντες, δεν είναι για λίπανση. Είπα να κάνω όμως μία ερώτηση.