bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.997
Πως ήρθε στη κουβέντα ο Κούλης τώρα που θέλω εγώ να σιάξω ποδήλατο, μήπως να κάτσω στα αυγάμ μη κοπή στη μέση το κατά τα άλλα καλό πλαίσιο της bmc?
Ναι. Που το ήξερες ; Όντως η ακτίνα άμεσου θανάτου τόσο είναι για τις παλιές ατομικές των 10-20 Κιλοτόνων.Έχει επιρροή ανάλογη με ατομική βόμβα, οπότε σε ακτίνα 3-4 χμ που βρίσκεται το σπίτι μου από το δικό του, είναι μέσα στην εμβέλεια της!
Ναι αλλά εμένα δεν με νοιάζει, γιατί δεν έχω σκοπό να το νοικιάσω σε άλλον!
Ναι, μοιάζει με άλλες συζητήσεις που καταλήγουν κάθε φορά.... στον Χίτλερ!Τώρα πως ήρθε στη κουβέντα ο Κούλης τώρα που θέλω εγώ να σιάξω ποδήλατο, μήπως να κάτσω στα αυγάμ μη κοπή στη μέση το κατά τα άλλα καλό πλαίσιο της bmc?
Εσύ τι λες; Τα έχω μελετήσει τα ιστορικά... (βόμβες Χιροσίμα, Ναγκασάκι, και σε τι απόσταση έφεραν απώλειες και ζημιές).Ναι. Που το ήξερες ; Όντως η ακτίνα άμεσου θανάτου τόσο είναι για τις παλιές ατομικές των 10-20 Κιλοτόνων.
Θυμάστε τα νιάτα σας ε;Εσύ τι λες; Τα έχω μελετήσει τα ιστορικά... (βόμβες Χιροσίμα, Ναγκασάκι, και σε τι απόσταση έφεραν απώλειες και ζημιές).
Το βαρέθηκα το euro, κανένα ενδιαφέρον αγωνιστικό, έχω βάλει στο eversolo magic radio, Γαλλικός σταθμός που παίζει όπως πάντα κομματάρες και έχει έναν αέρα αλλαγής, όπως αυτός των εκλογών!!Ναι, μοιάζει με άλλες συζητήσεις που καταλήγουν κάθε φορά.... στον Χίτλερ!
ΥΓ. Μόλις είδα τον... Ρονάλντο να κλαίει, και το διασκέδασα αφάνταστα! Έχασε πέναλτι!
Η επίσημη ιστορική ανάλυση είναι ότι εάν δεν έπεφτε θα είχαμε περισσότερα θύματα απο τον πόλεμο που θα συνεχιζόταν.Θυμάστε τα νιάτα σας ε;
Εγώ ακούω κάτι blues.Δεν τον είδα τον αγώνα, απλά παίζει στο μόνιτορ σε ένα παραθυράκι, με κλειστή φωνή! Μόνο τώρα στην παράταση το έβαλα, και εκεί είχε κάποιο... ενδιαφέρον, με το κλάμα του Ρονάλντο!
Βάλε magic radio, παίζει τα ίδια τέτοια ώρα σε flac ποιότητα, έχω κατεβάσει και κάτι μπίρες με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και χορεύω μαναχόςΕγώ ακούω κάτι blues.
¨Ασε και έχω να ποστάρω ένα συμφωνικό ποίημα του Wagner στον Prince στο νήμα του για κλασική και θα αναφερθώ φυσικά αναγκαστικά στο Bayreuther Festspiele και ποιοί το διοικούσαν μέχρι πρόσφατα αλλά και σε ποιούς μοιράζονταν τα εισιτήρια . Δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ.Εγώ κέρδισα ένα στην λοταρία....και σε λίγο θα μιλήσουμε και για Χίτλερ!
Ξέρουμε τι λέμε εμείς οι γέροι και τι συχετισμούς επίκαιρους κάνουμε. Μην μας υποτιμάς. Just try to keep up.Χίτλερ, ντεραγιε και αυγά από τον κωλο της κότας... Γραμμή για το τρελάδικο