Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Μάριε εδώ και χρόνια παίζω 79-80 κιλά.
Είχα φτάσει κάποια στιγμή 72-73 κιλά και εκτός ότι εμοιαζα με μούμια, είχα χάσει αρκετά βάτ.
Αν με δει κάποιος ως σωματότυπο δεν με κάνει πάνω από 70-73 κιλά, είμαι όμως 80κιλα.
Ίσως να έχω πολύ μυαλό ή μπετόν αντί για μυαλό:roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.772
Στην απώλεια βάρους υπάρχει ένα σημείο πέρα από το οποίο απαιτούνται πολλαπλάσιες θυσίες για να συντηρηθεί η δύναμη. Με απλά λόγια, πρέπει να έχεις αφιερώσει τη ζωή σου σε αυτόν τον σκοπό. Το θεωρώ υπερβολή για τον μη επαγγελματία αθλητή.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Στην απώλεια βάρους υπάρχει ένα σημείο πέρα από το οποίο απαιτούνται πολλαπλάσιες θυσίες για να συντηρηθεί η δύναμη. Με απλά λόγια, πρέπει να έχεις αφιερώσει τη ζωή σου σε αυτόν τον σκοπό. Το θεωρώ υπερβολή για τον μη επαγγελματία αθλητή.
Αυτό που λες Άλεξ έπαιζε στους αγώνες έως 2013-14, μετά για λόγους επιδόσεων έγιναν όλοι σαν ακρίδες, και δούλεψαν τα συμπληρώματα.

Edit.
Επειδή η εικόνα έχει πολύ δύναμη, έγινε και η κουτσή Μαρία σαν ακρίδα, νομίζοντας πως στον ανήφορο θα πετάει... Τι έχουν δει τα ματάκια να ήξερες...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Ρε συ τι έπαθες; Μπράβο σου που το παλέψες και δε σε πήρε από κάτω!!!!
Κοίτα ότι με πήρε από κάτω με πήρε, με πήρε και με σήκωσε. Γενικά όμως δεν είμαι κλαψιάρης και κατόπιν σκέψεως αποφάσισα να ξανά βγω στους δρόμους και να κάνω αυτό που αγαπάω. Το πάλεψα πολύ όμως να ξεπεράσω τις ψυχολογικές αναστολές, συνεχίζω να το παλεύω βασικά.

Reaction score
23.983
Όταν ανέβαιναν αυτές οι φωτογραφίες είχε αποκτήσει μεγάλη κίνηση το νήμα και κλασσικά είδα φώς και μπήκα.
Πρακτικά ο τύπος που πάτησε τον μπρετσο και ο Κινέζος με τον παγκολινο ήταν οι αιτίες που βαφτίστηκα ποδηλάτης.

Reaction score
1.238
Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ δύσκολα διαχειρισιμο. Οτιδήποτε σοβαρό συμβεί με θέμα Υγείας μένει φοβία... Όταν το παλεύεις όμως σιγά σιγά το ξεπερνας!!!
Αυτό έλλειπε μετά από αυτό που πέρασες να μην είχε και τα κάτω του. Απόλυτα λογικό. Σημασία έχεις πως νικησες!!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ δύσκολα διαχειρισιμο. Οτιδήποτε σοβαρό συμβεί με θέμα Υγείας μένει φοβία... Όταν το παλεύεις όμως σιγά σιγά το ξεπερνας!!!
Αυτό έλλειπε μετά από αυτό που πέρασες να μην είχε και τα κάτω του. Απόλυτα λογικό. Σημασία έχεις πως νικησες!!!
Αυτό που φοβάμαι περισσότερο πλέον είναι μην ξανά έχω πτώση και χτυπήσω στο χειρουργείο. Λόγο covid δεν έγινε το τελευταίο χειρουργείο αφαίρεσης στις μεταλλικές πλάκες που έχω, μια πτώση θα είναι καταστροφική. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να μπω στη διαδικασία διότι έχουν απορροφηθεί από το κόκαλο και προϋποθέτει πολύωρο χειρουργείο και μεγάλο χρόνο αποκατάστασης.

Reaction score
23.983
Κάποια στιγμή θα μεγαλώσω και εγώ
IMG_20221101_194455.jpg

Για τη ώρα ας περιμένω να ξαναπεσουν οι κπ ηρεμίας που έχω γεμίσει μυξα σειχτηρ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.772
Αυτό που λες Άλεξ έπαιζε στους αγώνες έως 2013-14, μετά για λόγους επιδόσεων έγιναν όλοι σαν ακρίδες, και δούλεψαν τα συμπληρώματα.

