Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Δεν το λέω ετσά αρέ. Έχει τύχει αρκετές φορές να το προσέξω χειμώνα καιρό με ηλιοφάνεια που επειδή το ζεσταίνει ο ήλιος δείχνει αρκετά περισσότερο από τη πραγματική.
Στις βασικές σελίδες που δουλεύω δεν έχω θερμόμετρο, κάπου το έχω βάλει πολύ μακριά, σπάνια πάω εκεί σαπέρα

Reaction score
17.252
Δεν είναι βασική η σελίδα που το έχω, απλά επειδή την ένιωθα εκείνη την ημέρα την θερμοκρασία, σε συνδυασμό με δυνατό ζεστό άνεμο, το γύρισα εκεί για μια φωτό... Φυσικά και δείχνει συχνά πάνω από την πραγματική, αλλά πιο θερμόμετρο δείχνει την πραγματική εκτός από τα μετεωρολογικά σε συγκεκριμένες συνθήκες (μακριά από τοίχους και σε κάποια απόσταση από το έδαφος πχ) και υπό σκιά; Αλλά εμείς στον ήλιο πάμε συνήθως, και το "υπό σκιά" αφορά τις.... μετρήσεις, όχι τι νιώθουμε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Σωστά, τεσπα μιας και το αναφέραμε εμένα αυτή είναι η βασική σελίδα, σε αυτή παίζω μπάλα όλη τη ώρα, στα βασικά βάζω τις ταχύτητες, όταν συνδεθεί με το ποδήλατο γεμίζουν τα νταμάκια και σου εμφανίζει αριθμό ταχύτητας. Βατόμετρο, στροφές και hr είναι επίσης σε συνεχή παρακολούθηση.
IMG_20230713_152544.jpg

Και κάτι ακόμα, παρατηρώ πως μετά από τις τελευταίες ενημερώσεις έχει γίνει λίγο νταμάρι το όργανο, συμβαίνει και σε εσάς?

Reaction score
17.252
Τι εννοείς με το "νταμάρι";

Σχεδόν ίδια είναι κι η δικιά μου βασική σελίδα, χωρίς το πεδίο με τις ταχύτητες φυσικά...

ΥΓ. Στο πεδίο με τις ταχύτητες γιατί έχει 4 μπάρες αριστερά και 12 δεξιά; Δεν προσαρμόζεται ανάλογα με τις δεδομένες ταχύτητες που έχει το συγκεκριμένο di2 (11 x 2), ή δείχνει κάτι άλλο;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Εκτός σύνδεσης έτσι το εμφανίζει Σώτο, δεν ξέρω γιατί, όταν όμως συνδεθεί με τη di2 το εμφανίζει κανονικά. Βοηθάει πολύ άμα το μάθεις γιατί δεν χρειάζεται να κοιτάς κάτω.
Επίσης στις γνωστές διαδρομές μαθαίνεις να δουλεύεις με το Gear indicator και προσαρμόζεις τις στροφές.
IMG_20230713_155135.jpg

Για το νταμάρι εννοώ ότι αργεί πλέον να ανοίξει, να αλλάξει σελίδες, παρατηρώ ότι θέλει περισσότερο χρόνο να ανεβάσει τη προπόνηση και τέτοια. Παλιότερα πήγαινε σφαίρα.

Edit.

Δεν μας τα λέει καλά γενικότερα η garmin, μου γ@μησε τη αυτονομία του ρολογιού, αργεί πλέον και αυτό, σαν κάτι να τρέχει από κάτω όλη τη ώρα, πατάς κουμπί και παίρνει τη εντολή μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Εδώ όλοι γκρινιάζουμε και η γάρμιν μας έχει γραμμένους

Last edited:

Reaction score
17.252
Το τελευταίο το βλέπω συχνά κι εγώ, κάνει πολλή ώρα κάποιες φορές να ανεβάσει το activity στο κινητό. Τα άλλα, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν το κλείνω και ποτέ (εννοώ τελείως)...

