Ποδήλατο

Reaction score
17.255
Μα γιατί; για garments μιλάω... :party: :roflmao:

Καμιά βολτούλα έχει σήμερα, ή σκάει ο τζίτζικας; Εδώ θα δω λίγο μετά, εντάξει, 37-38 βαθμοί είναι, μια χαρά :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.107
Καμιά βολτούλα έχει σήμερα, ή σκάει ο τζίτζικας; Εδώ θα δω λίγο μετά, εντάξει, 37-38 βαθμοί είναι, μια χαρά :geek:
Πήγα το πρωί, ξεκίνησα 08:00~
Πήγα τη γύρα Κισσάβου, μέσα στα Τέμπη που ήμαν κατά της 08:30 ήταν απίστευτα δροσερά. Μετά της 10:00 που ήμαν στις παραλίες η ζιέστα ήταν ανυπόφορη.
Screenshot_2023-07-14-11-40-29-772_com.garmin.android.apps.connectmobile-edit.jpg

Τώρα ιάς όξω έχει 41 βαθμούς στο ίσκιο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.107
Μπήκα να παραγγείλω της polar και δεν έχει ετοιμοπαράδοτο για next Day delivery, δεν το χρειάζεσαι?

Reaction score
24.074
οι δα, αφού παιζω με ρολόι πλέον και αυτή τη βδομάδα παώ στο χωριομ και θα έχω μόνο τρέξιμο κολύμπι.
άμα είναι στείλε διεύθυνση, έει acs και γενική στο χωριόμ κοντά να οργανωθούμε και όταν ψωνίσεις με το ξαναδίνεις (ή σου δίνω και την ζώνη που πήρα την καινούρια και παίρνω το προκλαινμαιν το άσπρο)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.107
Άστο γ@μησέτο, θα αργήσει να έρθει και τσάμπα το μπέρδεμα. Θα δω τι θα κάνω, garmin δεν θέλω ξανά, ή θα προχωρήσω σε προσωρινή επισκευή του σπασμένου αισθητήρα και άμα δουλέψει καλώς, αλλιώς θα παίξω με αναμετάδοση από το ρολόι και όσο με βγάλει. Τώρα έβλεπα κάτι reviews από polar, είναι με καπάκι που το ανοίγεις με κέρμα, όπως το βατόμετρο της 4iiiii, δείχνει σαφώς καλύτερη κατασκευή.
Τώρα μεταξύ μας, όλες αυτές οι περιφερειακές παπαριές έχουν ημερομηνία λήξης, η garmin όμως το έβγαλε τα μάτια.
Να πεις ότι τσακωνόταν κανένας με τον αισθητήρα να καταλάβω που έσπασε, τα πλαστικά της είναι για τον πέο. Ας μην αναφέρω και τον αισθητήρα ταχύτητας που απλά μια μέρα τα κακάρωσε. Άμα ξανά δει παράδες από μένα, να με χές!!
Ευχαριστώ πάντως!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.107
Το καβάλτσες ντίπ?
Αυτά πες μας, εντυπώσεις.
Γιατί όχι δισκοβραχίονα με μονό δίσκο μπροστά και μεγαλύτερη κασέτα πίσω?
Οι τροχοι της mavic έχουν τον νέο σύστημα εμπλοκής με καστάνια?

Reaction score
4.587
Το καβάλτσες ντίπ?
Αυτά πες μας, εντυπώσεις.
Γιατί όχι δισκοβραχίονα με μονό δίσκο μπροστά και μεγαλύτερη κασέτα πίσω?
Οι τροχοι της mavic έχουν τον νέο σύστημα εμπλοκής με καστάνια?
Όχι και δυστυχώς από Δευτέρα διότι δεν προλαβαίνω.

Μία βόλτα στη γειτονιά που έκανα το βρίσκω πιο επιθετικό από το κουρσάκι μου.

Δεν θα το χρησιμοποιήσω σα γκράβελ αλλά σαν κουρσάκι με φαρδιά ελαστικά. Θα είναι το βασικό ποδήλατό μου, κομιούτινγκ, βόλτες κτλ. Θα αντικαταστήσει το φίτνες που έχω αλλά θα κρατήσω μάλλον το κουρσάκι για αναβάσεις. Γι αυτό η 105 θα μου δώσει περισσότερα από το μονόδισκο.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, οι τροχοί είναι αυτοί https://www.mavic.com/en-us/ksyrium-30-disc-rr1311.html και το περιγράφουν τα γαλλόπουλα ως "Instant Drive 360 ratchet freewheel system"

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.107
Όχι και δυστυχώς από Δευτέρα διότι δεν προλαβαίνω.

Μία βόλτα στη γειτονιά που έκανα το βρίσκω πιο επιθετικό από το κουρσάκι μου.

Δεν θα το χρησιμοποιήσω σα γκράβελ αλλά σαν κουρσάκι με φαρδιά ελαστικά. Θα είναι το βασικό ποδήλατό μου, κομιούτινγκ, βόλτες κτλ. Θα αντικαταστήσει το φίτνες που έχω αλλά θα κρατήσω μάλλον το κουρσάκι για αναβάσεις. Γι αυτό η 105 θα μου δώσει περισσότερα από το μονόδισκο.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, οι τροχοί είναι αυτοί https://www.mavic.com/en-us/ksyrium-30-disc-rr1311.html και το περιγράφουν τα γαλλόπουλα ως "Instant Drive 360 ratchet freewheel system"
Όλα ωραία και καλά τότε για τη κουρσάδικη μετάδοση, το έκοψα το ελαστικό ότι δεν είναι ιδιαίτερα φαρδύ αλλά επειδή το ονόμασες gravel είπα να ρωτήξω. Μια χαρά είσαι τότε για τη δλειά που το θες, προσεγμένο και με ωραίες επιλογές, αυτό εννοούσα αν έχουν ratchet σύστημα εμπλοκής οι τροχοί. Πυροβόλο έσιαξας!! :thumbsup:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.107
Ξυπνάω απ'λές το πρωί με διάθεση, λέω θα σιάξω τον αισθητήρα.
Παίρνω ειδικά εργαλεία, φακούς, βάζω γυαλιά πρεσβυωπίας και ξεκινάω.
Είχα και θεατές σε αυτό εγχείρημα, σχολίαζαν και ρωτούσαν.
Προσπάθησα να το επισκευάσω με διάφορους τρόπους, στο τέλος έρχετε ένας με το σελοτέιπ και μου λέει, "βάλε αυτό γιατί θα φας πολύ ξύλο με αυτή τη μ@λακία σήμερα" :roflmao: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.107
2 χρόνια μετά έκανα ακριβώς το ίδιο χρόνο, τι να πει κανείς για αυτή τη ανάβαση, δροσιά, σκιά, νερά, σχεδόν μαγικά!!

Screenshot_2023-07-16-10-45-46-874_com.strava-edit.jpg

Screenshot_2023-07-16-10-46-03-633_com.strava-edit.jpg

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.258
Members
38.298
Νεότερο μέλος
Neroponti