Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Είμαι βαρύς αναβάτης, δεν μου φαίνεται αλλά είμαι. Επίσης όταν δαιμονίζομαι βγάζω και πολλά βάτ. Αυτό το έχει βιώσει η τσέπαμ όλα αυτά τα χρόνια κυρίως στους τροχούς. Εύκολα στο δρόμο καταστρέφω το πίσω τροχό, ένας γυαλιστερός που θα με κολλήσει αρκεί για να βγει η ζημιά.Το ότι κουνιέται πίσω μπρος (δεν ξέρω αν και πλάγια) δε νομίζω να εξασφαλίζει ότι δεν θα γίνει ζημιά πάντως, αμφιβάλλω δηλαδή αν όλη αυτή η κίνηση μπορεί να απορροφήσει την ενέργεια που στον δρόμο μετατρέπεται σε κινητική (είτε για να πάει μπροστά το ποδήλατο, είτε το κούνημα δεξιά αριστερά κλπ). Πάντως το δικό μου όσο το έβαζα πάνω στο trainer, όπως είπα αυτό με τη ροδα πάνω, δεν έπαθε κάτι (αν είχε δηλαδή θα το είχε βγάλει στα τόσα χμ που έχω κάνει γενικώς με αυτό).
αυτό που λες δεν παίζειείναι πιο βαρετή ασχολία από το διάβασμα των posts του prince.
Άσε και πολύ το φοβάμαι, το dedacciai είναι χάρτινο, όλους τους σωλήνες τους ζουλάς χωρίς ιδιαίτερη δύναμη...Καλά, πάρε trainer και σπάσ' το. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε ύστερα!