Εκτός σύνδεσης, έχει νομίζω βάση, 12 ταχύτητες πίσω υποστηρίζει το di2 (δεν έχει εμφανιστεί ακόμα 13αρι της Shimano), τώρα για μπροστά μέχρι 4, λίγο υπερβολικό το βλέπω (δεν θυμάμαι δηλαδή να υπάρχει και 4αρης δίσκος! ) εκτός τώρα αν αφορά κάποια άλλα συστήματα ταχυτήτων της Shimano, για ηλεκτρικά ποδήλατα πχ ή και άλλα (commuter με ηλεκτρονική αλλαγή; ).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάνει πονηριές για να απηυδήσεις και να περάσεις σε νέοτερη συσκευή. Αν δεν διορθωθούν τα προβλήματα και παραμείνουν ετσά θα τη πατήσω γράψιμο τη αγαπητή γάρμιν.
Προπονητικό ρολόι και με ανοιχτό gps βγάζει 1,5 ώρα προπόνηση. Γυρίσαμε 10 χρόνια πίσω...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.782
Στον "δρόμο" για το δεύτερο L' Etape Cyprus by Tour de France (αυτή τη φορά, στη μικρή διαδρομή των 63χλμ) με προσκάλεσαν δύο φίλοι για "ομαδική" in-doors προπόνηση, χθες το απόγευμα, σε μια καφετέρια, στη Λευκωσία.

Το "τυράκι" ήταν το KICKR Smart Bike, το οποίο είναι σαν διαστημόπλοιο συγκρινόμενο με τα κανονικά ποδήλατα ή/και trainers/rollers κτλ. Εμπειρία από μόνο του!
1689280412859.jpg

Επειδή είχε προηγηθεί έντονη πρωινή προπόνηση, η απογευματινή ήταν "χαλαρή", οπότε βρήκα την ευκαιρία να κάνω τον Superman! :roflmao:
1689280412843.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν με έχει συμβαίνει κάτι τέτοιο ξανά . Τη πρώτη φορά που έβγαλε αλάρμ στους 190hr ανησύχησα γιατί με βρήκε στο πάτημα, όταν όμως συνέχισε να κάνει το ίδιο και στις κατηφόρες κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον αισθητήρα. 30 χλμ πριν τελειώσω ξεκουμπωσα τον αισθητήρα γιατί με ζάλισε τα @@ το 530 με τα μπίπ. Πιθανόν να θέλει μπαταρία...

Reaction score
24.074
η ζώνη ήτανε ; τέτοιες μλκς με έκανε και μένα , θυμάμαι άλλαξα και μπαταρία αλλά τελικά άλλαξα ζώνη (είχα polar, δοκίμασα την παλιά ξεφτισμένη garmin και δούλευε σωστά, ξαναπήρα polar, αλλά δεν την χρησιμοποιώ πλέον αν δεν είναι να κάνω κάτι πολύ απαιτητικό)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Ναι η ζώνη της polar με τον αισθητήρα της garmin, το ρολόγι με το γ@μησε το νέο firmware update, δεν έχει ντίπ αυτονομία για τέτοιες δλειές

Reaction score
24.074
να πχ στον ημιμαραθώνιο με είχε πάει μανάχοτ 202ΚΠ
1689325323129.png

Άμα με κάνει ξανά νούμερα η ζώνη (όταν την ξαναβάλω) θα πάρω την λευκή την τριαθλητικη κνπνγ, τον κόβω παλτό τον φθηνό αισθητήρα της γαρμιν

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Πολλά νερά με κάνουν όλα τα γάρμιν τελευταία και τα έχω πάρει κρανίο. Αν συνεχίσει έτσι η φάση θα τα στείλω όλα >:(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Αυτά λοιπόν τα νέα της Αλεξάνδρας...
Διαλύθηκε το καπάκι και μπαίνει υγρασία από τις βίδες
IMG_20230714_131630.jpg

IMG_20230714_131918.jpg

Παραγγέλνω επιτόπου polar κομπλέ, ντίπ κινέζικα τα garmin

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.264
Έχω το Wahoo Tickr 3-4 χρόνια και παρά τον ραδιενεργό ιδρώτα μου δεν έβγαλε ποτέ πρόβλημα.

Μόνο ένα strap έχω αλλάξει. Φτηνό, του Amazon.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Έχεις ακούσει αυτό που λέει ο λαός, "ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος"
Αυτό έχω πάθει εγώ τώρα...
Είμαι σε διακοπές, χρειάζομαι όλα αυτά τα περιφερειακά και όλα δυσλειτουργούν, άμα ακούσω κανέναν τριγύρω να λέει καλά είναι τα garmin και η υποστήριξη θα του δαγκώσω το λαρύγγι...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.105
Το ξέρς ότι έχω μάτια και στα Χανιά, δεν θα χρειαστεί να γεμίσω όλη τη Σούδα με πινέζες, ξέρω μέχρι και το στενό που κατεβαίνεις :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.257
Members
38.298
Νεότερο μέλος
Neroponti