Edit.
Επειδή η εικόνα έχει πολύ δύναμη, έγινε και η κουτσή Μαρία σαν ακρίδα, νομίζοντας πως στον ανήφορο θα πετάει... Τι έχουν δει τα ματάκια να ήξερες...
Η βασική ιδέα δεν αλλάζει. Γιατί όποιο shortcut και να βρει κάποιος, πάλι ο πιο "στρατιώτης" θα τον κερδίζει. Πάντα στην παραπλήσια γενετική αφετηρία.

Τα τελευταία 10+ χρόνια οι pro (οι πραγματικοί του World Tour) που έχουν όλο τον χρόνο και τα λεφτά, ακολουθούν άλλη τακτική. Όσοι από αυτούς έχουν κλίση στους πολυήμερους αγώνες, χάνουν περισσότερα κιλά από το ιδανικό.
Έχουν υπολογίσει ότι το αβαντάζ που θα έχουν στις ανηφόρες, είναι μεγαλύτερο από τις απώλειες στη δύναμη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
έχω γεμίσει μυξα σειχτηρ
Είσαι και μυξιάρικο αρέ? :roflmao:

Το κόλπο να τις ξεφορτώνεσαι πάνω στο ποδήλατο το ξέρς?
Χωρίς να λερώνεσαι ντίπ εννοώ

Last edited:

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Εδώ και τα δκαμ. Έχει μέλλον αλλά η διαδρομή έχει τη γλυκά της. Στο μεταξύ το έχω πει εδώ και ενάμιση χρόνο στο θέμα, πως όταν πάω 200w την ώρα, πάω για τροχούς. Ας δούμε πως θα πάει

BEC13126-2719-4EB5-B261-EEDAF9D254F2.jpeg
41EF7D60-7295-465B-950F-E7A23A86F8EA.jpeg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Άμα αλλάξεις τώρα τροχούς θα το ξεπεράσεις άμεσα ;)

Να και το θκόμ, τώρα τελευταία δεν το πολύ πατάω γιατί τα ρουλεμάν είναι έτοιμα για έκρηξη
Screenshot_2022-11-17-23-26-10-988-edit_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
Μου τη έπεσαν 3 φορές σήμερα, όλα ήταν γουμαρόσκυλα, ο άλλος τα φόραγε περιλαίμιο με αυτοσχέδια καρφιά και με λέει μόνο σήμερα του λύθηκαν. Μόλις το είπε αυτό έγινα άλλος άνθρωπος, μου χάλασε όλη τη διάθεση, βρισίδια χαμός.
Σταματούσαν αμάξια να με βοηθήσουν από τα δόντια των σκύλων, τα γ@μημένα ακόμα και με πέτρες και ξύλα δεν καταλαβαίνουν, κάνουν επίθεση για φρέσκο κρέας... Άλλος ένας κακός μπελάς...
Screenshot_2022-11-18-16-48-16-233-edit_com.strava.jpg

D

Deleted member 50795

Guest
γιατι δε πας καμία από Πυργετο-Αιγανη από πάνω..και επιστροφή από κάτω.:geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.938
γιατι δε πας καμία από Πυργετο-Αιγανη από πάνω..και επιστροφή από κάτω.:geek:
Πήγα την άλλη φορά, δεν με άρεσε και πολύ, μπλέκεις μέσα στα χωριά με άθλιους δρόμους και ως κατάβαση είναι επικίνδυνο, στενοί δρόμοι με κίνηση.
Προψέ ανέβηκα ραψάνη από το σταθμό και επιστροφή από το ίδιο δρόμο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Μου τη έπεσαν 3 φορές σήμερα, όλα ήταν γουμαρόσκυλα, ο άλλος τα φόραγε περιλαίμιο με αυτοσχέδια καρφιά και με λέει μόνο σήμερα του λύθηκαν. Μόλις το είπε αυτό έγινα άλλος άνθρωπος, μου χάλασε όλη τη διάθεση, βρισίδια χαμός.
Σταματούσαν αμάξια να με βοηθήσουν από τα δόντια των σκύλων, τα γ@μημένα ακόμα και με πέτρες και ξύλα δεν καταλαβαίνουν, κάνουν επίθεση για φρέσκο κρέας... Άλλος ένας κακός μπελάς... View attachment 270614
Τραυματίστηκες;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90