Ποδήλατο

Reaction score
17.384
Βρε και ένα ποδήλατο του είχα δώσει πριν μερικά χρόνια, για να το φτιάξει και να το χρησιμοποιεί, όπως έλεγε... και το παράτησε στο υπόγειο (μέχρι που το βρήκε ο γιος ενός νοικάρη και το χρησιμοποιεί αυτός). Περίπτωση.... γερμανική (κυριολεκτικά). :headbang:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.272
Έχουν εγγύηση; Η εταιρία κατασκευής, τι λέει;
Έχουν ναι, τα έχω 1.5 χρόνο ~ και έχουν συνολικά 3 χρόνια εγγύηση.
Είμαι στα mail με τη scribe, ρωτάνε διαφορά, το θκόμ βάρος, τι λάστιχα φορούσα, το συνολικό βάρος κλπ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.806
Έχουν ναι, τα έχω 1.5 χρόνο ~ και έχουν συνολικά 3 χρόνια εγγύηση.
Είμαι στα mail με τη scribe, ρωτάνε διαφορά, το θκόμ βάρος, τι λάστιχα φορούσα, το συνολικό βάρος κλπ.
Με πόσα Watts "πατάς" σε ρώτησαν; :biggrin:

Άμα σε ρωτήσουν, "κόψε" καμιά εκατοστή, μην πάθουν κοκομπλόκο οι άνθρωποι!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.272
Πιστεύω ότι είναι συνδυασμός πολλών συγκυριών, watt και κακών δρόμων, νομίζω θυμάμαι πως προκλήθηκε. Κατέβαινα μια μέρα το Σχιστό με 80+ χλμ και έκανα προσπεράσεις σε κάτι νταλίκες (τη είχα δει κάπως εκείνη τη μέρα) το αποτέλεσμα ήταν να ξεχάσω ότι στις μεσαίες λωρίδες του δρόμου και για 300-400 μέτρα ο δρόμος είναι πολύ κακός με λακκούβες, είναι σκισμένος σαν κάτι εδάφη που έχουν να δουν πολύ καιρό νερό βροχής και κάνει αυτά τα μεγάλα ανοίγματα. Το ποδήλατο χτυπήθηκε άσχημα εκείνη τη μέρα και εγώ έσφιξα το τιμόνι ώστε να μη χάσω τον έλεγχο και με πατήσουν και οι νταλίκες :biggrin:
Αυτό βέβαια έχει πολλούς μήνες που έγινε, πιστεύω όμως ότι από εκεί ξεκίνησε.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.806
Πάντως, με τους τροχούς σε αυτή την κατάσταση, απαγορεύεται να κυκλοφορείς, σωστά;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.272
Ετοίμαζα το ποδήλατο για σήμερα το απόγευμα, όπου και έπεσε το μάτιμ πάνω στη ζημιά. Εννοείται ότι δεν το ξανά καβαλάω μέχρι να δω τι θα γίνει. Πάλι καλά που το είδα έγκαιρα γιατί σήμερα θα έβγαινα με κάτι μπιστόλια και θα κάναμε τα θκάμας. Εντάξει συμβαίνουν αυτά σε αυτού του είδους τα ποδήλατα, όλα είναι μη μου άπτου αφού. Ελπίζω να βγει άκρη με τη εταιρία να μη ξανά πληρώνω πάλι τροχούς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.272
Η συγκεκριμένη εταιρία έχει σχεδιάσει πραγματικά ένα πολύ καλό και αποδοτικό προϊόν, άπαξ όμως και γίνει στραβή (καλή ώρα) και χρειαστείς τη εγγύηση... κλάφτα Χαράλαμπε!!
Αφού αποδέχτηκαν τη ζημιά, συμφώνησαν όχι στη αντικατάσταση όλου του τροχού αλλά μόνο στο στεφάνι. Δλδ θα με στείλουν στεφάνι και θα τρέχω εγώ στο μπάρμπα Μήτσο εδώ στη Ελλάδα να μου το σιάξει. Που θα βρει ο μπάρμπα Μήτσος pillar wing ακτίνες και καψούλια ένας θεός ξέρει... Παίζει να μην έχει ακούσει και ποτέ του για τη εταιρία αυτή.
Μου πρότειναν να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία ο δικός τους μηχανικός με τον μπάρμπα Μήτσο εδώ Ελλάδα ώστε να γίνει καλή δουλειά, άρες, μάρες, κουκουνάρες :roflmao:
Άμα είχαμε μηχανικούς της προκοπής θα κάναμε μαναχά ποδήλατο, δεν θα καθόμασταν να μάθουμε να τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπε τον Μάριο που του έφυγε ο βραχίονας στο δρόμο και κόντεψε να σκοτωθεί κιόλας...
Ακόμα είμαι στα mail με τη βοήθεια του κρόκ διότι τα αγγλικάμ είναι χειρότερα και από τα ελληνικάμ :roflmao:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.272
Σήμερα έπαθα σοκ, μετά τη δλειά σταμάτησα στο s/m για δγιό ψώνια στα πεταχτά. Το συγκεκριμένο s/m έχει στο εσωτερικό ασφαλές χώρο για το ποδήλατο, μπαίνω μέσα και ξάφνου έρχεται μια ηλικιωμένη κυρία 80+ με το καροτσάκι και κοιτούσε μια εμένα, μια το ποδήλατο. Στα δευτερόλεπτα αυτά μου πέρασαν πολλά από το μυαλό, σκέφτηκα ότι θα ρωτούσε πόσο κάνει ή πως τη παλεύω με τη ζέστη και άλλα τέτοια.
Καμία σχέση, ήξερε το είδος του ποδηλάτου, ήξερε τη τιμή, ήξερε για όλα τα εξαρτήματα και βελτιώσεις που έχω κάνει, ήξερε μέχρι και για τα παπούτσια που φοράω...
Εντέλει είναι φανατική με τους αγώνες ποδηλασίας, παρακολουθεί όλους τους αγώνες είτε βουνού είτε δρόμου και ότι της κάνει εντύπωση το ψάχνει στο νετ και μαθαίνει, τι είναι, πόσο κάνει, τι κάνει κλπ.
Έπεσα από τα σύννεφα...
Σε ερώτηση αν έκανε ποδήλατο στα νιάτα με είπε όχι... Η γιαγιά με άφησε ντίπ μ@λακα!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.272
Μπορείς τώρα να φανταστείς φάση κρόκ?
Ήξερε μέχρι ότι rockshox sid sl ultimate race day είναι η καλύτερη ανάρτηση για xc hardtail ποδήλατο. :roflmao:

Βελτιωμένο μοντέλο γιαγιάς!!

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Κατεβαίνοντας στην Παλαιόχωρα το Σάββατο... 8-)🚴‍♂️

Βλέπω τη διαδρομή και σε κάποια σημεία όπως κατεβαίνεις η κλίση ειναι γενναία, προφανος και από εκεί θα ανέβηκες, αλλά το ζόρικο που βλέπω είναι πως σε κάποια σημεία είναι κλειστο το μέρος από αέρα να πιάσει, όποτε εκεί πρέπει να ζορίστηκες…πολύ .

Οι παλμοί σου όμως μου αρέσουν, δείχνουν αρχοντιά;)

Αν είχαμε το Χρήστο να κατεβαίνει θα έμπαινε στις στροφές με +10 χιλιόμετρα για πλάκα, σαν καναγιας που είναι. Εγώ θα πηγαινα με -10 τουλάχιστον γιατί είμαι λίγο..χεστης στα όρια με κούρσα.

Όσο για τα στεφάνια, είσαι άτυχος από τη μια, από την άλλη Χρήστο εσυ πιέζεις τον εξοπλισμό σου, γιατί πιέζεις πολύ και το σώμα σου. Και εγώ νομίζω θυμάμαι που πρέπει να ξεκίνησε το κρακ στο δικό μου σκελετό, όχι σε πολύ διαφορετικες συνθήκες από τις δικές σου. Απλά ετυχε να τρέχω πολύ, να έχει το σημείο εκεί ελαφρύ bump σαν σαμαράκι όποτε έκανε ένα άλμα γρήγορο και έσκασε σε κατι εγκάρσιες τομές στο δρόμο. Ακόμα το θυμάμαι όποτε μάλλον εκεί πρέπει να έγινε

Last edited:

Reaction score
17.384
Στην επιστροφή ανέβηκα από ένα παράλληλο δρόμο δυτικότερα, που περνάει μέσα από ένα φαράγγι (Σαρακήνα), επίσης έχει απότομες κλίσεις σε κάποια κομμάτια, αλλά τον έφτιαχναν ταυτόχρονα και έτσι έκανα και... gravel 2-3 χιλιόμετρα, ενώ σε τμήματα του φύσαγε κι άνεμος κόντρα. Ανεβαίνει κι αυτός στο ίδιο υψόμετρο για να κατέβεις ξανά μετά, πάνω από 600 μέτρα. Το καλό του (το περίμενα αν και δεν είχα ξαναπάει από εκεί) είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος δεν σε χτυπάει κι ο ήλιος όταν βρίσκεται προς τη δύση, σε αντίθεση με τον κεντρικό της Παλιόχωρας, που τις άλλες φορές που είχα πάει με ταλαιπωρούσε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.328
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent